(20-03-2021، 0:33)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلامی شیرین به تک تک تون اول از همه دوستان فلشخوری عزیز و دختران و پسران که خاطرات خوب و بد عالی رو باهم داریم قرن و دهه جدید رو به یکایک تون تبریک و دوست دارم همه تون روزی برسه کنارهم رشد کنید،ماشالله خودتون ازلحاظ فکری و رفتاری در مرحله رشد وترقی هستین میخوام به عنوان یک برادر کوچک تر باهاتون راحت باشم و بهتون حرفایی رو بگم؛ تمام دقایق روز هامون میگذره هرطور که بخوایم به دست خودمون پس فوق العاده میشه اگه هم دیگه رو درک کنیم زیبایی هاو استداهامونو کنار هم تکمیل کنیم،سال جدید رو بیایم خواهشا متفاوت ترین سال قرار بدیم و بخوایم که بهترین روزا مونو که آرزووهامون قشنگ ترش میکنه بسازیم به خودمون قول بدیم هیچ بهونه ای نذاره از هدف هامون دور بکنهـ؛حتی عزیز ترین فرد زندگی، با گذر زمان همه چی درست میشه شاید؛ فرصت همیشه هست؛ اما اون اتفاق خوب یک بار می افته و حال مونو عالی میکنه خب بهتر ازاین چی میتونه باشه که خودمون نشد هارو باهرسختی که هست به شد وباید بشه زندگی مون تبدیل کنیم
دوست دارم با رقم خوردن سال پیش رو بهترین روزها مونو بسازیم و یه جایی به خودمون بیایم و بگیم:خودم لایق بهترین ها هستم پس باید تلاش کنمジ
در ادامه یه جمله کوتاه تقدیم همه تون میکنم بی منت و ریا دوست دارم براتون جالب باشه،واگرم کسی از قلمم جاافتاد معذرت میخوام؛
(ممنون از زحمات ومعرفت دوستانه)
(میدونم مشغولی هرجا هستی موفق باشی)
(زبونت شیرین و حرفات منطقی البته کمی واضح تر بگی منم درک کنم)
(یادت باشه یه شقا دوز برام یادگاری درست کنی حتما،بیش تر از اینا مراقب خودت باش چون بهترهم میتونی باشی)
(حرفایی میگی عالی درست به موقع و اکثرا مرحم روی زخم مرسی واقعا ازدرکت)
(یه زمانی یادم با آواتارت دلبری میکردی و متاسفانه چندنفر و هم سوزوندی با رفتارت،امیددارم که جبران کنی و تغییر کرده باشی)
(حسین تو واقعانمونه خودتی،میدونم رفتارت کمی به اتفاقای گذشتت بوده شاید تاثیر گذاره پس یع روزی ببینمت سیاست سالمی رو راه بندازی)
(کمی از لحاظ حسی نزدیک به منی فک کنم درجات خودتم عالی پس عالی بمون)
(مفهوم واقعی کلمه غرور رو برای من حداقل زنده کردی به زیبایی های اطرافت بیشتر نگرش مثبت داشته باش عالی میشه واقعا
(عالی از بیشتر صفات دوست دارم بیشتر جلو بری چون واقعا ارزشش رو داره به بهترینا برسی)
(کنکور آسان است آسوده بخوابید(: میدونی همش باحرفات آینده نگری رو بهتر متوجه میشم واقعا)
(اصالت خاصی روباحرفات میرسونی مثل یک راه انداز مشکل واقعا صحیح عمل میکنی،چه خوب که قدیمی هم هستی
( توتمام این مدت خواستی بروز بدی با طرفدارای خاص خودت کمی محتاط فرم زندگی رو دوست نداری)
( نامی زیبا برازنده تمام حرفات محقق بودنت رو میپسندم)
(شاعر لحظات خوب و بد میخوام تاثیر اتفاقای گذشته رو ککتر کنی و از نو بسازی روزای بهتری رو)
(اجتماع خودت رو داری واقعا منحصر به فردی چون دوستات درکت میکنن و هواشونو داری)
(دوست دارم یه روز باهم ربات واقعی شخصیتی رو باهم درست کنیم و ثابت کنیم ربات همیشه زنده،ست
(علم از دید گاه واقعی و کاربردی این خیلی مانورتو عالی میکنه)
(روزای قشنگی رو با تصور زندگی میکنی به همه شون میرسی ایشالله فقط منتظرنباش درستش کن)
(زیبایی رو میسازی حتی اگه تلخ باشه ذهن زیبات نمیذاره دور بشی پس استفاده کن)
(چهره،ت خیلی آشناست وقت کردی معرفی کن حتما خودت رو)
( استعداد خوبی داری از فرصت هات استفاده کن)
(شخصیت و صمیمیت، تلاشت عالی مطمئنم به همه شون میرسی)
(جذاب ترین زندگی آینده رو تصورمیکنی هم قدمش تلاش کن بدست بیار
(کتاب مشخصه رفتاری وقتی داری بروز میدی واقعا نگاه بینظری اتفاق می افته)
(هرجاهستی موفق باشی خاطرت واقعا هست همیشه)
(علم و ادب سمت ساختن درونت ادامه بده بهترین میشی)
(شادوخونگرم هوادار دوست، واقعا بهت افتخارمیکنم ایشالله به همه زیبایی های آرزوهات میرسی)
( میخوام تمام آرزوهات برسه به خواسته هات و از تمام خوبی ها و بدی هام تصوربدی نداشته باشی دوست دارم واقعا بتونم جبران کنم خوبیات رو **.** اسم سگ،ت رو **.**
فراموش کردم براش لباس بگیریا)
( طبیعی وخاص بودن توی حرفات موج میزنه)
(شاد وپر انرژی شاید خسته باشی در عوض حرفات قشنگ و پراز امید
(بهترین درک رو داری نسبت به سن خودت همیشه جلوتر پیش میری دوست دارم تغییرت رو خودم ببینم به همین زودی ها ازکارایی که گاهی میگی اذیتت میکنه)
(با زنده نگه داشتن اتفاقاتت همیشه تفاوت رو نشون میدی این تصورت واقعا جدید ترین اجتماعت رو داره واقعا عالی)
(کنکورت تموم بشه راحت شی البته فاصلت رو حفظ میکنی تا به کارات برسی ثابت قدمی و خاطرات قدیمی مون پایدار همیشه)
(همیشه عاشق هارو باانگیزه نگه میداری عشق و زیباییش،روزی واب خوبی بهت میده)
(همیه بارون روتصور میکردی بهش میرسیدی افکارت واقعا زیباست،استفاده کن)
(از جنس گل ظرافت همیشه موج حرفات رو زیبا تر میکنه)
(خاطرات دیرین اما مثبت هرجا هستی موفق باش،)
(هیچ وقت کمک و امید دادن هات رو فراموش نمی کنم،دوست دارم بهترین هارو کنارت باشته باشی)
(نام کاربریت منو یاد دوستان و حرفای دوران خدمتم میندازه درک این جمله و کاربردش واقعا نظیر و مثالی زیباست
(کلی نظر و موفقیت از اوایل عضویت مون ازت یادگار دارم )
( کاربری جاودانه ساختی با هربار اومدن اسمت کلی امید به دوستان فلشخوری اضافه میشه)
(سخت و محرک بودن رو همیشه یادم میاری)
@♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱
(زمانی واقعا زحمت کشیدی که بتونی سکوت اون دوره از تاریخ فلشخور رو تبدیل کنی به فعالیت ایشالله خواسته هات تمام دارایی هات باشن)
(هرچی از گذاشتن نظراتت درک هست عالی واقعا متحول بودن اکثرا زبان زد هست)
(درون زیبایی رو انتقال میدی حتی جدی ترین نکات رو با فرم خوبی جلوه میدی)
دوستان امیدوارم همه تون سلامت باشین و از حرفام تصور بدی متوجه تون نباشه با این بهونه زیبا تمام سال نو رو بهتون تبریک میگم و دوست دارم بهترین اتفاقات رو اینجا باهم داشته باشیم.