امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6

(13-03-2021، 16:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 16:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا

این ینی ما ها از عذاب الهی نمیترسیم! =)

@"Musalick"
اگه اینو نمیگفتی کسی نمیگفت بمولا Telegh_01

@"AVA_MADI*"
سلام دختر گلم =)

سلام بابای خلم ٠-٠ چطور بیدی؟؟حال و احوال؟؟٠-٠

(13-03-2021، 15:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمین اومده....
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 86
جونننننن Tongue

خداوند تو را به خارش در ناحیه بالای کمر که دستتم نرسه اعطا کنه آمییییین =./
حال تو نمیدانی شابد بعضیا به هر دلیلی توان خرید نداشته باشن؟&^^^&=.////
عالی چون......

تولدت مبارککککککک (: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6 86

+ باید میگفتی وسط کمر .-.
اوهوم میدانستم!
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
آگهی
(12-03-2021، 22:05)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به ۳ عدد ادم بیکار نیاز مندیم

"Musalick"

"نــــــــــⓐنسی"

ب نام خدا یک بیکار هستم 12 ساله از استان کردستان شهرستان قروه شهر دزج/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-03-2021، 16:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمولا

این ینی ما ها از عذاب الهی نمیترسیم! =)

@"Musalick"
اگه اینو نمیگفتی کسی نمیگفت بمولا Telegh_01

@"AVA_MADI*"
سلام دختر گلم =)
والا انقد مولا مولا کردین دیشب جمعی از فرشتگان بر من نازل شدن و میخواستن منو به صراط مستقیم هدایت کنن
نکنین ازینکارا ناموصا =)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، THEDARKNESS
(13-03-2021، 16:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 16:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بابای خلم ٠-٠ چطور بیدی؟؟حال و احوال؟؟٠-٠

خداوند تو را به خارش در ناحیه بالای کمر که دستتم نرسه اعطا کنه آمییییین =./
حال تو نمیدانی شابد بعضیا به هر دلیلی توان خرید نداشته باشن؟&^^^&=.////
عالی چون......

اوهوم میدانستم!

هن؟٠-٠
تولد منه؟؟@_@
امروز...؟؟
واقنی؟ ٠-٠
مرسیییییییی *-*Big Grin
خو همون ٠-٠
نوتلاعه چه چشمکی میزنه ها *-*
صحیح ٠-٠ حال برو بزار من با نوتلام تنها باشم ٠-٠Big Grin
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، THEDARKNESS
(13-03-2021، 17:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 16:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی چون......

اوهوم میدانستم!

هن؟٠-٠
تولد منه؟؟@_@
امروز...؟؟
واقنی؟ ٠-٠
مرسیییییییی *-*Big Grin
خو همون ٠-٠
اوهوم مگه بیست و شیش آذر نبودی؟! D:
اوهوممممم
یادت رفته بود؟! -_-
اوهوم
البته یکمیشو خوردم خیلی خوشمزه بود...
تو رو با نوتلا دهنی تنها میزارم ^^
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
ی جک بگم؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، THEDARKNESS
(13-03-2021، 17:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 17:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هن؟٠-٠
تولد منه؟؟@_@
امروز...؟؟
واقنی؟ ٠-٠
مرسیییییییی *-*Big Grin
خو همون ٠-٠
اوهوممممم
یادت رفته بود؟! -_-
اوهوم

هام؟٠-٠ مگه الان تو آذر ماهیم؟؟@_@
تاریخ تولدمو؟؟... 33 گیج گشتممممم =.////
تو غلط خوردی بی تر ادب._.
*وی با چشمانی خیس از اشک در گوشه ای نشسته و چار زانو زار میزند ٠-٠* انتقاممو میگیگیرممممم&^^^^&=.///

(13-03-2021، 17:54)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی جک بگم؟

بلی بلی بفرمیو ٠-٠
 سپاس شده توسط THEDARKNESS ، Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، _sehun_
(13-03-2021، 16:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-03-2021، 22:05)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به ۳ عدد ادم بیکار نیاز مندیم

"Musalick"

"نــــــــــⓐنسی"

خوشبختم من هم یه بیکار هستم ۱۸ ساله از انجمن اوتاکوهای بی خانمان.

(13-03-2021، 17:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 17:49)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوممممم
یادت رفته بود؟! -_-
اوهوم

*وی با چشمانی خیس از اشک در گوشه ای نشسته و چار زانو زار میزند ٠-٠* انتقاممو  میگیگیرممممم&^^^^&=.///

(13-03-2021، 17:54)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی جک بگم؟

بلی بلی بفرمیو ٠-٠

اماده باش.!
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
(13-03-2021، 17:59)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 16:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 17:57)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*وی با چشمانی خیس از اشک در گوشه ای نشسته و چار زانو زار میزند ٠-٠* انتقاممو  میگیگیرممممم&^^^^&=.///

بلی بلی بفرمیو ٠-٠

اماده باش.!

اونی چان مگه چیکار کردم؟؟@_@ برای چی آماده باشم؟؟٠-٠ میخوای لپ تاپمو بگیگیری؟؟&^^^&
دلت میاد؟ ٠-٠
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-03-2021، 18:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 17:59)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اماده باش.!

اونی چان مگه چیکار کردم؟؟@_@ برای چی آماده شم؟؟٠-٠ میخوای لپ تاپمو بگیگیری؟؟&^^^&
دلت میاد؟ ٠-٠

اره. هی بهت میگم با این پسره هنتای چت نکن هی باز باهاش چت میکنی.خجالت نمیکشی تو؟ بزن بلاکش کن راحت شی.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان