امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳

(25-04-2021، 13:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2021، 13:22)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببر مازِرونه ها ، گیتارش کاش مال من بود
ما مردا همو میخوریم ؟
Telegh_01
بیا خونه ما، من یه گیتار دارم<:!
اره مگه نمیخورید؟!
صدای گیتار از دور خوشه ..
جایز نیست تو باشیُ من مِیلم به چیز دیگه بره دخترِ آس D:
آنجا که تو نیستی مرا مِیلی نیست .. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
آگهی
اتاق خواب
اتاق خواب
Everything is Temporary(:
(25-04-2021، 13:27)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2021، 13:23)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مگه نمیخورید؟!
همیشه انقدر دلبر بودی:v
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(25-04-2021، 13:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2021، 13:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهههههههههههه ._.
این همون نبود که میگفت اگه شرایط مالی جور باشه؟

خود خودشه<:

این حجم از علاقش به دخترا ستودنیه

(25-04-2021، 13:27)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مگه نمیخورید؟!

بله؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، *Aɴѕel*
یه دوست مازندرانی داشتیم دبیرستان نوری کله ماهی صداش میکردیم یاد اون افتادم 
به عنوان ساقدوش باهاش رفتم سر قرارش، با همه بازیکنای پرسپولیس عکس داره لعنتی هنوزم میره فرودگاه عکس میندازه ..
 سپاس شده توسط *VENUS* ، *Aɴѕel*
(25-04-2021، 13:28)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه انقدر دلبر بودی:v

بلههه ؟!
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
پسره دوست داره همرو بچشه
پای ابجی خودش بیاد قمرو بکشه ._.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
خابم میاد
 سپاس شده توسط *VENUS*
(25-04-2021، 13:30)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خابم میاد

بخاب =|
(25-04-2021، 13:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسره دوست داره همرو بچشه
پای ابجی خودش بیاد قمرو بکشه ._.

زیبا بود
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان