امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈

(14-04-2021، 14:34)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر داستانو خوندی؟
@*VENUS*

بله بله
و کلیم خندیدم سر اینکه قراره مامانه آرش باشم ^^
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
آگهی
(14-04-2021، 14:34)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:30)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید بهم میگفتید.
یهویی پیش اومد!
رفتم اکانتش دیدم وضعیت داغونه!
چوم از خودش بپرس چرا نگفت!
خدایی بهت خبر میدادم همه چیو رو سرم خراب نمیکردی؟

رو سر تو چرا اون پسرو رو کاریش میکردم چنین جراتی دیگر پیدا نکند
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(14-04-2021، 14:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Aiyan2222"
روح این یارو رو تو گور لرزوندی اصن  Telegh_01
فهمیدم چخبرتونه
پرهام جلو چشمتو بگیر این پستا مناسب نیست D=
ناشناس
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(14-04-2021، 14:34)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم برات تنگ شده (:

بستنی شکلاتی ^.^
منم همینطور (:
در کل مارو دور ننداز
ما اونقدرام بدرد نخور نیستیم ..
راه دوری و دوستیو نرو :>
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Волшебник
(14-04-2021، 14:34)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 421 ≈ 25

ناصرالدین شاه دارای بیش از ۴۰۰ زن بود و بیشترین همسر را در تاریخ داشت

هعی
کجایی که ببینی شیرمردان این مرزبوم در تکاپوی رکورد های تو هستند
@"Aiyan2222"
روح این یارو رو تو گور لرزوندی اصن Telegh_01
فعلا جوونه بزرگ شه رکوردش در جا شکسته XD

بچه ها مسخره بسه شاید واقعا دلش گرفته ):
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Mohlek
(14-04-2021، 14:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:34)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیر داستانو خوندی؟
@*VENUS*

بله بله

اگه دوسش نداری بگو عوضش کنم. صدرا و پرهام و سهند هم میتونن جاشونو بگیرنTelegh_01
 سپاس شده توسط *VENUS*
(14-04-2021، 14:36)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:35)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدم چخبرتونه
پرهام جلو چشمتو بگیر این پستا مناسب نیست D=
چی گفتی؟!
من داستانو فهمیدم!
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-04-2021، 14:36)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:35)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله بله

اگه دوسش نداری بگو عوضش کنم. صدرا و پرهام و سهند هم میتونن جاشونو بگیرنTelegh_01

Lol
من مشکلی ندارم
آرشم دُردونست
حتی مشکلی ندارم مامانه همشون باشم ._.
من مامانه مهربونیم .-.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، THEDARKNESS
(14-04-2021، 14:35)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:34)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهویی پیش اومد!
رفتم اکانتش دیدم وضعیت داغونه!
چوم از خودش بپرس چرا نگفت!
خدایی بهت خبر میدادم همه چیو رو سرم خراب نمیکردی؟

رو سر تو چرا اون پسرو رو کاریش میکردم چنین جراتی دیگر پیدا نکند
._.
وقتی آوا بهش میگفت دلم برات تنگ شده و برام مهمی و...
انتظار دیگری داشتی؟
شاید اغراق کردم چون حرفای آوا یادم نیست ولی واقعا مناسب با یه پسر جوون نبود!
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(14-04-2021، 14:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-04-2021، 14:34)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بستنی شکلاتی ^.^
منم همینطور (:
در کل مارو دور ننداز
ما اونقدرام بدرد نخور نیستیم ..
راه دوری و دوستیو نرو :>

این چه حرفیه شماها تو قلبمین (:
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *VENUS* ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان