امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~

(05-04-2021، 1:14)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 1:11)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم!
آره!
گلو نمیگیری پس؟! ._.

ن D:
من میرم بخوابم ن هم کم کم بخواب
زیاد بیدار نمون (: شبت خوش مواظب خودت باش ^.^
+ خوابای رنگی رنگی ببینی *.*
بی ادب ):
اوه باشه (: چشم هر چی بلنو بگن!

چشم چشم تو هم همینطور (:
+خوابای بی تی اسی و جینین رو ببینی ^^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
آگهی
(04-04-2021، 21:55)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 19:36)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو میشناسی؟

بله شمارو محاله یادم بره(=

نمیدونم اینو ک گفتی یاد روزای عضویتم شدم=|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ 36
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، کــــــــــⓐرمَن
(04-04-2021، 22:45)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:43)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام چطور مگه؟
همون طور ک اول انسان بوده بعد بقیه ی انسان ها ب وجود اومدن اگر از این نظر نگاه کنیم وجود مرغ منطقی تره
اره واقعا عذاب اوره گاها بی دلیل بودنش بیشتر اذیت میکنه
ممنون
بر طبق تحقیاتی که داشتن تخم مرغ فقط با گرمای بدن مرغ میتونه به جوجه تبدیل پس نتیجه گرفتن اول مرغ و خروس بودن بعد تخم مرغ . البته هنوزم بحث هست.
بسی صحیح فرمودی(=

(05-04-2021، 6:25)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 21:55)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله شمارو محاله یادم بره(=

عجب روزایی بود D:
(05-04-2021، 7:34)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 6:25)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب روزایی بود D:

درود به شرفت درود به شرفت=|
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(04-04-2021، 22:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:43)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عام چطور مگه؟
همون طور ک اول انسان بوده بعد بقیه ی انسان ها ب وجود اومدن اگر از این نظر نگاه کنیم وجود مرغ منطقی تره
اره واقعا عذاب اوره گاها بی دلیل بودنش بیشتر اذیت میکنه
ممنون
نمیدونم شاید چون خیلی وقته با کسی آشنا نشدم!
خب منم میگم مرغ باید با یکی جفت شه! پس اول تخم مرغ بودش!
عرررر #حرف_دل
خواهش ^^

ک اینطور
گرم گرفتن تازگیا ت مجازیم سخت شده ولی هستن ادمایی ک بشه باهاشون حرف زد و شناختشون(=
چقد عجیب حرف میزنم خدایا/=
D:باش باش
نزن بنولا(=

(04-04-2021، 22:50)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-04-2021، 22:45)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیز خاصی برای وصف شما به ذهنم نرسید انقدر ک بی عیب هستین(=
عه کاش همینو مینوشتم/=
حوصله که به جای خود انگار مغزم قبل من داره استراحت میکنهD:
ایـی لطف داری مهربان*.-
یادت رفته مگر؛ مدتی استاد کلمات قصار بودی برام._.
خوبه نسبت به فعالیت واقعاحس استراحت،گیرایی فوق العاده،ای دارهジ

مهربون ک شمایید(=
بیا اینجور در نظر بگیریم جواب سوال امتحان بعد امتحان یادت میادD:
اره واقعا گاها ب استراحت بلند مدت هم نیاز داره ولی بیشتر زمان ت چالشه بگونه ای خستگی ناپذیره

(05-04-2021، 7:37)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 7:34)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب روزایی بود D:

ممنون ای جوانD:
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(05-04-2021، 7:38)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 7:37)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون ای جوانD:

نوجوان :|
ناشناس بگو (;

(05-04-2021، 7:45)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 7:38)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون ای جوانD:

صحی
اصلاح میکنم ممنون ای نوجوان
جوان ابهتش بیشترهD:
(05-04-2021، 8:05)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 7:45)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحی
جوان ابهتش بیشترهD:

به سند و سالم نمیاد=|
ناشناس بگو (;

(05-04-2021، 8:07)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 8:05)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحی
جوان ابهتش بیشترهD:

به سند و سالم نمیاد=|

بله بله میدونم
زیاد حرص نخور خوبیت نداره براتD:
(وقتی بعد مدت ها دارم اذیتت میکنم/"کرم دارم)
(05-04-2021، 8:10)کــــــــــⓐرمَن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-04-2021، 8:07)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سند و سالم نمیاد=|

بله بله میدونم
زیاد حرص نخور خوبیت نداره براتD:
(وقتی بعد مدت ها دارم اذیتت میکنم/"کرم دارم)

(=
عه ! چرا؟
اومایگاد+|
ناشناس بگو (;

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان