امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(20-04-2021، 17:18)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاصه حرف من اینه که فکر نکنید تمام پسر های دنیا،یا تجاوز میکنن یا دختربازن یا...
ولی پسرایی هم هستن که اصلا اینجوری نیستن و به جنس مخالفشون احترام میزارن.
تامام

واقعا راست میگی؟ آخه من تا همین چند لحظه پیش فکر میکردم همه پسرا متجاوزن Telegh_57 خوب شد از گمراهی خارجم کردی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق ، Prometheus
آگهی
(20-04-2021، 17:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 17:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای ^^

اخه حقیقت همینه
من خودم پسرای بدبختو کچلشون میکنم
والا
اونا بیشتر از من میترسن ._.
+
گذشت اون دورانی که دخترا از پسرا فرار میکردن یا بدشون میومد از پسرا lol الان پسرا فرار میکنن
بیچاره شوهرت)))):
دلم برای شوهرت سوخت)): Telegh_01

ها ها ها ( لبخند شیطانی * )
این پسرا ببینن مظلومی و بی دستو پا و بی زبون ، پرو میشن lol
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Emmɑ ، شـــقآیــق
(20-04-2021، 17:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 17:17)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که اسپم نمیدم. همه کامنت های من سازنده ن

به قول انا خخخخخ
حق با شماست

مگه خخخخخ رو انا اختراع کرده که میگی به قول اون. مثل این میمونه بگی به قول ممد : سلام Telegh_54
قطعا حق با منه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS* ، شـــقآیــق
(20-04-2021، 17:22)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 17:20)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیچاره شوهرت)))):
دلم برای شوهرت سوخت)):  Telegh_01

ها ها ها ( لبخند شیطانی * )
این پسرا ببینن مظلومی و بی دستو پا و بی زبون ، پرو میشن lol
هعی پسر است دیگر
ولی خب ما هم اگ پررو بشیم پررو میشیممم بعد بیاوو جمعش کن14k
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، ѕααяeη ، شـــقآیــق
(20-04-2021، 17:23)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 17:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول انا خخخخخ
حق با شماست

مگه خخخخخ رو انا اختراع کرده که میگی به قول اون. مثل این میمونه بگی به قول ممد : سلام Telegh_54
قطعا حق با منه
من باعث شدم خخخ به دوران محبوبیتش برگرده خخخخ
خخ حق منه خخخخ
 سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، Prometheus
(20-04-2021، 17:25)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 17:23)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قطعا حق با منه
من باعث شدم خخخ به دوران محبوبیتش برگرده خخخخ
خخ حق منه خخخخ

قبل تو از مُد افتاده بود
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، شـــقآیــق ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(20-04-2021، 15:38)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 15:20)*Fatima* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

3

شوهرت سلام رسوند

از طرف زنش ماچِش کن

جوون چشم
مَـن از این شهرِ وَحشی خـیلی ضربهـ خوردم (:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق
(20-04-2021، 16:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 16:23)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید اگه بجای اینکه بگین: تو تنها نمیتونی بری بیرون،چون بیرون پرِ گرگه میگفتین: تو میتونی توی هر شرایطی مواظب خودت باشی .
الان دخترای قویتری جامعه رو به دست میگرفتن!

[
اینارو تو این تاپیک بزار((:
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=296124

چشم
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Emmɑ ، ѕααяeη
(20-04-2021، 17:52)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 16:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارو تو این تاپیک بزار((:
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=296124

چشم
بی بلا:>
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ѕααяeη
(20-04-2021، 16:20)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-04-2021، 16:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی شوهری در فلش موج میرند!

تکذیب می‌کنم
والا پست ها و پیاما که چیز دیگه ای میگه 4fvf
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 123 مهمان