11-03-2021، 8:15
به به آقای عدالت از این طرفا .-.
درون هر آدمی یه شخصیتی وجود داره که پنهانه و فقط برای یه سری افرادی که حس نزدیکی باهاشون داریم آشکار میشه
امیر درسته که ظاهر سرد و خشک و آرومی داره اما درونش قلب مهربون و پر مهری داره و هر جا حس کنه کسی که نیاز به کمک داره متواضعانه کمکش میکنه و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه (:
مرسی بابت کمک های خالصانت امیر جان ایشالا ما هم بتونیم جبران کنیم البته به اندازه ی تخصص و حرفه ای بودن شما نمیرسه ولی دیگه شما ببخش .-.
و اینکه اقای ناظم بسیار جغده ولی خب بازم دوست داره ما زود بخوابیم (:
و دسترسی های جذابی هم داره
اما خدایی اون دوران چرا من این دسترسی ها رو ندیدم هنوز تو کفشم :/
میدونم یه روز توی زندگیت به درجات بالایی میرسی و تو آسمونا دیگه باید دنبالت بگردیم ولی هنوزم تواضع و خاکی بودنو داری ^.* و این قشنگ ترین اصل انسانیته (:
برات بهترین آرزوها میکنم و اینم یقین دارم بهترین ها برات اتفاق میفته ^
زیر سایه حق و پدر و مادرت همیشه خوش باشی و لبخند مهمون زندگیت باشه(:
درون هر آدمی یه شخصیتی وجود داره که پنهانه و فقط برای یه سری افرادی که حس نزدیکی باهاشون داریم آشکار میشه
امیر درسته که ظاهر سرد و خشک و آرومی داره اما درونش قلب مهربون و پر مهری داره و هر جا حس کنه کسی که نیاز به کمک داره متواضعانه کمکش میکنه و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنه (:
مرسی بابت کمک های خالصانت امیر جان ایشالا ما هم بتونیم جبران کنیم البته به اندازه ی تخصص و حرفه ای بودن شما نمیرسه ولی دیگه شما ببخش .-.
و اینکه اقای ناظم بسیار جغده ولی خب بازم دوست داره ما زود بخوابیم (:
و دسترسی های جذابی هم داره
اما خدایی اون دوران چرا من این دسترسی ها رو ندیدم هنوز تو کفشم :/
میدونم یه روز توی زندگیت به درجات بالایی میرسی و تو آسمونا دیگه باید دنبالت بگردیم ولی هنوزم تواضع و خاکی بودنو داری ^.* و این قشنگ ترین اصل انسانیته (:
برات بهترین آرزوها میکنم و اینم یقین دارم بهترین ها برات اتفاق میفته ^
زیر سایه حق و پدر و مادرت همیشه خوش باشی و لبخند مهمون زندگیت باشه(: