امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6

(14-03-2021، 23:30)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور نگار

داش چیجوری ب این نتیجه رسیدی ؟ D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
آگهی
(14-03-2021، 23:29)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم بعد ارسال پشیمون شدم!
نمیتونم ._.

اشکالی یوخته/؛
 اه -_-
عه زبون شیرین مادریم ^^
هوووو نفس عمیقققق
آمادم که پاک کنم!
دوباره آمادش کن!
(14-03-2021، 23:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رپ میکنم صدام مثل بلدزره ^-^
همون شیر هم که باشی خرجت یه کیکه =)

حسام داش اینو تازه یاد گرفتی؟ ^^
 سپاس شده توسط Mohlek
Thumbsup 
(14-03-2021، 23:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:30)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دور نگار

۱ جواب نسبت به موضوع
۲ نگارش نسبت به جوابم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 139
 سپاس شده توسط Mohlek
(14-03-2021، 23:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون شیر هم که باشی خرجت یه کیکه =)

حسام داش اینو تازه یاد گرفتی؟ ^^
داداش شرمنده دیگه
ناموصا جملش خعلی گنگیه
دختره تو اردو ۹۷ تو جمع رفیقاش از خودش تعریف میکرد
بعد من و دو سع تا از رفیقام اینو خیلی بلند و رسا اعلام کردیم
دیگه بدبخت کم مونده بود زمینو گاز بزنه
بمولا
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(14-03-2021، 23:29)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اختیار دارین شما این چه حرفیه :>
همیشه با اومدنت مارو خوشحال میکنی
همششش مجازیه علی -__-
میدونی من اصلا نمیتونم تمرکز کنم . یعنی همیشه این مشکلو داشتم که ذهنم هم زمان به ۱۰ تا موضوع فکر میکنه و نمیتونم رو یک موضوع خاص تمرکز کنم
بعد وقتی کلاسا حضوری بود من سر کلاس همیشه از استاد سوال میکردم . همش خودمو درگیر میکردم که مغزم مجبور شه متمرکز بشه
ولی الان مجبورم یک ساعتو نیم به صفحه لپ تاپ زُل بزنمو فقط گوش بدم
این واسه یکی مثل من غیر ممکنههههه
یهو به خودم میام میبینم ۴۰ دقیقه از کلاس گذشته و من اصلا تو یک دنیای دیگه بودم ._.
در نتیجه نمره هام افتضاح شده و خیلی اُفت کردم
+
تو چطوری ؟ چه خبرا؟
دوتا بودی هیئت میزدیم 
تو دانشگاهت تو شهرتونه گفتم ببینم حضوری ام میزارن برات که نه ، این ترم هم مجازیه فقط میمونه ترم بعد ، (به این جهت که سفر و رفتن به شهر دیگه یکم اذیت میکنه و خرج تراشه میلی ندارم برم اونجا)
شاید باورت نشه من اگه بیشتر از دو ثانیه به یه جا خیره شم کلا دیگه اونجا نیستم و تو خیالات خودم میرم، تو کلاس خیلی اینجوری میشدم الان خونه ام از ی سری جهات استرس کمتره و متمرکز تر میتونم کار کنم، بجز ریاضی عمومی که این ترم برداشتم و هیچی نمیفهمم ازش ، *لحظه ای حواس پرتی تو ریاضی مساویه خداحافظی کلهم اجمعین با ریاضی میباشد*
فیلماشو آفلاین میزارن استفاده کن 
درساتونم که تئوریه راحت تقلب کن بره :|

میدونی امتحانامون چجوریه؟
همشون تو واتساپ تماس تصویری میگیرن استادا
مثلا ۵ تا سوال میپرسن
و۴ مرحله این کارو میکنن که مجموعا بشه ۲۰
یا مثلا ۲ مرحله این کارو میکنن و ۱۰ نمره تحقیقو ارائه و این چیزا میدن بهمون
عملا هیچچچچ راهی واسه تقلب نیست ._.
ریاضی شما مثه امار استنباطی مائه ._.
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(14-03-2021، 23:34)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:33)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱ جواب نسبت به موضوع
۲ نگارش نسبت به جوابم
خداوکیلی این حجم از دقت یه ستاره پروفایل داره
ناموصا داره
ازین ب بعد همه پستاتو سپاس میکنم Telegh_02
ناشناس
Thumbsdown 
(14-03-2021، 23:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:29)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اشکالی یوخته/؛
 اه -_-
عه  زبون شیرین مادریم ^^
هوووو نفس عمیقققق
آمادم که پاک کنم!
دوباره آمادش کن!
 یاد لهجه،رفیق خدمتم -_-
یبار شلیک شده نمیشه جاش مرحم نمیخواد باس بسوزه
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 139
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(14-03-2021، 23:32)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه علی
علی آقا .____.
(14-03-2021، 23:31)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(14-03-2021، 23:26)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره اره نگی دیگه Telegh_01

باشع Telegh_01

ممنان Telegh_01
=/
/=

ناشناس -_-
 سپاس شده توسط _Strawberry_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 171 مهمان