امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6

(11-03-2021، 19:53)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 19:52)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول معذرت میخوام ب خاطر اینکه اشتباه موضوع هامو زدم و مجبور شدی همشو انتقال بدی
+
موضوع های امروزم خوب بود؟

اشکال نداره کیوت ! (=
+
عالی بودن !

وایی وحید انقد دلمو شاد کردیی*-*
اونباره ام با حرف دلمو شاد کردی*-*
اصن بت میگم:
The man who made hearts happy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Волшебник
آگهی
(11-03-2021، 19:48)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 16:14)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شنیدم گشاد شدی :دی
فقط دو ارسال؟! Telegh_07
راستش تو رو دیدم خوب شدم (:
اره حاجی، فقط دوتا Telegh_25
ارادتمندم
شرم کن!Bf8
ما بیشتر Be7
 سپاس شده توسط م‍حمّد
درسته پول ندارم ولی خب تیپ که دارم

گزیده اشعار امیر تتلو اندر حوالی سال های ۹۲-۹۱
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(11-03-2021، 19:51)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 19:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه نشنیدم!! بفرست آری!
سکته نکنم یه وقت؟! (:

الان ک نتم داخلیه ( بین المللی گرفتم قراره اتک سایبری ب قلبتون بزنم )

سکته؟ با لبخند شیرین این دنیارو ترک خواهی کرد
صدرا...
من قلبم ضعیفه p336
(11-03-2021، 20:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 19:51)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان ک نتم داخلیه ( بین المللی گرفتم قراره اتک سایبری ب قلبتون بزنم )

سکته؟ با لبخند شیرین این دنیارو ترک خواهی کرد
صدرا...
من قلبم ضعیفه p336

وای خدا باید اون عکس اون پسرع رو میدیدی

(11-03-2021، 20:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشوری ک توش وزیر ارتباطاتش میاد تلگرامو فیلتر میکنه بعد خودش با تیک آبی میاد تو تلگرام چنل میزنه فرقی با زندان نداره
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط Mohlek
(11-03-2021، 19:55)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 19:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب!
حالا از چی چی شده؟!

یادم رفت خبرشو ندارم الان

سرچ کنم از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گردو

@"BTS.ARMY"

از بیگ هیت تغییر دادن به هایو
چاکریم به مولا!

(11-03-2021، 20:03)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 20:02)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدرا...
من قلبم ضعیفه p336

وای خدا باید اون عکس اون پسرع رو میدیدی

(11-03-2021، 20:01)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشوری ک توش وزیر ارتباطاتش میاد تلگرامو فیلتر میکنه بعد خودش با تیک آبی میاد تو تلگرام چنل میزنه فرقی با زندان نداره
نه اشتباه نکن نباید ببینممممم!!

+ سیاسی ممنوع و گرنه مثل قبل حذف میسن و به احتمال فراوان اخطار میگیگیرین!
@"*Aɴѕιl*"
الهی بمیرم):
ببخشید ک جای اشتباه زدم و به زحمت انداختمت p336
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آکادمی کشتی کج ایران گفتن اگ کشتی کج تو ایران مجاز نشه زیر زمینی و غیر قانونی ب مسابقات ادامه میدن

(11-03-2021، 20:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اشتباه نکن نباید ببینممممم!!

+ سیاسی ممنوع و گرنه مثل قبل حذف میسن و به احتمال فراوان اخطار میگیگیرین!

من بزور نشونت میدم

+ این سیاسی نیست این حقیقته ( داریم مث کره شمالی میشیم)
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(11-03-2021، 20:10)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"*Aɴѕιl*"
الهی بمیرم):
ببخشید ک جای اشتباه زدم و به زحمت انداختمت p336
خدا نکنههههه
زحمت چیه وظیفه منههه
همه اوایل اشتباه میزدن منم همینجوری بودم اشکال نداره^^♡
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_
@"*Aɴѕιl*"
وایسا ببینم
من تو فیلم و سینمای شرق آسیا زدمش
یکی از مدیرا انداختش بیوگرافی
دوباره رفت سینمای شرق آسیا
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 228 مهمان