24-03-2021، 23:50
دورم زدی ، گفتم پروانه ای(:
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
24-03-2021، 23:50
دورم زدی ، گفتم پروانه ای(:
25-03-2021، 1:00
کوچه ها را با دانه های برف
آذین می بندند زمستانی سرد سرد حجم سرما ! ضربان قلب را می شمارد و من به دری تکیه داده ام که زنگوله های یخ آنرا پوششی دوباره داده اند آیا برای روییدن دوباره بهار می آید ؟؟؟
25-03-2021، 7:54
انتظار خوبی از هرکسی رو نداشته باش
همه قلبی مثل تورو ندارن !
25-03-2021، 12:14
من نمیدونم کی قراره بفهمین وقتی یه دختر پیام نمیده؛ یعنی منتظره شما پیام بدید و وقتی پیام نمیده یعنی ازتون خوشش نمیاد و اصلا نباید پیام بدید ! وقتیم که پیام نمیده یعنی دوستون داره ولی قهره ! واقعا کی میخوایید اینارو یاد بگیرید؟
25-03-2021، 12:46
شده تا به حال
شهری نرفته باشی اما با کسی آن جا بی شمار خاطره داشته باشی؟!
25-03-2021، 14:31
رو ب روش نشستم همراه با صبحت متقابلمون لقمه اولو ک گرفتم ،صدای کوچولوی کنارم بلند شد :مگ قهر نبودین
داشت لقمه خودشو میگرفت ک ی نگاه عجیب بهم انداخت نتونستم بخونمش،منتظر جواب؟ دلخوری از وفا نکردن ب قولا؟ دلخوری از نسنجیده حرف زدنا؟ ازار و اذیت از عذر خواهی کردنا؟ چی بود؟ رو ب کوچولوی فضول گفت :نه قهر نیستیم ،من دیگ چیزی نمی گم دیگ کاری نمیکنم ،دیگ قهر نمیکنم ،سخته ولی باید بیخیال بودن رو بخصوص با ایشون یاد بگیرم ،بعضیا از دور قشنگن و ای کاش ک ...
25-03-2021، 18:49
Fact:
کافیه دوست صمیمیت از یکی بدش بیاد، ناخوداگاه توام بدت میاد! •
25-03-2021، 19:16
عشقو با هرکسی تجربه نکن
عشق چیز قشنگیه! نذار ازش متنفر بشی! سالها تنها باش, اما روحتو با کسی تقسیم نکن که نمیفهمتت! اونقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبر داره پیدات کنه! کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل نایاب نگاهت کنه یه چیزی شبیه به یک معجزه...
شاید برایت کتابی میخریدم.
و بجای آنکه شاخه گلی را میان برگه هایش پرپر کنم، ابتدای کتاب مینوشتم: “ نذر لبخندت، وقتی صحفات کتاب را بو میکنی، میخندی، به سینه میفشاری.. “ |الیزابت|
25-03-2021، 21:18
کآش الان یه حمیده خیر آبادی در حالی که چآدر دور کمرشه
با یه اِستکان چآیی میومد پیشم ، میگفت : خُبه ، خُبه درست میشه قربونت برم چآییتو بخور : )
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|