امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(17-04-2021، 22:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موزالیکتون اومد D:
سلام
حاجی سرور من کلا داغونه
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(17-04-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 22:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صب کن ._. خودمم قاطی کردم
ببین بذار یه جور دیگه توضیح بدم
تا وقتی خورشید تو آسمونه و هوا روشنه میشه : روز
وقتی خورشید غروب کرد و هوا تاریک شد میشه: شب

الان خودزنی میکنم :`|

ببین....ساعت یک ظهر گفتی صبح بخیر...خوب؟
و دفعه پیشش گفته بودی تا دوازده صبح حساب میشه...

و من تحلیلش کردم و دریافت که ساعت یازده و چهل و چهار دیقه شب صبح حساب میشه D":

ساکت شو ._.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
@"Mr. Alef.Shin"
کجا میخوای بری؟.-.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(17-04-2021، 22:06)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 22:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم نفهمیدم پرهام ._.
با من واضح حرف بزن
من خوبم ^^
تو چطوری ؟
لللللللللللللللللللللللللللللللللللللل
خوبه که حالم خوبه چون تو خوبی
گفتم که خوبی خوب می آورد بر دل خوب
توام ساکت باش ._.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(17-04-2021، 22:06)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 22:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر خاله ها که خوبن... :|

کجاشون خوبه؟

بخدا خوبن :| مشکلتون چیه¿

شما خودتون بدید....پسر و دخترای بد!
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(17-04-2021، 22:07)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 22:07)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موزالیکتون اومد D:
سلام
حاجی سرور من کلا داغونه
دا نگران نباش
یاور سرورتو استاد میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(17-04-2021، 22:08)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Mr. Alef.Shin"
کجا میخوای بری؟.-.

د د
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ

موزالیکتون اومد D:

او مای گاد
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(17-04-2021، 22:09)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موزالیکتون اومد D:

او مای گاد
چطوری ستون ؟
دختر خاله و اینا چیه جم کردی دور خودت ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Prometheus
(17-04-2021، 22:08)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 22:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان خودزنی میکنم :`|

ببین....ساعت یک ظهر گفتی صبح بخیر...خوب؟
و دفعه پیشش گفته بودی تا دوازده صبح حساب میشه...

و من تحلیلش کردم و دریافت که ساعت یازده و چهل و چهار دیقه شب صبح حساب میشه D":

ساکت شو ._.

عرررر پنج دیقه دیگه صبح میشه D':

پیشاپیش صبح بخیر
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان