09-03-2021، 20:50
دختر خوبیه هر چند زیاد نمیشناسمش ولی خب بازم دختر مهربونیه و دل رحمه
#شیطنت
# 2
#شیطنت
# 2
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
09-03-2021، 20:50
دختر خوبیه هر چند زیاد نمیشناسمش ولی خب بازم دختر مهربونیه و دل رحمه
#شیطنت # 2
10-03-2021، 10:02
(08-03-2021، 10:06)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام عزیزه دلم ^^ باید اول اینو بگم که تو همیشه اینقدر قشنگ صحبت میکنی که من محو میشم -.- خب خب خب راجب تصور زیباتم بگم که آره ! این توانایی منه و اصلا واسه همین منو گذاشتن مدیر گ.ا LOLOOL که بتونم دعوا هارو کنترل کنم دوم اینکه از نظر من همه آدما خوبن و هیشکی بد نیست فقط هر آدمی تو یه سری شرایط خاص وقتی قرار بگیره میتونه رفتار بدی از خودش نشون بده که اونم تاثر محیط بوده در نتیجه میشه بخشیده بشه و همههههه لایق یک شانس دوباره هستن ^.^ آره من برون گرام برای همین همیشه خودم سر صحبتو باز میکنم اول این آهنگ لانا همیشهههههه از آهنگای مورد علاقم بوده و هست O.O خوشحالم که اینقدر دقیق منو شناختی!! واااااییییی راجب منطقی بودنم تو کار و پایبندیم به قانون خیلییییی درست گفتی در حدی که من خودم ریختمو برگام موند ._. اینو دوستام میدونن که مهم نیست دوستامن یا غریبه چون هیچ وقت پارتی بازی نمیکنم .. در کل که خیلی ماهی .. مرسی بابت تموم حرفای قشنگت.. (08-03-2021، 10:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ووویییی ^.^ من قربون شما بشم خب بیا برات کیک پختم !! و اینکه من زن داداشتم ؟ همون داداشِ خیالیه ؟ LOL مرسی که فکر میکنی من خوشگلم ^.- (08-03-2021، 10:32)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ملیِ من خودت میدونی چقدر دوست دارم؟ درسته ؟ در حدی که انگار مود و حالم به مود تو بستگی داره .. یعنی اینجوری که اگه تو ناراحت باشی منم ناراحتم .. اگه تو سر درد باشی انگار من درد دارم .-. همیشه به خاطر داشتنت و پیدا کردنت شکر گزارم باید قدر دوستی مثل تورو خیلی دونست احساساتی شدم من باز.. بیا بغلم (08-03-2021، 10:40)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام به نویسنده مورد علاقم هاها فکر میکنم مدیر بودن آدمو مجبور میکنه که اینجوری باشه من مجبورم شما هارو سانسور کنم که بقیه مدیرا نیان بن کنن LOL و اینکه مچکرممممم ^.^ (08-03-2021، 10:50)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آییییییییییییییی قلبممممم امروز چقدر با شنیدن حرفای قشنگتون حالم خوبِ شما همیشه به من لطف داشتی پرهام جانم اگرم کاری کردم وظیفه بوده .. خوشحالم که منو واسه صحبت و وگاهی دردو دل انتخاب کردی و خوشحالم که تونستم شنونده خوبی باشمو حالتو بهتر کنم آره من همیشه سعی میکنم همرو با هم آشتی بدمو دعوا هارو ختم به خیر کنم .-. کلییییی ممنونم
10-03-2021، 10:27
(08-03-2021، 10:55)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مچکرم مچکرم مچکرمممم (08-03-2021، 10:56)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بسم الله الرحمان الرحیم ! سلام سهند جان احوال شما؟ ._. من ارسالتو پاک نکردم و تو این انجمن هیچ مدیری از من نمیترسه ._. من انسان انتقاد پذیریم اتفاقا و خوشحال میشم ازم انتقاد کنین راجب سختگیر بودنم باید بگم که من دقیقا بر اساس قوانین انجمن عمل میکنم .. قوانین برای همه یکسانه LOL من هیچ وقت ارسالیو پاک نمیکنم مگه اینکه خلاف قوانین باشه پسرکم ..هیچ وقت بیخود اخطار ندادم و هیچ وقت الکی محروم نکردم همیشه هم سعیم بر این بوده که تا جایی که میشه با صحبت و تذکر دادن موضوعو حلش کنم که کار به اخطار و محروم کردن نرسه ^^ مثلا من به خود شما چند بار تا حالا تذکر دادم هوم ؟ حتی پا در میونی کردم که کاربری که محرومه رو از محرومیت در بیارن یا محرومیتشو کم کنن .. من اگر ارسالی از سمت شمارو پاک کردم یا اخطار دادم، بدون راه دیگه ای نداشتم واقعا (: امیدوارم در آینده بتونیم بهتر همو بشناسیم و این ناراحتیا هم برطرف بشه ^^ (08-03-2021، 11:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام قشنگم ^^ عه هنوز یادته که من دوست داشتم میکاپ آرتیست بشم ؟ AWWW ممنونم مهربونم راجب زیادی مهربون بودنم بگم که به نظر من مهربونی معجزه میکنه .. یعنی از محبت خار ها گل میشود هر چند که شما به من لطف داری و من اونقدرام که میگی خوب نیستم خیلی خیلی خیلی ممنونم بوس*. (08-03-2021، 11:12)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام عزیزه دلم ^.^ از نظر من تموم بچه ها ی فلش دوستامن واسه همین با همه یه جور رفتار میکنم .. نگاه من به فلش مثه خونمه و شما هم خانواده ی فلشخوریه منین ^^ ایشالا که در آینده بیشتر صمیمی بشیم با هم دُردونه (08-03-2021، 11:15)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام سلاممم آره من یک برون گرای کاملم(: باباااااا من یک بار به تو اخطار دادم ._. اونم 20 درصد به مولااا تازه اونم دیگه چون بحث سیاسی بود ._. کُشتی منو به خاطر همون 20 درصد بیا برات شکلات بخرم که فراموش کنی این خاطره ی تلخُ (08-03-2021، 12:28)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اووووووووو ببین کی افتخار داده ! باید بگم از خوندن نظرت قند تو دلم آب شد و هر لحظه بیشتر ذوق مرگ شدم نمیدونی چقدر خوشحالم که اینجوری راجبم فکر میکنی ^^ توام اشک منو درآوردی کلی احساساتی شدم و کلی حس خوب و انرژی مثبت گرفتم از حرفای قشنگت مچکرممممممممم
10-03-2021، 10:49
(08-03-2021، 13:49)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کوتاه مختصر مفید ! اینو باید حتما بگم وگرنه میمیرم که به نظر من شخصیت متفاوتی داری و این خیلی جالبه + قربون شما *. (08-03-2021، 15:11)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اوووو شقای مهربونم بهم قول دادی وقتی معطب زدم بیای پیشم ^^ بابت حرفای قشنگت ممنونم .. نمیدونی چقدر خوشحالم که اینجوری راجبم فکر میکنی بوس بوس بوسس *. (08-03-2021، 15:12)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اول اینکه خیلی جیگر طلایی دوم اینکه خیلی گلی سوم اینکه خیلی خیلی ممنونم چهارم اینکه من حرصتو در میارم ؟ ._. یا تو منو پیر کردی ؟!!! پنجمم اینکه من شوهر نمیخوام مچکرم (08-03-2021، 18:32)†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام عروسک ^^ آره آره این رفتار خانومیو همه بهم میگن ! باز اگه منو بیرون ببینی خیلیم بیشتر میشه این رفتارام ._. OMG جذاب که شمایی (08-03-2021، 22:27)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آنای من تو قطعا یکی از محبوب ترین آدما تو زندگی منی .. خوشحالم که تونستم کنارت باشم و بعضی وقتا شاید تونستم با حرفام حالتو بهتر کنم حال تو خوب باشه انگار من خوبه راجب حواس پرتیم باید بگم که به شدتتتت حق با توئه من تا حالا آدمی به حواس پرتی خودم ندیدم .. بذار رو این حساب که سرم معمولا خیلی شلوغه و میدونی کلی کار همیشه رو سرم ریخته .. اگه میبینین چیزی یادم رفته حتما بهم یادآوری کنین بچه هاااا آنا منم آرزو میکنم همیشه حال دلت خوب باشه و خوشحال باشی بهترینم (09-03-2021، 12:44)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سلام عزیزم ^^ ممنونم که فکر میکنی من مهربونم ایشالا دانشگاه تهران ببینیمت بانو بوس *. (09-03-2021، 14:22)Iam_ROYA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. او او اووووو منو این همه خوشبختی محالهههه ( از خوشحالی میرقصد ) مچکرم قندِ عسلم ^^ (09-03-2021، 19:36)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عه ببین کی اینجاست ** نویسنده جدید انجمنمون ^^ تو خودت اینقدر خوبی که منو اینجوری میبینی عروسک منم امیدوارم همیشه لبت خندون و دلت شاد باشه (09-03-2021، 20:50)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.( لبخند شیطانی ) تو حتما نویسنده میشیییی
10-03-2021، 13:04
با حضور : @"ctrl+w"
10-03-2021، 13:35
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-03-2021، 13:35، توسط شـــقآیــق.)
سلام
گشتم تو صفحه های قبل ببینم اوندفه چی گفتم پیدا نکردم|: آقا امیر جا برادر بزرگتر واقعا عالینD:: مشکلی داشته باشم یا میرم نزد مهسا،یا نزد آقا امیر._. بهترین راه حلو جلو پا آدم میزارن!! بعد اینکه نمیدونم-_- آدم جدی ولی شوخ هم هستن هرکَس دیگه جز آقا امیر ناظم باشه من شورش میکنم._. اخخخ تک رنگ فلش...سپاساشون تَکهD: موفق باشین خدافس
10-03-2021، 13:36
بعله بعله
یه ناظم قدرتمند که بسیار خطرناک تر و مخوف تر از ناظم های مدرسه بسیار با نفوذ هر کی بخواد خودشو بالا بکشه سعی میکنه با ایشون رفیق بشه مخش تو کامپیوتر و برنامع نویسی و ایناس همیشه هم وقتی یه پست بزاره ملت میرن واس خود شیرینی میرن سپاس میکنن پستاشو xD تازه حتی یه شعر هم واسش در اومده بود ای ناظم ای ناظم مرگ به نیرنگ تو سپاس کاربرای ما میچکد از پست تو بمولا =)
10-03-2021، 13:50
(آخرین ویرایش در این ارسال: 10-03-2021، 13:52، توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ.)
به نام خدا
با سلام. ایشون و افتخاراتش واقعا تحسن برانگیزه ._. تو عکساش همیشه نیم رخه شاید ژست موردعلاقشه (: فلشخور پره از تبعیض گره... جالبه بدونید سلطانشون این جنابه D: موضوعاتش ارزشمندن. وقتایی که تو گ.آ آنلاینه یه جور دلم قرص میشه... یه حس امنیت خاصی میگیرم (: دوست داشتنی و دانا موفقیتش چشم حسودا رو از کاسه در میاره بلی .-. واقعا برای این مورد تشکر لازمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://dl.flashkhor.com/colors1.html ایشالله مثل همیشه همینجوری تو اوج باشی بهترین ناظم (;
10-03-2021، 15:08
حضور : @دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ctrl+w آقا امیر،سنگین،خسته،تنبل؛نه اون نوعش که کاری انحام ندهـ.ی نوع خوبش که مختصر و مفید باحرفاش سر میرسه به موقعش اینجام که میدونیم همه ناظم منظم هستش تواقعیت هم همین هست مطمئناـ تصویرش هم از نزدیک دیدیم خب چون مشخص نسبت به سنش تجربه هاش بنظزم کارد و پنیر به روز شده،س این عالی توکارش هم موفق میشه با تجربات که باید استفاده کنه.-. موج جدیدی از مدیریت شو با حرفاش میبینم، تولدشم که نمیدونم ولی دوست دارم اولین نفر باشم واسه همون روز(: نیازی به اثبات نیست خب همیشه گوش باید بسپاریم چون مدیر ناظم مدرسه نتونست نظم توکارش داشته باش ولی آقا امیر میتونه دوست دارم یکی از موفقیت شو از نزدیک ببینم چون تصورم ازش بیشتر از هرروزش چون خودشم میدونه میتونه فوق العاده ترین باشـ؛ بنظرم سنش تاثیر گذار رو رفتاراش چون مثل یک پدر عمل کرده تاالان" مرسی که هستی(؛
10-03-2021، 15:31
به به گل پسر فلشخور
خب از نظر من پسر مغروریه و وقتی به کسی اعتماد کنه باهاش دوست میشه راستش خیلی چیزا در مورد کامپیوتر سایت و ... بلده و باعث افتخار کشور + فلشخور میشه(: بچه بامرامیه مهربونه خوبه از نظر قیافه ، قیافه خوبی داره راستش خوب ک نه عالی اولین باری که باهاش اشنا شدم توی یه تاپیک بود و ازش خواستم کمکم کنه پیام خصوصی بدم خب من زیاد درموردش نمیدونم چون خیلی باهاش صحبت و... نکردم اینشالله همیشه دلت شاد لبت خندون باشه سرافراز باشی مرد بزرگ(;
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|