امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6

(13-03-2021، 17:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 17:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم مگه بیست و شیش آذر نبودی؟! D:
اوهوممممم
یادت رفته بود؟! -_-
اوهوم
البته یکمیشو خوردم خیلی خوشمزه بود...
تو رو با نوتلا دهنی تنها میزارم ^^

هام؟٠-٠ مگه الان تو آذر ماهیم؟؟@_@
تاریخ تولدمو؟؟... 33 گیج گشتممممم =.////
تو غلط خوردی بی تر ادب._.
*وی با چشمانی خیس از اشک در گوشه ای نشسته و چار زانو زار میزند ٠-٠* انتقاممو میگیگیرممممم&^^^^&=./
نهههه خنگول الان مرداده :|
غلط نخوردم نوتلا خوردم Tongue
باور نمیکنی ببین...بازه درش...یکمشم خورده شده ._.
خودم خریده بودم انتظار داشتی نخورم؟! -_-
حالا دو قاشق خوردم بقیش موجوده بچیز ._.

(13-03-2021، 18:04)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 18:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان مگه چیکار کردم؟؟@_@ برای چی آماده شم؟؟٠-٠ میخوای لپ تاپمو بگیگیری؟؟&^^^&
دلت میاد؟ ٠-٠

اره. هی بهت میگم با این پسره هنتای چت نکن هی باز باهاش چت میکنی.خجالت نمیکشی تو؟ بزن بلاکش کن راحت شی.
حسادت ازت چکه میکنه¡!
چت میکنم تا چشت درآد ^^
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
آگهی
(13-03-2021، 18:04)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 18:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی چان مگه چیکار کردم؟؟@_@ برای چی آماده شم؟؟٠-٠ میخوای لپ تاپمو بگیگیری؟؟&^^^&
دلت میاد؟ ٠-٠

اره. هی بهت میگم با این پسره هنتای چت نکن هی باز باهاش چت میکنی.خجالت نمیکشی تو؟ بزن بلاکش کن راحت شی.

اونی چان @_@ چرا؟؟@_@
زبانم از همه چی قاصر است نمیدونم چی بگم طرف کیو بگیرم ٠-٠
خو یکیتون پایه خل بازیه یکیتون اونی چانمه ٠-٠
با اجازه محلو ترک میکنم ٠-٠
(13-03-2021، 18:13)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 18:11)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنتای که خوبه

ریپورتت کردم تا دیگه حرف های سیاسی نزنی
://///
به من چه ارمی گفت نه من

به زودی بن میشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(13-03-2021، 18:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 17:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هام؟٠-٠ مگه الان تو آذر ماهیم؟؟@_@
تاریخ تولدمو؟؟... 33 گیج گشتممممم =.////
تو غلط خوردی بی تر ادب._.
*وی با چشمانی خیس از اشک در گوشه ای نشسته و چار زانو زار میزند ٠-٠* انتقاممو میگیگیرممممم&^^^^&=./

حسادت ازت چکه میکنه¡!
چت میکنم تا چشت درآد ^^

عه @______@ مرداده؟؟پس چرا چن روز دیگه عیده؟؟@_@ پس چجوری تولد منه؟؟مگه نگفتی بیست و شیش مرداد؟@_@
شیکموی نوتلای مردم خور._.
نمیخام اون مال خودت برو باز شبانه روزی کار کن مزدی بیگیر یدونه دیگه واس من بخر ای مال مردم خور ٠-٠
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(13-03-2021، 18:11)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 18:04)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنتای که خوبه

(13-03-2021، 18:10)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01 گه نه رهبری
هه دو بی چای گتی

ادم اولش فکر میکنه حرف بدی زده، ولی نزده :-}
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
@"♜THE DARKNESS♜"
اونی چان از دست من ناراحتی؟؟٠-٠
ببخشید اگه کار بدی کردم 8
(13-03-2021، 18:14)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 18:05)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسادت ازت چکه میکنه¡!
چت میکنم تا چشت درآد ^^

عه @______@ مرداده؟؟پس چرا چن روز دیگه عیده؟؟@_@ پس چجوری تولد منه؟؟مگه نگفتی بیست و شیش مرداد؟@_@
شیکموی نوتلای مردم خور._.
نمیخام اون مال خودت برو باز شبانه روزی کار کن مزدی بیگیر یدونه دیگه واس من بخر ای مال مردم خور ٠-٠
چوم Huh
خو بار دومم بود ذوق زده شدم 8

هقققق یه ته مونده پولی واسه روز مبادا نگه داشته بودم.....

نامررررررد ):
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 87
(13-03-2021، 18:13)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 18:13)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://///
به من چه ارمی گفت نه من

به زودی بن میشی

اصلا تو کی هستی که بخوای بن کنی
 به شما ربطی داره
چه ادمایی پیدا میشه

(13-03-2021، 18:17)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هنتای که خوبه

شما چی فک میکنی
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
(13-03-2021، 18:23)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 18:13)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به زودی بن میشی

به شما ربطی داره
چه ادمایی پیدا میشه

(13-03-2021، 18:17)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما چی فک میکنی

به زودی اکانتت فوت میشود جناب
ناشناس
(13-03-2021، 18:38)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 18:23)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شما ربطی داره
چه ادمایی پیدا میشه

شما چی فک میکنی

به زودی اکانتت فوت میشود جناب
هر چی میخوای بگو Telegh_40
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 98 مهمان