امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(20-04-2021، 23:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه هیچکسی زشت نیست!هرکسی یک جذبه خاصی داره.
باید افتخارم کنی که رفیقات خوشگلن.
میدونستی اگه زشت بودی جز رفیقات هیچکی باهات حرف نمیزد؟اصلا محل نمیدادن

نه اتفاقن من زشتم

(20-04-2021، 23:10)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو هنوز نگرفته

سبک سنگین بریز D':

با این وضعیت
پیک پیک اخر نیست ولی جمع جمع آخره
 سپاس شده توسط Prometheus
آگهی
(20-04-2021، 23:09)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 22:52)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Вошебник"
میدونم که ادم خوبی هستی
منو ببخش اگه کاری کردم که ناراحت شدی
البته خیلیا از من ناراحتن
میدونم که همه از من میخندن
you are a good man

عزیزم این چه حرفیه؟
من خیلی خیلی دوست دارم ! D:

ب همگی‌میگی‌ دوست دارم‌ که عه ):
 سپاس شده توسط Волшебник
(20-04-2021، 23:14)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:09)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم این چه حرفیه؟
من خیلی خیلی دوست دارم ! D:

ب همگی‌میگی‌ دوست دارم‌ که عه ):

تورو هم دوست دارم ! D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

(20-04-2021، 23:13)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:11)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اتفاقن من زشتم

سبک سنگین بریز D':

با این وضعیت
پیک پیک اخر نیست ولی جمع جمع آخره

پ بزن سلامتی جمع D': یه نخ بهمن چیم بزن پشتش
@"Mr. Alef.Shin"
لطفا تاپیک انصراف از مدیریت رو بهم معرفی کنید
Everything is Temporary(:
(20-04-2021، 23:12)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:09)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه هیچکسی زشت نیست!هرکسی یک جذبه خاصی داره.
باید افتخارم کنی که رفیقات خوشگلن.
میدونستی اگه زشت بودی جز رفیقات هیچکی باهات حرف نمیزد؟اصلا محل نمیدادن

اخه میبینم جز شما چن نفر کسی نمیاد پ.خ نمیده ):
استغفرالله
حالت خوبه؟
شبتون پر از وحید گوگولیا....بای بای D:::
 سپاس شده توسط Emmɑ
(20-04-2021، 23:12)Mr. Alef.Shin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 23:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما شماشماشما بهار بهار آناهید اناهید من من من من من پارمی پارمی مامانش مامانش و..........
کلا خیلی دوست دارن جای این بشر باشن

من تمایلی ندارم جاش باشماااا v:
ضد حال نزن عه عه
شما فردا با اولیا میای مدرسه پروندتو تحویل میگیگیری!
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
(20-04-2021، 23:15)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mr. Alef.Shin"
لطفا تاپیک انصراف از مدیریت رو بهم معرفی کنید

تو انصراف بدی منم انصراف میدم
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(20-04-2021، 23:15)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه میبینم جز شما چن نفر کسی نمیاد پ.خ نمیده ):
استغفرالله
حالت خوبه؟

اره ):
من زشتم ):
کسی دوسم نداره ):
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Волшебник

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان