امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6

(13-03-2021، 12:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 12:26)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*وی آرامش خود را حفظ میکند*
خو ببخشید ۰-۰
بیا الان به گناهم توبه کرده و هفت بار عذر میخواهم: ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ببخشید ۰-۰
هوم ۰-۰
هعی خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ۰-۰ =.///
آنجل اویل کاری نکن منم همه چیزایی که گفتیو ببخشم ولی فراموش نکنما ۰-۰
پ.ن: به این میگن تهدید برای بخشیدن ۰-۰
قضیه تمام شد 0-0
این یک آزمایش بود و گرنه تو فوشمم بدی به کتفمم نیست :/

خوش قلبی.....107% Wink

گیم اورررر ۰-۰
صحیح ۰-۰ البته بگم من میدونستما فک میکردم شاید یکی اکانتتو هکیده ۰-۰ *وی به دیوار زل میزند و به ساده لوحیش لعنت میفرستد*
آنجل اویل بعدا درصد خنگیمم حساب نما ۰-۰ &^&=.//
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، DarkLight
آگهی
(13-03-2021، 12:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 12:31)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قضیه تمام شد 0-0
این یک آزمایش بود و گرنه تو فوشمم بدی به کتفمم نیست :/

خوش قلبی.....107% Wink

گیم اورررر ۰-۰
صحیح ۰-۰ البته بگم من میدونستما فک میکردم شاید بکی اکانتتو هکیده ۰-۰ *وی به دیوار زل میزند و به ساده لوحیش لعنت میفرستد*
خخخخ خنگی که نه سادگی...
1000% ^^
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، DarkLight
(13-03-2021، 12:32)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 9:03)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استاد خوش به حالت *-*
شایده باورش برات سخت باشه اما حول خونه ما والا پشمم از آسمون نمیاد &^&=.///
فقط نور های خورشید (که لامصب هوار رو گرمم نمیکنه انگار برا دکوره -.-) روی ابر ها طنین اندازه ۰-۰ =.//

اونی چان چرا باید خونه شما برف بیاد ولی من که ایموتوتم نه؟؟ ۰-۰ واقن چراااااااااااااااا ۰-۰
من گنا دارم ۰-۰

تا همین دو دیقه پیش داشت میومد

خوش به حالت اونی چان &^^^^^& 15

(13-03-2021، 12:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 12:34)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گیم اورررر ۰-۰
صحیح ۰-۰ البته بگم من میدونستما فک میکردم شاید بکی اکانتتو هکیده ۰-۰ *وی به دیوار زل میزند و به ساده لوحیش لعنت میفرستد*
خخخخ خنگی که نه سادگی...
1000% ^^

۰-۰
با تچکر فراوان ._.
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، DarkLight
(12-03-2021، 22:05)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به ۳ عدد ادم بیکار نیاز مندیم

@"Musalick"

@☪爪尺.山丨几几乇尺☪
@"Alien"
@"نــــــــــⓐنسی"

من بیکار نیستم والا :/
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(13-03-2021، 12:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-03-2021، 12:32)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا همین دو دیقه پیش داشت میومد

خوش به حالت اونی چان &^^^^^&  15

(13-03-2021، 12:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ خنگی که نه سادگی...
1000% ^^

۰-۰
با تچکر فراوان ._.
برفش کم بود اصلا رو زمین نشسته که بشه بازی کرد برای بازی باید رفت تو کوه ها.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
@"BTS.ARMY"
من واسه مراسم گرمی خیلی هیجان زدم
چون هم تیلور هم بی تی اس نامزد شدن ^^

@shghyegh

میخوای واست بفرستم؟
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
باد پیچید تو مزرعه ی گندم
ناشناس
(13-03-2021، 13:04)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS.AMY"
من واسه مراسم گرمی خیلی هیجان زدم
چون هم تیلور هم بی تی اس نامزد شدن ^^
اوهوم درکت میکنم ^^
من شماره تیلور رو دارم...
مسئولیت نداشتم بهت تقدمیش میکردم باور کن!
 سپاس شده توسط DarkLight
2chw
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(13-03-2021، 13:57)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2chw

دث نوت دیدی؟
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 189 مهمان