امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(10-03-2021، 21:10)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:06)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر (:
منم بد نیستم...
شکر
چ خبر؟

*-*
امروز ساعت 5 رفتم کلاس ! لپ تاپم هنگ کرده بود کم مونده بود سکته کنم ._. !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، _Strawberry_
آگهی
(10-03-2021، 21:13)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:00)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منپاز دستشون ندادم از نظر روحی و عقلانی از دست دادم انگار نقشی تو زندگیم ندارن
تو دوسشون داری برعکس من!!
تو تاپیک دوست داری با کی باشی تا ابد خانواده نوشته بودی!!

اینو میخوام اما اصلش اونه ک برات تعریف کردم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 177
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-03-2021، 21:11)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:09)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهی بگردمممم ^^
مرسی که تو ذوقم نمیزنی ._.

خدا نکنه !
خواهش |=
خوبی بستنی؟

خستم ._.
امشب احتمالا ۱۱ بیهوش میشم دیگه
تو چطوری ؟ امروز چی کارا کردی هوم؟
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Волшебник
(10-03-2021، 21:14)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:09)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش...
چطوری؟^^
خوبی؟^^

خوبم خوبم ^^
قندِ عسله من چطوره؟
شکر شکر^^
خوبم خوبم
چه خبر؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-03-2021، 20:40)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 20:40)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامی به گرمای وجودت!
امیدوارم صبح زیبایی رو شروع کرده باشی
و شب گندی رو سپری کنی!

و د Telegh_01

جان؟...
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
فعلا.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 177
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
@*VENUS*
چطوری جون دل؟
سرکیفی عزیز؟!
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، *VENUS*
(10-03-2021، 21:14)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:08)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون...اصلا فکر کشتنشون یادم نبود...
چهار تا آشغال کمتر دنیا بهتر :/
فقط میترسم زنده بمونن با چاقویی که تو شکمشون فرو میکنم با خشم!

همه اینا به یه سری چیزایی که ندارم لازمن

آره واقعا تصمیم خوبیه! توی دوران بچگی و نوجوونیت گند زدن، پس بهشون اجازه بده توی جوونی و پیریتم گند بزنن وقتی که پشت میله‌های زندونی. از این بهتر نمی‌شه! 

منطقی فکر کن. می‌دونم سخته. ولی بپذیر که شرایط اینه. و فکر کن که بهترین تصمیم چیه با توجه به شرایط. چند سال دیگه کنکور می‌دی، آره؟ همین یه فرصت خوبه. که فاصله بگیری و یکم مستقل شی. 
فکر کنم تو بهترین هم صحبت باشی!!
اه نمیدونممممم

ترک تحصیل کردم Telegh_08
 سپاس شده توسط Medusa
(10-03-2021، 21:10)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 21:08)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"☆coииoя☆"

چطوری اندروید؟
ادلر(::
خوبم تو چطوری؟

شکر !
مگه رباتا هم حالشون بد میشه؟
منم خوبم (=
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(10-03-2021، 21:13)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
مگ پزشکی نخوندی؟
من بدجور حالم بده

من روانشناسی میخونم
اگه حال روانیت بده میتونم کمکت کنم دُردونه
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Medusa ، BIG-DARK

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 149 مهمان