امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈

@"Musalick"

پسر جان ادبتو رعایت کن D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، ѕααяeη ، Emmɑ
آگهی
(15-04-2021، 12:19)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:18)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر مگه شما بازی میکنی؟
و 6 تا موضوع زدم. امروز حس بیشتر ازین ندارم Undecided

اره من خیلی وقته بازی میکنم
چند باری با علی هم بازی کرده بودم

ایدیتو برام بفرست. همون نام کاربری بازی
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(15-04-2021، 12:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:13)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چند سال میشه یه آدم جدید ساخت مهری جان ، شما خیلی سریع میخوای به نتیجه میرسی
دیر اومدی و زود میری

درکل میدونی هنوزم میخوای نشون بدی بامزه‌ای ، در صورتی که نیستی به نظر من !!
نمیدونم چطور این رفتارتو میپسندن ..
اما به مرور زمان آدم بهتره به جای اینکه روی بامزگی هاش کار کنه ، روی ذهنش و پرورش ذهن کار کنه.
تا با هر سالی که به سنش اضافه میشه .. پخته تر باشه از هر نظر.
چون اینا بیشتر به کار میان توی زندگی...

و البته شما پیشرفت هم داشتی چون حداقل علائم نگارشی و کشیدن حروف رو از تایپ کردنت حذف کردی خودش هم‌جای شکر داره .

یادش بخیر درکل (((((:

درضمن بنده مهری نیستم! جانِ کسی هم‌نیستم :>

شما پیرهن صورتی قلب من هستی و تمام....(:
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Faust ، *VENUS*
@Musalick
پات چرا گرفته؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Mohlek
(15-04-2021، 12:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:19)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکل میدونی هنوزم میخوای نشون بدی بامزه‌ای ، در صورتی که نیستی به نظر من !!
نمیدونم چطور این رفتارتو میپسندن ..
اما به مرور زمان آدم بهتره به جای اینکه روی بامزگی هاش کار کنه ، روی ذهنش و پرورش ذهن کار کنه.
تا با هر سالی که به سنش اضافه میشه .. پخته تر باشه از هر نظر.
چون اینا بیشتر به کار میان توی زندگی...

و البته شما پیشرفت هم داشتی چون حداقل علائم نگارشی و کشیدن حروف رو از تایپ کردنت حذف کردی خودش هم‌جای شکر داره .

یادش بخیر درکل (((((:

درضمن بنده مهری نیستم! جانِ کسی هم‌نیستم :>

شما پیرهن صورتی قلب من هستی و تمام....(:

با تشکرات :*
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
هعی زندگیbathtime
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Faust ، Mohlek
(15-04-2021، 12:19)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

پسر جان ادبتو رعایت کن D:
چشم آقا مدیر (==
بمولا از دستم در رفت
این شیطون لامصب هی وسوسه میکنه عادمو D=
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، Волшебник
(15-04-2021، 12:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:15)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته بودی ولی جلو بچه ها نگو زشته
گفته بودم او که بی باده کند جانِ مرا مَست ..؟
:V

گفتا خموش حافظ،کاین غصه هم سرآید .

کالاف بازی نمیکنی؟
برنامه ریختم برا این 60 گیگی که برا دانشجوعا دادن همین الانشم با مصیبت دارم نگهش میدارم که برسه 
نت مخابرات داشتم ولی به دلایلی قط کردم؛ الانم قناعت پیشه میکنم 
زولا اگه پایه ای میتونم بیام 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(15-04-2021، 12:21)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2021، 12:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کالاف بازی نمیکنی؟
برنامه ریختم برا این 60 گیگی که برا دانشجوعا دادن همین الانشم با مصیبت دارم نگهش میدارم که برسه 
نت مخابرات داشتم ولی به دلایلی قط کردم؛ الانم قناعت پیشه میکنم 
زولا اگه پایه ای میتونم بیام 

نه ):
بیا کالاف بازی کنیم
پاشو
پاشووووو
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، THEDARKNESS ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
(15-04-2021، 12:15)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام علیکوم elec

سلامِ گل به تو ای گل نشونم 4xv
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان