30-10-2012، 14:46
زمانیـــ فراموشتــــ میکنمـــ کهـــ از بالایـ ـ سنگـ ـ قبرمـ ـ با افسوسـ ـ بگوییـ ـ :
کاشـ ــ زندهــ ــ بودیــ ــ ...
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||
30-10-2012، 14:46
زمانیـــ فراموشتــــ میکنمـــ کهـــ از بالایـ ـ سنگـ ـ قبرمـ ـ با افسوسـ ـ بگوییـ ـ :
30-10-2012، 15:07
دوست دارم رابراي هردويمان فرستادي،هم من،هم او...خيانت ميکردي ياعدالت؟
30-10-2012، 15:16
سکوت می کنیم....
به یاد تمام "دوستت دارم" هایی که در گلو ماند ! سکوت می کنیم... به احترام تمام خاطراتی که درودیوار زندگی را آذین بسته اند ! سکوت می کنیم... برای لحظه ای بیشتر باهم بودنمان . . . . و سکوت انگار سخت ترین کار ِ دنیاست ! سکوت می کنیم ! آخ ! دیدی چه شد ؟! من با همین کلمات سکوتم را شکستم....
30-10-2012، 16:19
عاشقي مي کنم !! لج مي کنم ... !! بد اخلاق مي شوم ... ! دست خودم نيست ... ساعت و زمان هم ندارد !! تو که نباشي ... زندگي بايد به کام من تلخ شود .. !!
30-10-2012، 16:26
سکوت کن.!
بگذار بغض هایت سر بسته بماند.! گاهی سبک نشوی.! سنگین تری.!!
30-10-2012، 16:29
گوشـهآیم رآ مـﮯگیرمـــ
چشمــــهآیم رآ مـﮯبنــــدمـــ و زبآنــم را گــآز مـﮯگیــــرمـــ ولــﮯ ... حریــــف افکآرم نمـﮯشومـــ ! چقــــدر دردنــــ ـآک است فهمیـــدטּ !!!
30-10-2012، 16:34
درد تنهایـــــــــی کشیـــــــــــــــــــــد ن،
مثلِ کشیدنِ خطهایِ رنگی روی کاغذِ سفـــــــــید، شاهکاری میسازد به نامِ دیوانــــــــــگی...! و من این شاهکــــارِ را به قیمتِ همهٔ فصلهایِ قشنگِ زندگیم خرید ام... تو هر چه میخواهـــــــــی مـــــــرا بخوان.... دیوانـــــه، خود خــــواه،بی احساس................. نمیــــفروشــــــــم..
30-10-2012، 16:36
دست از پا خطا کني تعويض ميشي... همين حوالي کسي شبيه به توست... اين است پيام عشق هاي امروزي...! به خاموش شدن ختم نشود
30-10-2012، 16:37
میخواست امتحان کنه میتونه فراموشم کنه یا نه؟؟؟
برگشت...... گفتم دیدی نمیتونی!!! گفت:شما..
30-10-2012، 16:37
گـفـت : بـگـو ضـمـایـر را
گـفـتـم : مــَن مـَن مـَن مــَن مَــن مــَن گـفـت:فــقـط مــن ؟ گـفـتـم: بـقـیـه رفـتـه انـــد . . .
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |