امتیاز موضوع:
  • 15 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱8

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/tiwn_inshot_20210326_013419755.mp4/
*لبخند ملیح<:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
آگهی
(25-03-2021، 23:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*لبخند ملیح<:
بخواب زن.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(26-03-2021، 0:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 23:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*لبخند ملیح<:
بخواب زن.

هیس...
نآشناس
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(26-03-2021، 0:01)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-03-2021، 0:00)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخواب زن.

هیس...

اصلاً خودم می خوابم.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(25-03-2021، 23:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

http://dl.javan-musics.com/Music/1398/11/17/Samil-Veliyev-Icirem-Men.mp3

@"BTS.ARMY"
ایچیرم من:>

زدم این پوستر لنتی چ افتضاحه چطوری با این کار میکردین شما|:
لاناتییییی ^^
مرسی خیلی وقت بود گوش نداده بودم آخرین دفعه خودت پلی کرده بودی ._.

____
من اوایل فعایتم دستم خورده بود عوض شده بود!
همه چی عادی بود تا اینکه فهمیدم شما ها میبینین کی سپاس زده :v
به زور و مشقت عوضش کردم!
قدیما چقدر سپاس می دادن /

@"نــــــــــⓐنسی"
@لــــــــــⓘلی
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، لــــــــــⓘلی ، _sehun_
Flower 
(26-03-2021، 0:33)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"
@لــــــــــⓘلی

اره ._.یادم خب جو کامل تغییر کرده نسبت به حالا :-[

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
 سپاس شده توسط DarkLight
(25-03-2021، 22:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"AVA_MADI*"
هوش
کم پیدایی چرا ؟
دلمون واس چرت و پرتات تنگ شد 
بی تر ادب هوش به گاو و اسب و گوساله میگن نه به فرشته ها۰-۰
چمد والا۰-۰ تچکر دل اونام برا تو تنگ شد ۰-۰=.//
به یه چیزی پی بردم از صب دارم بندری میرم یاعععع*-*
از نوتلاعم برام شیرین تر بود۰-۰ بمولا۰-۰
#کشفیات_مادی_طور ۰-۰
البته نوتلا که شیرین نیس فقط..نوتلا چه مزه ایه دقیقا؟۰-۰
نیگا نیگا باز دارم گنده گوزی میکنم ۰-۰=.///
 سپاس شده توسط Mohlek
@[Eммα]
به به لاو من^-^
نآشناس
(25-03-2021، 22:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2021، 22:45)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01 Telegh_01
ت خر تری‌ D:

خری از خودته چچرا تعارف میکنی عشقم؟

ن ن عزیزم عقب نکش ت ک خر تری‌ آخه :»

(26-03-2021، 0:33)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"
@لــــــــــⓘلی

بله هیونگ حرمتا از بین رفته :/
Karlina
 سپاس شده توسط DarkLight ، _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان