امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(08-03-2021، 23:48)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدِ 7 سال تازه الان فهمیدم می‌شه پ.خ خونده نشده رو از صندوق طرف مقابل پاک کنی. -____-

منم نمیدونستم ! Telegh_01
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط Medusa
آگهی
(08-03-2021، 23:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 23:41)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحش چرا :| قاطی کرده بودی یا رد داده بودی یا مثل من دیوونه شده بودی یا....

فک کنم کمتر بودا!¡
چهار روز خیلی زیاد تره!¡
والا حاجی رد دادیم دیگه
جالب اینجا ممدو هم تگ کرده بودم xD

(08-03-2021، 23:40)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خوب پس : )
وقت هایی که من سرم شلوغه تو مراقبشی و برعکس :)

حاجی اون عکس اولی و امضات زنه یا مرد ؟؟
اگه میشه روشن کن ما رو
به سلامتی (:
اونو چرا آخه اون مدیر شفیقیه :|
 سپاس شده توسط Mohlek ، DarkLight
(08-03-2021، 23:52)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 23:51)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱- چون من گناه دارم
۲- چون بچه خوبیم
۳- چون تو کارای خونه به مامانم کمک میکنم

بازم بگم ؟

چ پسر خوووبی
ولی خب من هنوزم دلم میاد
خیلی سنگدلی :/
بو و خودتو تو رود نیل غرق کن!

(08-03-2021، 23:54)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 23:43)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا حاجی رد دادیم دیگه
جالب اینجا ممدو هم تگ کرده بودم xD

حاجی اون عکس اولی و امضات زنه یا مرد ؟؟
اگه میشه روشن کن ما رو
به سلامتی (:
اونو چرا آخه اون مدیر شفیقیه :|
قربونت D:
ن داش ب اون نگفتم
فقط تگش کردم ک ببینه پستمو
ناشناس
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(08-03-2021، 23:47)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 23:41)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحش چرا :| قاطی کرده بودی یا رد داده بودی یا مثل من دیوونه شده بودی یا....

فک کنم کمتر بودا!¡
چهار روز خیلی زیاد تره!¡

هم درد!!!! Telegh_01

دیگه روش رو یافتم!¡
میرم سایتای دیگه از جدید بودن مطلع میشم و تاپیک میزنم (:
عه بی تر ادب
خوبع ولی اگه میخوای نویسنده شی تو یه بخش دیگه سعی کن
مگ چی گفتم؟! ._.
اصلا نمیخوام نویسنده شم (نمیتونم) با عشقققققققق موضوع میزنم!!
میفمی؟! با عشقققق!!

در ضمن نمیتونم نویسنده جای دیگه باشم چون تخصصی جز موسیقی ندارم!
اینم از شانس ما بعد گفتگو آزاد محبوب ترین انحمن،موسیقیه ( :
@"Musalick"

حاجی ؟؟
خب تو اینو نمیدونی واسه چی اصلا میری مدرسه
 سپاس شده توسط Mohlek
(08-03-2021، 23:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 23:51)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه می‌دونستیــن؟ -__-
توقع داشتم بیان ریپلای کنین که عه مگه می‌شه پاک کرد ماهم نمی‌دونستیم. -_-
عه
چیجوری؟
ب مام یاد بده :>

تو که برو خودتو مسخره کن. الان به وحید این زیر یاد می‌دم ولی. ^_^

(08-03-2021، 23:54)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 23:48)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدِ 7 سال تازه الان فهمیدم می‌شه پ.خ خونده نشده رو از صندوق طرف مقابل پاک کنی. -____-

توی قسمت پیگیری، پیام‌های خوانده نشده، تیکِ پیامایی که می‌خوای رو می‌زنی بعد کلیک می‌کنی روی گزینه‌ی حذف. .-.
 سپاس شده توسط Mohlek ، Волшебник
(08-03-2021، 23:58)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"

حاجی ؟؟
خب تو اینو نمیدونی واسه چی اصلا میری مدرسه
والا ندانستن عیب نیس
نپرسیدن عیبه
دیگع این شد ک از آن بر آمدم تا بپرسم ازت
:/
حالا زنه یا مرد؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus
(08-03-2021، 23:57)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 23:47)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه بی تر ادب
خوبع ولی اگه میخوای نویسنده شی تو یه بخش دیگه سعی کن
مگ چی گفتم؟! ._.
اصلا نمیخوام نویسنده شم (نمیتونم) با عشقققققققق موضوع میزنم!!
میفمی؟! با عشقققق!!

در ضمن نمیتونم نویسنده جای دیگه باشم چون تخصصی جز موسیقی ندارم!
اینم از شانس ما بعد گفتگو آزاد محبوب ترین انحمن،موسیقیه ( :

باشع بزنننن باعشققققققققق اما تکراری نباشع : )
اهان
اوکی
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
(08-03-2021، 23:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 23:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه
چیجوری؟
ب مام یاد بده :>

تو که برو خودتو مسخره کن. الان به وحید این زیر یاد می‌دم ولی. ^_^

(08-03-2021، 23:54)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی قسمت پیگیری، پیام‌های خوانده نشده، تیکِ پیامایی که می‌خوای رو می‌زنی بعد کلیک می‌کنی روی گزینه‌ی حذف. .-.
من و مسخره کردن دیگران ؟
اصن به هم میخوریم ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط Prometheus ، Medusa
با اشتهای کفترا میریم به سمت قهقرا....
 سپاس شده توسط Mohlek ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 153 مهمان