امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(10-04-2021، 19:53)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 19:45)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدرسه نرفتن؟
بیخیال آرمی گفته از زندگیم به کسی نگم! ._.

کدوم یکی از ۱۰۰ ارمی فلشخور؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

آگهی
(05-04-2021، 21:07)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 20:24)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول لی لی پر فروغ(=
قطعا
عجبD:
هیچ وقت همچین چیزی نگو اوکی(=هر کسی ت زندگی ی جایگاهی داره و کسی ت پستی قرار نداره

واو به این مورد فکر نکرده بودم صحیح
گاها خود ما هم خوابو پس میزنیم این مورد ک ب جای خود خیلی جالب و در عین حال خنده دارهD:

آری واقعا جای فکر داره بخاطر این که صحت خواب زیاد شک برانگیز Smile
  اضافی خب در طول روز یه ساعت خواب لازم؛

اما نسبت به تحرک همون روز خب اون وقت که خواب هشت ساعت شب واقعا حالت رو دگرگون می کنه.

خود خواب هم اینقد شگفت انگیزهD:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(10-04-2021، 20:10)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 19:53)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیخیال آرمی گفته از زندگیم به کسی نگم! ._.

کدوم یکی از ۱۰۰ ارمی فلشخور؟
XD
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
 سپاس شده توسط Emmɑ
(05-04-2021، 20:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 20:24)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول لی لی پر فروغ(=
قطعا
عجبD:
هیچ وقت همچین چیزی نگو اوکی(=هر کسی ت زندگی ی جایگاهی داره و کسی ت پستی قرار نداره
مال توام شفاف و درخشان =)
صحیح!
بله حسود شاید باشم ولی بیشتر چشم شورم یاه یاه ._.
اوکی!.-. درست ولی آدما جایگاه درست میکنن و این هم خوبه هم بد =)))

متشکرم(=
ک اینطورD:
خوب و بدش ک دست ادمه
ولی هر جایگاهی ب دست اوردنیه
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(10-04-2021، 19:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 19:00)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو شرایطمو نمیتونی درک کنی!

خب اگه بیای خونه ما فرار میکنی رفتار بابام با ی دختر اصلا خوب نیس ولی خب پدرمه و برام زحمت کشیده منم خومدو طوری نمیکنم ک اذیتشون کنم

منم همینطورم بابام درحالی که اجیمو خیلی لوس و ننر کرده زورش میاد یکار انجام بده براش درحالی که من تو خونه بیطرفم و حتی کارای بد اجیمم که من خبر ندارم میندازن گردن من بیچاره ولی درکل شاید خیلی کم روم تو روی بابام باز بشه و حاضر جوابی کنم در حالی که اجیم بابام هرچی میگه زبون درازی میکنه..

@کــــــــــⓐرمَن
سلام
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 174
 سپاس شده توسط _sehun_
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
به سلام داداش کولای خودم(=
خوبی؟
 سپاس شده توسط BIG-DARK ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-04-2021، 20:16)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 20:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مال توام شفاف و درخشان =)
صحیح!
بله حسود شاید باشم ولی بیشتر چشم شورم یاه یاه ._.
اوکی!.-. درست ولی آدما جایگاه درست میکنن و این هم خوبه هم بد =)))

متشکرم(=
ک اینطورD:
خوب و بدش ک دست ادمه
سپاس =))
بله D:
بلی!
اوهوم!

انیمه دوست داری؟ (:
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(10-04-2021، 20:19)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
به سلام داداش کولای خودم(=
خوبی؟

هعی میگذره که باید بگذره.. تو چطوریای؟
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 174
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(10-04-2021، 20:20)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 20:16)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متشکرم(=
ک اینطورD:
خوب و بدش ک دست ادمه
سپاس =))
بله D:
بلی!
اوهوم!

انیمه دوست داری؟ (:
انیمه؟
اهوم اره ولی ن هر انیمه ای
و بیشتر وبتون و مانهوا و مانگا رو ترجیح میدم
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(10-04-2021، 17:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2021، 6:39)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالا سمعکی چیزی میزاره|=

بابا خیلی بیشعورید دارم مث موز دروغ میگم/: چرا باور میکنید؟//"
تو الان بیا به من بگو دیشب با سهون رفتیم سینما به جون عمم باور میکنم
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان