امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(06-04-2021، 16:42)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Gentel!
هعیییییی شوهر خواهر عزیزم 38
آگهی
چچوری میشه یه فیک بلود خوراکی درست کرد
؟!._.
طوری که بشه گذاشت تو دهن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Medusa
(06-04-2021، 16:54)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 16:20)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa

واقعا زیبایید D;
کارتونم عالی بود !

ممنونمممم.

(06-04-2021، 16:39)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره تمیز بود واقعا ^_^*
ادیت صورتم باهاش انجام میدی؟
چطوری یاد گرفتی فوتوشاپُ؟

گوگل. :دی نه صورت بلد نیستم. هیچی بلد نیستم هنوز. کار با چارتا از ابزاراشو یاد گرفتم فقط. 

(06-04-2021، 16:48)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چیز شاخی هم نبود
از پشتش عکس داشتی و ادغام کردی
بعدش بلور کردی D:

قبلنا همینارم می‌دادم دوستم که گرافیک خونده انجام بده. الان خودکفا شدم لااقل. ایح. D: 
خسته نباشی خانم بزرگ D:
منکه خودم دس کردم تو فتوشاپ و یادش گرفتم
منبع و اینام نداشتم
=)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa
(06-04-2021، 15:45)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='•ДmịrHoSsiŋ•' pid='3735957' dateline='1617697691']
سرکار نباس عکس بگیرم دیگه Telegh_01
نه تو رو خدا مارو از دیدن چهره ی مثبت و معصومت بی بهره نکن سیّد ^^* 14k

لو نده دیگه .___."
ن بسته دیگه زیادی جو معنوی شد V: Tongue
ناشناس

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Thyme
(06-04-2021، 17:09)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 15:45)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 11:28)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سرکار نباس عکس بگیرم دیگه Telegh_01
نه تو رو خدا مارو از دیدن چهره ی مثبت و معصومت بی بهره نکن سیّد ^^* 14k

لو نده دیگه .___."
ن بسته دیگه زیادی جو معنوی شد V:  Tongue
اه منم سیدم._.
You're my Cousin
نآشناس
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ•
(06-04-2021، 17:10)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:09)•ДmịrHoSsiŋ• نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه منم سیدم._.
You're my Cousin
ع رو نکردی <:
بیا فامیلم از آب دراومدیم v:
ناشناس

سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(06-04-2021، 17:07)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چچوری میشه یه فیک بلود خوراکی درست کرد
؟!._.
طوری که بشه گذاشت تو دهن
با توکل بر خدا و تکیه بر توانایی های داخلی D=
ناشناس
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ• ، *Aɴѕel*
(06-04-2021، 17:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 16:54)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونمممم.

گوگل. :دی نه صورت بلد نیستم. هیچی بلد نیستم هنوز. کار با چارتا از ابزاراشو یاد گرفتم فقط. 

قبلنا همینارم می‌دادم دوستم که گرافیک خونده انجام بده. الان خودکفا شدم لااقل. ایح. D: 
خسته نباشی خانم بزرگ D:
منبع و اینام نداشتم
=)

عه چه جالب؟ واقعا تونستی؟ یعنی جدی جدی خودت تنهایی تونستی؟ بدون هیچ منبعی؟ شوخی می‌کنی! من تا چهارصد تا دوره پیش خود برادران نول نگذروندم نتونستم حتی برنامه‌شو باز کنم... تو نابغه‌ای پسر. باید قدرتو دونست. :دی 
 سپاس شده توسط Mohlek
@*Aɴѕel*
دختره ی بی فانوس.-.
چشامون پر اشک بودش خنده هات گریه هات مال من بودش|=
 سپاس شده توسط Волшебник ، *Aɴѕel*
(06-04-2021، 17:20)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2021، 17:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خسته نباشی خانم بزرگ D:
منبع و اینام نداشتم
=)

عه چه جالب؟ واقعا تونستی؟ یعنی جدی جدی خودت تنهایی تونستی؟ بدون هیچ منبعی؟ شوخی می‌کنی! من تا چهارصد تا دوره پیش خود برادران نول نگذروندم نتونستم حتی برنامه‌شو باز کنم... تو نابغه‌ای پسر. باید قدرتو دونست. :دی 
xD
آره جدا
خیلی از ابزار هاشو خودم تک و تنها رفتم بازشون کردم و یاد گرفتم
البته واس ایلوستریتور و افترافکت و اینا دیگع مث آدم با یه منبع مناسب یادگیری رو شرو کردم اما خب فتوشاپو عارع ساده یادش گرفتم
دیگه ب هر حال هر کسی را بهر کاری ساختند =)
ناشناس
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان