امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(10-03-2021، 0:19)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ایستادن اینقده کف نداره

آواتارتو عوض کن .-.
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
آگهی
(10-03-2021، 0:15)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 0:13)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:
من دوست دارم نویستده موسیقی بشم ولی عوامل پره...
بجز موسیقی جایی نمیرم پس شاید تا ابد نشدم 129f

ب امید موسیقی واینسا ._.
من میخواستم نویسنده موسیقی شم ولی گفتن ب اندازه کافی مدیر و نویسنده داریم
بیخیال اون بخش شو اصن یه بخش دیگه فعالیت کن
همه اینو میگن (:::::
منم تصمیم اینه همه جا فعالیت کنم و بیخیال نویسندگی و فلان غصه هامو با آهنگ blue & gray بخورم

اصلا نویسندگی دیگه برام مهم نیست!
 سپاس شده توسط *VENUS* ، ѕααяeη
(10-03-2021، 0:21)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 0:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی ^^
دیگه ایشالا مرحله بعد بنفش شدنت *.*
بعدشم صورتی شدنت Lol

صورتی شدن خودت تو اولویته هاا

من آخرین بار به صابر گفتم رنگ مورد علاقم‌ صورتیه هااا ولی گفت باید به بنفش شدن اکتفا کنم ._.
+
فعلا یه پلنگ صورتیِ گُل داره انجمن ، ایشالا که سالیانِ سال سایش بالا سر فلشخور باشه

(10-03-2021، 0:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 0:15)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب امید موسیقی واینسا ._.
من میخواستم نویسنده موسیقی شم ولی گفتن ب اندازه کافی مدیر و نویسنده داریم
بیخیال اون بخش شو اصن یه بخش دیگه فعالیت کن
منم تصمیم اینه همه جا فعالیت کنم و بیخیال نویسندگی و فلان غصه هامو با آهنگ blue & gray بخورم

عه! چرا !!!؟؟؟
بیا نویسنده شو ._.
یکی از بخشارو انتخاب کن و شروع کن به موضوع زدن
خیلی جالبه که
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.radiojavan.org/download/3241523/BTS%20-%20Blue%20&%20Grey.mp3

تو مغزتون پخشش کنید
آگاه باشید!
گاهی فقط غم ها میتونن آرومت کنن...
شادی خطرناکه!
(10-03-2021، 0:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 0:21)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آخرین بار به صابر گفتم رنگ مورد علاقم‌ صورتیه هااا ولی گفت باید به بنفش شدن اکتفا کنم ._.
+
فعلا یه پلنگ صورتیِ گُل داره انجمن ، ایشالا که سالیانِ سال سایش بالا سر فلشخور باشه
باشه ناراحت نباش. درست میشه.
اقا ناظم نفوذش زیاده باید نقشه بچینیم توطئه کنیم کله پاش کنیم شما بشی ناظم منم بکنی مدیر Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

(10-03-2021، 0:24)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 0:21)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

(10-03-2021، 0:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه! چرا !!!؟؟؟
بیا نویسنده شو ._.
خیلی جالبه که

چرا همیشه میخوای مخ بزنی نویسنده شن . بزار هر بخش برای خودش جون بکنه. خسته میشی. Blush ggreggreggreggreggreggreggreggreggreBb1
زیادی سنگین شد
@"دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*VENUS* "

@*VENUS*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-03-2021، 0:25)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
اقا ناظم نفوذش زیاده باید نقشه بچینیم توطئه کنیم کله پاش کنیم شما بشی ناظم منم بکنی مدیر Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

علیه امیر ؟ ها ها
امیر همرو میکنه تو گونی ._.
+
من خودم پشت امیرم متاسفانه
نمیتونم تو تظاهرات شما شرکت کنم ._.
 سپاس شده توسط THEDARKNESS

(10-03-2021، 0:21)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

عه! چرا !!!؟؟؟
بیا نویسنده شو ._.
خیلی جالبه که
نویسنده افسرده بدرد عمم میخوره (::::::
موضوع واسه زدنم زیاده امیدم کمه (::::::

Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط *VENUS*
(10-03-2021، 0:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 0:25)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ناظم نفوذش زیاده باید نقشه بچینیم توطئه کنیم کله پاش کنیم شما بشی ناظم منم بکنی مدیر Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

علیه امیر ؟ ها ها
امیر همرو میکنه تو گونی ._.
+
من خودم پشت امیرم متاسفانه
نمیتونم تو تظاهرات شما شرکت کنم ._.

خوبه دیگه یه نفوذی داریم ما از بیرون ظربه میزنیم شما از درون کارشو بساز
(10-03-2021، 0:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 0:17)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت کیوت ^^
ت چطوری ؟

عالی ^^
دیگه ایشالا مرحله بعد بنفش شدنت *.*
بعدشم صورتی شدنت Lol

شکر ^^
مرسی بانو *-*
D:
(10-03-2021، 0:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

عه! چرا !!!؟؟؟
بیا نویسنده شو ._.
خیلی جالبه که
نویسنده افسرده بدرد عمم میخوره (::::::
موضوع واسه زدنم زیاده امیدم کمه (::::::

Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01
افسرده چراااا ):
بیا بغلم ^^
+
نویسنده بخوای بشی من اولش تو موضوع زدن کمکت میکنم اگه مشکل داشتی ^.^
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ ، THEDARKNESS

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان