امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

(30-03-2021، 8:46)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2021، 22:46)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لنتی به خاطر حرفات خیلی عالین ._.
بغض قلم و چالش سپاس!

wOoOow
خـوبی از خودتـه ژو ژو  44
D:
NoOo
همینی ک گفتم ^.^

(30-03-2021، 10:15)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتلو گفته از هوادارام میخوام رای ندن.
نگران نباش سلطان ! ۹۰ درصد هوادارات رای نمیدن، چون اصلا حق رای ندارن
تتلو عالیه -_+
یکم فقط کرم داره بقیش خوبه!
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آگهی
(30-03-2021، 10:17)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 10:15)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتلو گفته از هوادارام میخوام رای ندن.
نگران نباش سلطان ! ۹۰ درصد هوادارات رای نمیدن، چون اصلا حق رای ندارن
تتلو عالیه -_+

اره قشنگ فحش میده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(30-03-2021، 10:00)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 9:48)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
بخش جدید PUBG mobile به نام undawn با محوریت زامبی به زودی...

قبلا بخش زامبی راشت ولی ورداشتن

بعد من lite رو بزی میکردم

دیگه به دلیل تحریم و پینگ بالا پابجیو حذف کردم

ولی ممنون که گفتی
https://warbrokers.io/signin.php
خب war brokers بازی کن.خیلی پر طرفداره
Everything is Temporary(:
Big Grin Confused Dodgy
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط Prometheus
(30-03-2021، 10:26)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 10:17)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتلو عالیه -_+

اره قشنگ فحش میده
شعراش مفهومیه!
تو جو آهنگش میتونه همه رو به سلطه بگیره!
ازش متنفر بودم ولی دیشب اتفاقی تو یه سایت آهنگاشو دیدم و دونه به دونه گوش دادم!
عررررر خیلی خفنه D:
(29-03-2021، 22:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2021، 22:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عررر مرسییی❤
هی زن داداش!! وظیفه بود الکی قلب نشون نده! (:
تولد شهونم نتونستم بیام خیلی ببخشید! از طرف من ببوسش ^^

+ برات عجیبه آدم شدم؟!

باش^^
آره/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
Star 
(30-03-2021، 11:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-03-2021، 22:16)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی زن داداش!! وظیفه بود الکی قلب نشون نده! (:
تولد شهونم نتونستم بیام خیلی ببخشید! از طرف من ببوسش ^^

+ برات عجیبه آدم شدم؟!

باش^^
آره/:
^^
تولد سهون و خودت کیه؟

دیشب خواب دیدم بزرگ شدن منو به کتفشونم نمیگیرن -_- بعد این تصمیمو گرفتم محبت به خرج بدم گرچه برای فرشته شیطانی سخته .-.
 سپاس شده توسط _sehun_
(30-03-2021، 11:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا نمال .-. باتشکر

برادر فکر کنم باید یه ویرایش بزنی. گزارشت می کنند.
 سپاس شده توسط Prometheus
تفرج صنع?

(30-03-2021، 12:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-03-2021، 11:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا نمال .-. باتشکر

میتونم نظر استاد رو درباره این آهنگ بدونم?
http://dl.tabamusic.com/Music/1399/11/Shahin%20Banan%20-%20Chale%20Ro%20Gunat.mp3

سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(30-03-2021، 12:06)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموصا نمال .-. باتشکر

Big Grin ویرایش شد
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان