امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(17-04-2021، 14:25)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:51)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخترمو از راه به در نکنی -__-
دختره من فحش دادن بلد نیست

فقط قبل اینکه بری بگو کی ای .-.

امین اسم دختره
و شما؟
به تو نگفتش دخترم. شفاف سازی الان همه فکر میکنن ممد گاوکشی

(17-04-2021، 14:26)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 14:25)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخی گذشت
فراموش کن
ولی کاش قبل از گفتن تو ملٱ عام ب خود شخص اول بگی خیلی خوب میشه

ی جوری میگین ک انگار از عمد بود

شما چه از عمد چراق قرمزو رد کنی چه سهوی بازم جریمه داره. کسی نمیاد بگه چون حواست نبود اینبارو بیخیال
من چای داغو خوردم چرا دهن شما داره میسوزه؟
[/quote]

هیچ ربطی به موضوع نداشت. به مدریت اعتراض کردی جوابت هم مودبانه دریافت کردی

]i u[df
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(17-04-2021، 13:45)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 10:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره^^
باشچ^^ من خودم کلکسیو انواع لاک دارم
عر بوخودا خیلی کیوتن چان سر ب سر کیونگ میزاره کیونگ کتکش میزنه ولی چان دست بر نمیداره ازین ب بعد چانکیونگ شیپرم^^
^^
از وقتی از مدرسه تموم شدم نه حوصله لاک دارم نه ناخن بلند
اوه خیلی خطری شدی:/

(17-04-2021، 1:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

^^
چند تا کانال خفن یوتیوب میتونی معرفی کنی؟
درباره bts .-.

یوتیوبم خراب شده :/
ولی من زیاد کاری به اسم کانالا نداشتم همینجوری ویدیو هارو نگاه میکردم
هرگز نمیبخشمت ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(17-04-2021، 13:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 12:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی من میدونم عسلِ مامان فحش بلد نیست ^^
مگه نه عسلم ؟ @*Aɴѕel*

بلدم:ngh:

(17-04-2021، 13:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*Aɴѕel*
@"نــــــــــⓐنسی"
هردوتونم امضامو ببینید دومیشو

خیلی کیوت بوددد^^
-__-
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(17-04-2021، 14:03)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 13:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون پسر بدیم ._.

عجب シ

پسر بدی نیستم؟

(17-04-2021، 14:05)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 13:48)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون پسر بدیم ._.
Bad boy
Telegh_01

4fvf
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، THEDARKNESS
ببخشید .-.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
یالا م اومدم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422 38
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(17-04-2021، 14:26)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 14:25)آمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امین اسم دختره
و شما؟

(17-04-2021، 14:26)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چه از عمد چراق قرمزو رد کنی چه سهوی بازم جریمه داره. کسی نمیاد بگه چون حواست نبود اینبارو بیخیال

]i u[df
[/quote]

اقای کشمش،کسی از شما نظر خاستهــ؟
شما رو سننه؟
:}
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(17-04-2021، 15:26)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2021، 14:26)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

]i u[df

اقای کشمش،کسی از شما نظر خاستهــ؟
شما رو سننه؟
[/quote]

این چه طرز حرف زدن با بزرگترته؟
زود باش معذرت خواهی کن ... دختر بد 129f
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS

امین اسم دختره
و شما؟

]i u[df
[/quote]
وا به شما چه
https://harfeto.timefriend.net/16469080349635
(17-04-2021، 14:17)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

THEDARKNESS
همینی که الان هست بدون شکلک های کنارش و فاصله بینش
тнє ∂αякиєѕѕ
ŦĤƐ DΛŔҠИƐSS
ƬHƐ ƊARƘƝƐSS
ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss
اگه خوشت اومد انتخاب کن
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Prometheus ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان