امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(23-03-2021، 10:50)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 10:49)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرر مرسی بابایی*-*
ب شهونم عیدی بده دار گریه میکنه
اون همه پول مال جفتتون بود):

پس شوخرم چی؟):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
آگهی
(23-03-2021، 10:51)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 10:50)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون همه پول مال جفتتون بود):

پس شوخرم چی؟):

شوخرت هرموقع ب من عیدی داد
Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط _sehun_
(23-03-2021، 10:52)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 10:51)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس شوخرم چی؟):

شوخرت هرموقع ب من عیدی داد
Telegh_01

اون کوچیکتره تو باید بهش اول بدی
(23-03-2021، 8:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها هنوز خوابین؟!پاشین زشته فردا پس فردا شوهرتون میدن باید زود پاشین وگرنه با این وضعیت فردا برین پس فردا برمیگردین|:

از اثر هنریم لذت ببرین همتون تگ شدین هاهاها

شوهر کیه بابااااا -_-
من ازدواج کنم یا خودش باید کارا رو بکنه یا خدمتکار بگیره v:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(23-03-2021، 11:33)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 8:33)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شماها هنوز خوابین؟!پاشین زشته فردا پس فردا شوهرتون میدن باید زود پاشین وگرنه با این وضعیت فردا برین پس فردا برمیگردین|:

شوهر کیه بابااااا -_-

تنبل
من هم ی بچه تو شکممه هم از شهون مراقبت میکنم هم طویله رو تمیز میکنم هم غذا درست میکنم و خونرو تمیز میکنم
(23-03-2021، 8:52)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
لنتی تو فراموشم نکن|:

ژو ژو ها فراموش نمیشند شوتور می شند
چطوری پشمکی؟

@ραтяιcια
خانم دکتر چطوره ؟
بلیط گرفتم بریم .-.
سلامتی شوتورا
مرسی تو شوتوری؟

(23-03-2021، 11:33)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوهر کیه بابااااا -_-
شوهر شوهره شوهر
جووون کم نباشه یوقت
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
هرچی میکشیم زیر سر معدست crying
(23-03-2021، 11:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جمع ول کردی؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(23-03-2021، 11:54)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 11:53)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جمع ول کردی؟

.-. عجب
منحرفان اسلامی؟

دارم میمیرم از درد
 سپاس شده توسط _sehun_
(23-03-2021، 11:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-03-2021، 11:54)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جمع ول کردی؟

.-. عجب
منحرفان اسلامی؟

دارم میمیرم از درد

خاک تو سرم یعنی Telegh_01
رانیتیدین بخور من خودم از شیش سالگی مشکل معده دارم
 سپاس شده توسط Prometheus

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان