(21-03-2021، 0:29)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2021، 0:27)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تست زود باور شناسی بودجررررررر
اخه کی دخترشو تو 15 سالگی شوهر میده|: بزنم بکشمتوننن
@ʟᴇɪᴛᴏ
@Волшебник
نوچ نوچ نوچ
من ی کی میشناسم تو ۱۴ سالگی واسع ازدواج با پسره خودکشی کرد هفته پیش عقدش بود/=
بخداااا
اون ک چیزی نیست/:
فامیلای بابابزرگم بچه هاشونو از 9 سالگی میدن خونه شوهر/:
یکی از فامیلامون 16 سالشه ازدواج کرده بعد دختر عموی این عاشق همون پسر بوده ک ازدواج میکنه
این دختره میشنوه و برای اینکه خودکشی نکنه خانوادش اینم میدن/:اینی هم ک میگم 1 سال از من کوچیکه/:خاهر همونم کلاس شیشمه اونم شوهرش دادن عررر شوهرشم 16 سالشه/:
بمولا ک ترشیدیم//:
(21-03-2021، 0:35)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-03-2021، 0:34)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خونه مادربزرگم"مامان مامانم" بودیم که یهو خالم یچیزی گفت و همشون شروع کردن به اینکه من کی شوهر میکنم و شوهرم کیه|:
لنتی از الان ب فکر جهزیه منن|: من فقط 15 سالمههههههههه نی نی ام تا اخرم نی نی خواهم موند|:
برا شوهرتم راجب زن گرفتنش حرف میزدن جرررر
من نمیزارم تورو شوهر بدن مگه اینکه خودت بخوای/:
عجب/:
من خودمم میمونم لیته شم