امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.38
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـو آزاد نسخـ ـه 422

(16-04-2021، 20:02)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداییش اون پسری که ریش و سبیل داره خیلی مرده؟
خداییش پسرای ایران ارایش نمیکنن؟
بازیگرای مرد موهای دستشونو نمیزنن یا صورتشونو مثل اینه صاف نیست؟
نه خداییش اخه الان چرا همش یه سوال تکراری میپرسین
الان من لباس پسرونه میپوشم جرمه؟ موهامم پسرونه بزنم جرمه؟
قشنگ معلومه چقدر مردین

با منطق من و تو فقط میشه دعوا کرد پس هرکی برود سمت خویش

(16-04-2021، 20:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 19:57)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون همیشه اونا مرتب میکردن نه ما

تصمیم گرفتم عروست کنم نه نمیاری ! تو همون جزیره تلاقتو از سهون میگیرم عروست میکنم Big Grin
بعدشم مرد بودم حرمت داره کسی که اینطوریه بره هرچی میخواد باشه

هرکی عقاید خودشو داره ی موضوع دارم از مرد زمخت تا پسر خوشگل در کره ی جنوبی اوو ببینی میفهمی
اونجا مهم نیس آرایش مردا دلیل نمیشه چوون با ما متفاوتن کارشون غلط باشه!

باشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
آگهی
(16-04-2021، 18:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*Aɴѕιl*"

قرار بود 8 ساعت سکوت کنم :")
جملت خیلی سنگین بود کمرم شکست
همون 6 ساعت بسه :""")

هوم
 سپاس شده توسط Prometheus
(16-04-2021، 20:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 19:58)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عکس های قشنگی ازش دارم^^
عکسام تو فلشن باید بصبری:/
یه روز دیگه:|
خب تی بای تی پنج نفرن و سال۲۰۱۹ توسط همون کمپانی بی تی اس تشکیل شده فکر کنم هیچ مسابقه ای هم نداشتن
اسکیز هم نه نفر بودن الان هشت نفر شدن یکیشون رفته اونا۲۰۱۸ طی یه مسابقه ادم کش:/ دبیوت کردن اونم توسط جی وای پی  (قتلگاه گروه های پسر)

باش^^
هیونجینا ای هیترای موز مغزو میبینی؟ ^^ دلم میخواد با چوب تاءو بیوفتم دنبالشون^^
نه الان
اهم خوشوقتم

اهوم
ولی از بچگی قبل اینکه با این پسرا اشنا شم
همیشه شوهرمو اینجوری تصور میکردم ^^
باور کن الان باید برم کلی درس دارم
اونا هم همینطور
یه نگاه به یونجون تی بای تی بزن خیلی نازه^^
 سپاس شده توسط _sehun_
(16-04-2021، 19:03)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 19:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عزیزم حوصلتو ندارم

همچنین !

برو خونتون
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
پس به من بدین نمره B
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، THEDARKNESS
(16-04-2021، 20:05)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 18:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*Aɴѕιl*"

قرار بود 8 ساعت سکوت کنم :")
جملت خیلی سنگین بود کمرم شکست
همون 6 ساعت بسه :""")

هوم

لعنتی کمر توهم شکست؟ یک ساعت سکوت کردی .:|
(16-04-2021، 20:02)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداییش اون پسری که ریش و سبیل داره خیلی مرده؟
خداییش پسرای ایران ارایش نمیکنن؟
بازیگرای مرد موهای دستشونو نمیزنن یا صورتشونو مثل اینه صاف نیست؟
نه خداییش اخه الان چرا همش یه سوال تکراری میپرسین
الان من لباس پسرونه میپوشم جرمه؟ موهامم پسرونه بزنم جرمه؟
قشنگ معلومه چقدر مردین
ببین جرم نی
کسی هم حرفی نزده
ولی خب اون آرایش جوری نباشه که نتونم تشخیص بدم طرف مرده یا زن!
یمدت تو همین امضای خودت بود فک کنم یه عکسی بود
به جون مادرم نمیدونستم طرف مرد بود یا زن
دلیلشم اینه که اونا فرهنگ خودشونو دارن
مام فضول کسی نیستیم
ناشناس
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، DarkLight ، Prometheus
(16-04-2021، 19:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 19:02)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه عزیزم حوصلتو ندارم

حسین تو حق نداری خواهر بنده رو ناراحت کنی دفعه آخرت باشه!

توهم برو خونتون
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(16-04-2021، 20:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 19:03)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین !

برو خونتون

خونمونم حاجی !
 سپاس شده توسط Prometheus ، Emmɑ
(16-04-2021، 19:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2021، 18:41)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
^^
نمیزارم حمله قلبی بهت دست بده:)
^^
معلومه نباید بزاری دست بده، کرونا هست :>
من مراقبم شبانه روز
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان