امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱6

(11-03-2021، 11:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 11:18)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیروز فقط دوتا ارسال داشتم  Telegh_57
به سلام مدیر شفیق シ
احوالات شریف؟!

متشکر و ممنون.
خوبی تو؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
آگهی
(11-03-2021، 16:07)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 11:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلام مدیر شفیق シ
احوالات شریف؟!

متشکر و ممنون.
خوبی تو؟
شنیدم گشاد شدی :دی
فقط دو ارسال؟! Telegh_07
راستش تو رو دیدم خوب شدم (:
(11-03-2021، 14:57)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 14:34)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی حاجی

مستر پابجی خور ک شد لقب جدیدم

ب مدت مدیرا چیز شده بودن هی تاپیکامو میبستن این امضا رو گذاشتم

( هر کسی درکش نمیکنه)
خوب شد گفتی نمیدونستم!
حق داشتن (:
آخه مثل اون تبلیغات تلوزیونا شده...
؟!آیا از فلان چیز راضی نیستید؟! آیا میخواهید فلان چیز شوید
فلان کن فلان در خدمت شماست!

چی میگی حاجی

تبلیغ کجا بود

(11-03-2021، 15:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی مودم بخر بمولا

دارم

فقط نمد چجوری را بندازمش
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
(11-03-2021، 15:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 15:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی مودم بخر بمولا
چرا اینقد مودم گرونه

حاجی ما بچه پایینیم シ
حاجی مامهمچین بچه بالایی نیستیم
ولی خب یبار 300-400 میدی در عوض راحت میشی

(11-03-2021، 16:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 14:57)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب شد گفتی نمیدونستم!
حق داشتن (:
آخه مثل اون تبلیغات تلوزیونا شده...
؟!آیا از فلان چیز راضی نیستید؟! آیا میخواهید فلان چیز شوید
فلان کن فلان در خدمت شماست!

چی میگی حاجی

تبلیغ کجا بود

حاجی مودم بخر بمولا

دارم

فقط نمد چجوری را بندازمش
خداوکیلی رد دادی :/
زنگ بزن مخابرات هر سرویس دهنده ای بعد بگو بت یاد بدن
یا اصن یکیو بفرستن درست کنه
یا اصن تو نت بسرچ
ناشناس
مهمان های عزیز!!
این لینک رو کپی کنید و تو مرورگرتون اجراش کنید
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=register&referrer=199307

باشد که به ما بپیوندید!! (:
(11-03-2021، 16:26)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمان های عزیز!!

لینک مخربه Telegh_01
(11-03-2021، 16:25)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 15:36)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا اینقد مودم گرونه

حاجی ما بچه پایینیم シ
حاجی مامهمچین بچه بالایی نیستیم
ولی خب یبار 300-400 میدی در عوض راحت میشی

(11-03-2021، 16:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی حاجی

تبلیغ کجا بود

دارم

فقط نمد چجوری را بندازمش
یا اصن تو نت بسرچ
گفتنش برا تو آسونه که سایه بالا سر داری (:
من کلل مجمعین 300 دارم که نگهش داشتم از گشنگی مردم یه چیز بخرم!!
کجای کاری؟

(11-03-2021، 16:27)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 16:26)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمان های عزیز!!

لینک مخربه Telegh_01
مهمان عزیز ایشون قصدش گمراه کردن شماست!!
من خودم لینکو امتحان کردم!!
اصلا مگه لینک فلشخور مخربه؟! :/
 سپاس شده توسط Mohlek
Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی حاجی

تبلیغ کجا بود

دارم

فقط نمد چجوری را بندازمش
یا اصن تو نت بسرچ

هزینه بسته هاش چنده؟

من ی مدت آسیاتک داشتم

میخوام بدونم کدوم بهتره

(11-03-2021، 16:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-03-2021، 16:27)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لینک مخربه Telegh_01

ب مولا مخربه

گوشیتون میسوزه

از من گفتن بود

راس میگه حتی وای فای هم گرونع

ولی چاره چیه؟

خیلی جالبه

الان با نت داخلی تو فلشخورم
(11-03-2021، 16:31)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا اصن تو نت بسرچ

هزینه بسته هاش چنده؟

من ی مدت آسیاتک داشتم

میخوام بدونم کدوم بهتره

(11-03-2021، 16:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب مولا مخربه

گوشیتون میسوزه

از من گفتن بود

راس میگه حتی وای فای هم گرونع

ولی چاره چیه؟

خیلی جالبه

الان با نت داخلی تو فلشخورم
به مولا قسم الکی میخوره 0-0
اصلا هر چی شد من مقصرم مدرکم این ارسالم!

چی گرون نیس حاجی؟
چاره د*ز*د*یه!!

آوا سلام کن
(11-03-2021، 16:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به مولا قسم الکی میخوره 0-0
اصلا هر چی شد من مقصرم مدرکم این ارسالم!

چی گرون نیس حاجی؟
چاره د*ز*د*یه!!

ایشون کلاه بردارن Telegh_01

ایختیلاص مولایی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 40 مهمان