(18-03-2021، 11:42)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-03-2021، 11:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زن خارجی میخوای؟
اوهوم اوهوم
الانو نمیگما برا آیندت میخوام بگم
برای اینکه هرکیو بخای انتخاب کنی فقط باید درس بخونی!از صبح تا شب اگ نتونستی حداقل روزی 4 ساعت درس بخون
زندگی بعضیارو دیدی چطوریه؟اونایی ک درس نخونن هیچوقت زندگی خوبی ندارن.
درس خوندن و موفقیت زندگی آدمو میسازه مثلا پسر عمه من از رشته فیزیوتراپی تو استانبول قبول شده و اونجا هم یه دختری هست که استانبولی هست و اینا باهم نامزدن
اگ درس بخونی انتخاب با خودته و ادمای خاطرخواهت بیشتر میشن و همیشه حرفت تو دهن همه هست ک فلانی دکتر شده یا مهندس شده
بعضی ها ب شخصا ناراحتن ک کاش درس میخوندیم الان دارن مارو وادار میکنن که یچیز مفیدی تو زندگی باشیم
من خودمم از اینکا درس نمیخونم پشیمونم و این مجازی گند زده ب کل زندگیمون چون من واقعا با عشقو علاقه درس میخوندم عاشق رشته داروسازی هم هستم.
هنوز 16 سالت نشده اما وقتی شد سعی کن نمازاتم بخونی چون اون بالایی هوامونو داره
(18-03-2021، 11:53)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"نــــــــــⓐنسی"
تو اگه عاشق واقعی باشی به فکر خیانت و دزدیدن شوهر مردم نمیوفتی:)
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
دقیقا کدوم:)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا
ثبت نام کنید یا
وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکیشو تو پروفتم گذاشتی ک
خیلی جذابن اینا