امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(21-03-2021، 16:47)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:46)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هام ٠-٠ خو این حست اشتباهه شاید بخاطر فشارای درس و کنکورته اونی چان چون هیچکس همچین فکری نمیکنه!
^^

اره دیوونه شدم

من فعلا بمپرم

برم!..

نه اونی چان چه حرفیه
تازه اومدی که
یکم استراحت کن ولی بازم بیا اینجا آدمایی هستن که دوست دارن باهات حرف بزنن اونی چان ٠-٠ ^^ Heart
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، DarkLight
آگهی
@•ДmịrHoSsiŋ•
عید تو هم مبارک رعنا جون:^
+
قصد نداری صندوق پ.خ هاتو در سال جدید خالی کنی؟=|>
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط •ДmịrHoSsiŋ•
(21-03-2021، 13:23)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدم میاد شدیییید:/
برو تو اتاقت و به کارای بدت فکر کن ! =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
@"BTS.ARMY"
باید بگی بگی
+
چرا ازش میترسی:/

(21-03-2021، 16:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 15:30)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا به کسی که تلاش نمیکنه اینقدر ایمان داری

هیونگ گاهی تلاش فقط باعث موفقیت نمیشه ! (:
میخوای بگی باعث مرگ میشه

(21-03-2021، 15:47)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 15:43)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم از بچگ عصبی بدنیا اومدم:/
بعدا عکسشو واست میفرستم^^

منم/:
باش^^ اگ میشه عکس خودتم بفرست ._.♥
عکس بچگیم خودم نیستم؟:/
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، _sehun_ ، لــــــــــⓘلی
(21-03-2021، 17:57)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
باید بگی بگی
+

(21-03-2021، 16:27)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیونگ گاهی تلاش فقط باعث موفقیت نمیشه ! (:
میخوای بگی باعث مرگ میشه
نه مجبور نیستم!

+ خب ترسناکه .-.
 سپاس شده توسط DarkLight
(21-03-2021، 17:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 17:57)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
باید بگی بگی
+
نه مجبور نیستم!

+ خب ترسناکه .-.

هر طور راحتی:/
از من هم؟
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(21-03-2021، 18:00)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 17:58)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه مجبور نیستم!

+ خب ترسناکه .-.

از من هم؟
سر به سرت میزارم ----->>>AVA....
بقیشو ننوشتم!

+نه شما بیشتر مهربانی بانو dit
 سپاس شده توسط DarkLight
(21-03-2021، 18:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 18:00)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از من هم؟
بقیشو ننوشتم!

:/همشو گفتی که
حالا چرا

نه دقیقا:)
چرا اهنگی که امروز روش قفلی زدی من عوض نمیشه:/
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(21-03-2021، 18:04)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 18:03)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بقیشو ننوشتم!

حالا چرا

هکیف رپاپیک
جمله بالایی رو برعکس کن!

عی کوفت هر چی میگم یه چی دیگ میگه : /
چون خیلی دوسش داری =))
 سپاس شده توسط DarkLight
(21-03-2021، 18:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 18:04)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا

هکیف رپاپیک
جمله بالایی رو برعکس کن!

عی کوفت هر چی میگم یه چی دیگ میگه : /
چون خیلی دوسش داری =))
میومدی پ.خ میگفتی دیگه چه کاریه:/
خب من مهربون نیستم :|
اره خیلی دوستش دارم چیکار کنم چیکار کنم :)
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان