امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(21-03-2021، 12:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
چخبر؟(:
جوک سال Smile
مثل همیشه داغون ولی پایدار Bf8

شما چخبر بانو؟! ._.
 سپاس شده توسط _sehun_
آگهی
(21-03-2021، 12:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 11:56)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه خیر .. من حد وسط ندارم
یا دوستون دارم یا ازتون متنفرم
وقتیم از کسی متنفر باشم ، کاملا تو رفتارم نشون میدم ( خیلی خیلی کمن آدمایی که ازشون متنفرم )
در نتیجه شما رو دوست دارم
گفتی حد وسط ؟
حاجی حد وسط ینی عامل مشترک میان دو جمله در منطق
معمولا از حد وسط تو قیاس اقترانی استفاده میشه و باید به سور قضیه توجه کرد تا به اون علامت مثبت یا منفی داده بشه

برین حال کنین از اطلاعاتی که در اختیارتون میزارم =)

من ۳ سال منطق خونم و انواع قیاس و استدلال و کبری و صغرا و حد وسط و .. بلدم ^-^
کمک خواستی بگو !
 سپاس شده توسط Mohlek
(21-03-2021، 12:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یبار دیگ اینو بگی میزنمت|:
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(21-03-2021، 12:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 12:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون اولشم بخونه حله ._.
عافرین!منم همینطوریم!
حله؟برا من بود مگه|:
نه!! آخه میگی کسی نخونه میگم اولشم بخونه حله!!
 سپاس شده توسط Emmɑ
(21-03-2021، 12:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 12:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.ARMY"
چخبر؟(:
جوک سال Smile

شما چخبر بانو؟! ._.

بخدا داغون بازی در بیاری از دوازده جا بلاکی/:
هیچی سلامتی مرغ عشقام بلاخره دارن آواز میخونن شاد شدم ._.♥
+
عیدت مبارک(مامانم در جواب این میگه روت مبارک)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(21-03-2021، 12:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو با چی میزنی؟! .-.
 سپاس شده توسط Emmɑ
(21-03-2021، 12:48)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 12:43)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو با چی میزنی؟! .-.
با دمپایی خواهران صغرا ب جز آخری
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(21-03-2021، 12:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 12:48)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو با چی میزنی؟! .-.

عیدی شهون یادت نره خواهر

@#로진#
من چانبک شیپر نیستم/:
کلا کسیو شیپ نمیکنم
ولی سچانو ب عنوان دوست صمیمی دوست دارم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط DarkLight ، Emmɑ
(21-03-2021، 12:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوک سال Smile

شما چخبر بانو؟! ._.

+
اوه!! گرفتم!!
عه خداروشکر!شاد؟! اما شما پوکر اعظم بودی ک؟

+ روت مبارک ^^
هعییی منم میخواستم عیدو به همه تبریک بگم نشد!

(21-03-2021، 12:48)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منو با چی میزنی؟! .-.
اوه اوه Telegh_02
حله گرفتم :v
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است :v
 سپاس شده توسط _sehun_
(21-03-2021، 12:56)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-03-2021، 12:45)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
اوه!! گرفتم!!
عه خداروشکر!شاد؟! اما شما پوکر اعظم بودی ک؟

+ روت مبارک ^^
هعییی منم میخواستم عیدو به همه تبریک بگم نشد!

اونروزه اعصاب نداشتم بعضی روزا اعصاب مصاب ندارم/:
(:♥
اشکال نداره
+
تو برادر سهونی عیدی برادر زادت یادت نره
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان