امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5

(08-03-2021، 10:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 10:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ پر شدی جیگرطلا ._.

@*VENUS*

یوهاهاها *اموجی عینک آفتابی*

ولی حالا منم نبودم آرمی بود که. :_ 

cry girlcry girl

اکشال نداره. ng2
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(08-03-2021، 10:35)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.خ پر شدی جیگرطلا ._.

@*VENUS*

(08-03-2021، 10:34)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخواستم اول بشم cry2

آخ شرمندههه خالیش کردم الان
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Mohlek
(08-03-2021، 10:40)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 10:37)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girlcry girl

اکشال نداره. ng2

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-20210308-112606-WhatsApp.jpg
That's me("
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*

پ.خ پر شدی جیگرطلا ._.

@*VENUS*

cry girlcry girl
ارزش تو به این چیزا نیست
بیا ادامه حرفاتم تو پ.خ بگو‌._.
من هنوزم گیجم
 سپاس شده توسط Mohlek ، *Aɴѕel*
(08-03-2021، 10:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girlcry girl
ارزش تو به این چیزا نیست
بیا ادامه حرفاتم تو پ.خ بگو‌._.
من هنوزم گیجم

منم گیج شدم به مولا .-.
نآشناس
 سپاس شده توسط Mohlek ، *VENUS*
(08-03-2021، 0:24)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2021، 23:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن این دروغه (%
ععررر
منو تو الان هوو ایم؟

با صداقت تمام جواب دادم حتی قدمم کوتاه زدم
گفتم الان دی او رو واسم میاره Telegh_01
سرنوشتمون بهم گره خورده نمیشه کاریش کرد :)

منم واقعا با صدداقت جواب داد
Telegh_01
اهم(: هووی من چطوره؟(((:♥

(07-03-2021، 23:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-03-2021، 23:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض/:
برو ب رامونا فحش بده شات بفرست 4fvf

!!!
جر حق؟

Telegh_01
حقیقت
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight
@"Musalick"
سپاسات با ارزشه بِرار
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek
(08-03-2021، 10:53)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
سپاسات با ارزشه بِرار

میخوایین با حرفای قشنگتون اشک منو در بیارین؟ ._.
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Mohlek
(08-03-2021، 10:48)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 0:24)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با صداقت تمام جواب دادم حتی قدمم کوتاه زدم
گفتم الان دی او رو واسم میاره  Telegh_01
سرنوشتمون بهم گره خورده نمیشه کاریش کرد :)

منم واقعا با صدداقت جواب داد
Telegh_01
اهم(: هووی من چطوره؟(((:♥

(07-03-2021، 23:32)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

!!!
جر حق؟

Telegh_01
حقیقت
منو دوس داری یا منو؟
هیچکدوم نداریم
 سپاس شده توسط _sehun_
(08-03-2021، 10:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2021، 10:53)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Musalick"
سپاسات با ارزشه بِرار

میخوایین با حرفای قشنگتون اشک منو در بیارین؟ ._.
من به هیچعنوان قادر نیستم اشک حضرتعالی را در بیاورم(:
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط *VENUS* ، Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 138 مهمان