امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(21-03-2021، 16:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:23)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه!Telegh_42
مگ فرش دارین؟! 33
نههه!! ساعت شیش میرم بیرون هفت میام...
باید بین هفت تا 4 شب باشه!
آره سهون از همسای ه دزیدی
خب هشت بیا
عی داد!
شک نکردن؟!
چشم!
خونه رو مرتب کن آبروتون پیشم نره!
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(21-03-2021، 16:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:25)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره سهون از همسای ه دزیدی
خب هشت بیا
عی داد!
شک نکردن؟!
چشم!

عی بیداد
چرا اومدن خونمون دیدنش گفتن این چیه؟گفتیم فرشه گفتن ااین ک فرش ماس
مام از خونه بیرونشون کردیم
خونمون همیشه مرتبه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، THEDARKNESS
(21-03-2021، 16:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالاخره تو تویه نادانی و جهلی!!
ن من یکیو تحریم کردم!! اون شکلک زشتتم استفاده نمیکنم!!
یاع و چخه فرق داره!
بیام رمزتو عوض کنم خودم؟! -.-
عین دوئل یاععع!

اگه من این باشم تو چی ای؟._.
چه ربطی داره خو من خلاق ترم بیشتر دارم! منم اصن استفاده میکردم بچه اعتماد به نفسش نیاد پایین تو استفاده میکنیش! یاع ٠-٠
نچ خیرم اصنم فرق ندارن ٠-٠
منم بیام رمز تو رو عوض کنم؟! ٠-٠
پس بدون من کم نمیارم یااااعععع تر!

☆coииoя☆
[/quote' نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوا گفته بودم ......

برووووووو دیگه هم ریپم نکن!

[quote='نــــــــــⓐنسی' pid='3730322' dateline='1616333657']
[quote='BTS.ARMY' pid='3730320' dateline='1616333506']
عی داد!
شک نکردن؟!
چشم!

عی بیداد
خونمون همیشه مرتبه
هی!
خخخ چ باحال!
باعشه ^^ پس 8 اونجام ^^
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، _sehun_
(21-03-2021، 16:29)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:26)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

hello

سلام اونی بزرگتر ٠-٠
wowwowowowowwowowowwowowowowowowow
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(21-03-2021، 11:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 8:28)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گسی نگفته نمیدونم چرا حس کردم اگه بدتم نیاد زیادم خوشت نمیاد

نه خیر .. من حد وسط ندارم
یا دوستون دارم یا ازتون متنفرم
وقتیم از کسی متنفر باشم ، کاملا تو رفتارم نشون میدم ( خیلی خیلی کمن آدمایی که ازشون متنفرم )
در نتیجه شما رو دوست دارم

Heart Heart

(21-03-2021، 15:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2021، 23:19)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Sleepy  Sleepy

با سلام
تصور کنید ک شما فعالیت خیلی خوبی تو انجمن داشتید و ادمین اینا (برادر صابر ) میخواد شما رو ادمین کنه
اما قبلش یه فرمی به ش کل زیر میده و شما باید افرادی ک فکر پاسخ سوالات هستند رو تگ کنید :

۱_ از چه کسایی تو انجمن خوشت میاد ؟ @"Musalick"
@"Alien"
@"♡•rainy_girl•♡"

۲_ از کیا زیاد خوشت نمیاد یا باهاشون سرد برخورد میکنی ؟
@"bts.army"

۳_ دلت میخواد کدوم یک از بچه های انجمنو از نزدیک ببینی ؟
@"AVA_MADI*"
@"نــــــــــⓐنسی"

۴_ واس چه کسایی پارتی بازی میکنی تو انجمن ؟ (مثلا مدت اخطارشونو کم کنی و...)
@"نــــــــــⓐنسی"  @"AVA_MADI*"  با حسام و حسین.

۵_ تا الان زیر آب کیا رو زدی ؟ (پاسخ ب این سوال اختیاریه)
@"ممدگاوکش"
۶_ بیشترین پ. خ رو چه کسایی بهت میدن ؟ @"♡•rainy_girl•♡"
کس دیگه نیست

۷_ آخرین پ. خ رو کی بت داده ؟ عنوانش چی بود ؟ خودت بیا شرکت لعتتی @"Musalick"

۸_ تا الان تو انجمن فحش رکیک دادی ؟ (پ.خ یا گ. آ فرقی نمیکنه )
فکر نکنم بیشتر سانسور شده میدیم
۹_ فک میکنی کیا ازت بدشون میاد ؟
@"♔Khalse♔"  @"نــــــــــⓐنسی"   @"AVA_MADI*"
@"ʟᴇɪᴛᴏ"
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@*VENUS*
اکثر انجمن بدشون میاد چی میگی تو این وسط.
فکر کنم فقط تو و حسین و باران تحمل میکنید منو.
۱۰_ کیا خواستن تو لیست دوستاشون اضافه کننت ولی ردشون کردی ؟ (پاسخ ب این سوال اختیاریه ) هیچ کی مارو نخواسته کلا

۱۱_ شماره کدوم یک از اعضای انجمنو داری ؟ هیچ کی

۱۲_ با کدوم یک از  ادمینا راحت تری ؟ ونوس(بهار)@*VENUS*
وحید

۱۳_ دوست داشتی چه کسایی خواهر یا برادرت بودن ؟
@"نــــــــــⓐنسی"   @"AVA_MADI*"

@"Musalick"
@"Alien"
@*VENUS* (این بدون پاچه خواریه)

بیزحمت اون دکمه سپاس رو هم یه لمسی بفرمایید D:

اونی چان چرا فک میکنی ازت بدم میاد؟؟@______@
کاملا فکر اشتباهیه!اصن چرت چرته!!
کی گفته؟
ارمین گفته برو دعواش کن.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(21-03-2021، 16:40)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 11:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خیر .. من حد وسط ندارم
یا دوستون دارم یا ازتون متنفرم
وقتیم از کسی متنفر باشم ، کاملا تو رفتارم نشون میدم ( خیلی خیلی کمن آدمایی که ازشون متنفرم )
در نتیجه شما رو دوست دارم

Heart Heart

(21-03-2021، 15:05)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان چرا فک میکنی ازت بدم میاد؟؟@______@
کاملا فکر اشتباهیه!اصن چرت چرته!!
کی گفته؟
ارمین گفته برو دعواش کن.

اونی چان حرف اونو بیشتر از من قبول داری؟٠-٠
نه آخه همین چند ثانیه پیش قرار شد برم و دیگه ریپش نکنم!٠-٠
ولی بدون اون حرفایی که زده درست نبیده اصلا و ابدا!
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(21-03-2021، 16:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عی داد!
شک نکردن؟!
چشم!

عی بیداد
خونمون همیشه مرتبه

دیروز برای عید رفتیم روستا خونه مادربزرگم. حواسم نبود در بالکن رو خوب نبستم باز شده بود خرگوشا اومده بودن تو خونه دیس شیری روی میز رو انداخته بودن پایین همه شیرینی هارو هم گاز زده بودن. فقط چندتاش سالم بود بقیه همه رو گاز زده بودن

(21-03-2021، 16:44)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:40)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Heart  Heart

ارمین گفته برو دعواش کن.

شوخی کردم. نمیدونم چرا از همه ادمای اطرافم این حس رو میگیرم کخ دارن تحملم میکنن.
ولی خب حرفتو قبول دارم
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، _sehun_
(21-03-2021، 16:44)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:34)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عی بیداد
خونمون همیشه مرتبه

دیروز برای عید رفتیم روستا خونه مادربزرگم. حواسم نبود در بالکن رو خوب نبستم باز شده بود خرگوشا اومده بودن تو خونه دیس شیری روی میز رو انداخته بودن پایین همه شیرینی هارو هم گاز زده بودن. فقط چندتاش سالم بود بقیه همه رو گاز زده بودن

(21-03-2021، 16:44)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی کردم. نمیدونم چرا از همه ادمای اطرافم این حس رو میگیرم کخ دارن تحملم میکنن.
ولی خب حرفتو قبول دارم

وایی چ بد
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(21-03-2021، 16:44)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عی بیداد
خونمون همیشه مرتبه

ولی خب حرفتو قبول دارم
هام ٠-٠ خو این حست اشتباهه شاید بخاطر فشارای درس و کنکورته اونی چان چون هیچکس همچین فکری نمیکنه!
^^
(21-03-2021، 16:46)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 16:44)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی خب حرفتو قبول دارم
هام ٠-٠ خو این حست اشتباهه شاید بخاطر فشارای درس و کنکورته اونی چان چون هیچکس همچین فکری نمیکنه!
^^

اره دیوونه شدم

من فعلا بمپرم

برم!..
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان