امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7

(18-03-2021، 21:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی
از لیانا یاد بگیر عکس چانو گذاشته امضاش/:
توم عکس بکو بزار/:

(18-03-2021، 21:18)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره واقعا وا:/
لینو از همشون جذابتره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:)
جیمینا روش کراش زده^^
دیوونه Telegh_01
اون هم قدش کوچیکه

/:
آها لی مین هو
آخی پس منظورش این بود^^
Telegh_01
اهم

عکس جیمین هم نیس بکو بذارم ؟ :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، DarkLight
آگهی
(18-03-2021، 21:25)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 21:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@لــــــــــⓘلی
از لیانا یاد بگیر عکس چانو گذاشته امضاش/:
توم عکس بکو بزار/:

/:
آها لی مین هو
آخی پس منظورش این بود^^
Telegh_01
اهم

هیر هیر هیر/: بکم مگه چشه؟/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، DarkLight
(18-03-2021، 21:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 21:25)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرلا :»
هیچی ی بشر کیوتههه (::
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، DarkLight
(18-03-2021، 21:05)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
اینم فیلم اون متنه:/
لینکشو بفرست اینو نمیاره
(18-03-2021، 21:28)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 21:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استغفرلا :»
هیچی ی بشر کیوتههه (::

عا ادامه نده هردو بن میشیم/:
پس توم عکس بکو بزار
+
حجاب اسلامیو میبینی؟یاد بگیر نصف توعه
 سپاس شده توسط DarkLight ، لــــــــــⓘلی
(18-03-2021، 20:12)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 13:11)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابان ناموصا حیونو سانسور کردی ؟
الان حیون سانسور داشت ؟
ن ناموصا حیون سانسور داشت ؟
#نه به خشونت بر علیه حیوانات

والا من گفتم خ*ف*ه شو نزدیک بود بن شم
ح*ی*و*ن ک بدتره:/

شوما هر چی دلت خواست بنال =)

(18-03-2021، 20:59)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 20:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نه همه خواهرامن نمیتونی (:
نع!داری کتمان میکنی!!
به وقتش میفهمی!!
خب قد حسام چنده؟!
عه قشنگ اومدی (همه اینجا داداشامن*_*)
اوووه آقای کاراگاه:/
چع میدونم از خودش بپرس:/
حسام قدت چنده؟@"Musalick"
والا ما 160 سانتی متر از خدای متعال قد گرفتیم
ولی نه قد واس آدم میمونه
نه رفیق
نه کنکور
نه پول
نه قیافه
هممون میریم زیر خاک ...
ناشناس
 سپاس شده توسط моои
(18-03-2021، 21:01)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 12:09)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دگ با این حرفا نمیتونی خرم کنی -_-
وصیتی نداری؟

این چ حرفیهD:
چرا مراقب خوشگلیات باش=(  Tongue

کار خودتو میکنی بعد میای میگی چه حرفیه ؟ -_-
کوفت D:

(18-03-2021، 21:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین مهسا اعصاب منو خورد نکن میدوزم میفرستم دم خونتوت

بیا برو تو کوچه ببینم  bathtime
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(18-03-2021، 21:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 21:01)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چ حرفیهD:
چرا مراقب خوشگلیات باش=(  Tongue

کار خودتو میکنی بعد میای میگی چه حرفیه ؟ -_-
کوفت D:

(18-03-2021، 21:02)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین مهسا اعصاب منو خورد نکن میدوزم میفرستم دم خونتوت

بیا برو تو کوچه ببینم  bathtime

الان تو کوچتونم دم در خونه
 سپاس شده توسط DarkLight
(18-03-2021، 21:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 20:12)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 20:59)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی نه قد واس آدم میمونه
نه رفیق
نه کنکور
نه پول
نه قیافه
هممون میریم زیر خاک ...

نالیدن ک کار خودت بود
من صحبت میکنم:/

(18-03-2021، 21:44)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی نه قد واس آدم میمونه
نه رفیق
نه کنکور
نه پول
نه قیافه
هممون میریم زیر خاک ...

۱۶۰ عاخه‌؟
خاک ت ملاجت:/
 سپاس شده توسط Mohlek
(18-03-2021، 15:11)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2021، 15:06)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به وقتش محرومش میکنم:/
خودتو اذیت نکن
چرا به بقیه خواننده های دیگه هیت نمیدن؟
یا چرا ما به اونا هیت نمیدیم
همیشه ادم های مهم بهشون هیت میدن و مردم بهشون حسودی میکنن
هورا ^^
اوهوم مگ مرض دارم بخاطر یه سری بیشعور خودمو اذیت کنم ^^
کاملا حقیقته!!
-------
@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
نوچ نوچ خجالت بکش!!
امثال تو زیر خاکن اونوقت اومده اینجا شاخ بازی؟! نوچ نوچ نوچ
اینجا مثل محلتون نیست اینجا شاخا رو میشکنن!!
راستی خوب شد تاپیکتو بلکل پاک کردن چون با دیدن اون همه حرف شرم آور میرفتی لقمه سمی گاز میگرفتی خیخی!!

خیخی واسه منه

پشمام خودم خودمو تگ کردم و اطلاعیه اومد. پس یعنی این مشکل بقیه س که وقتی تگ میکنن اطلاعیه نمیاد
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان