امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(06-03-2021، 17:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 17:47)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزارش زیر بالشتD:

یاد یه خاطره ای افتادم
یه روزی دندونم افتاده بود و دختر خالم هم مهمون ما بود
بعد شب قبل خواب دندونو گذاشتم زیر بالشتم فردا صبح هم زیر بالشت من هم دختر خالم پول بود.-.
با پول هم رفتیم بستنی گرفتیم.-.

معلومه اونی که زیر جفتِ بالشا گذاشته می‌خواسته یه وقت دعواتون نشه. :v

ولی دندون منو ندادن بهم._.
جرررر ربلنتقفخخلف۵

چرا؟-_-

(06-03-2021، 17:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 17:54)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوام تلت رو سوراخ کنم با کیلیپامممم

ممنون میشم ! *-*

فرستادمممممممم*-*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
آگهی
(06-03-2021، 17:54)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 17:52)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یک خاک وجب"یک وجب خاک :/ "

شکر :/
:/
نمک:/

://////////// نمک دوس داری؟
 سپاس شده توسط Mohlek ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(06-03-2021، 18:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 17:54)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:/
نمک:/

://////////// نمک دوس داری؟ دوست داری؟
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Prometheus
(06-03-2021، 18:10)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 18:00)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://////////// نمک دوس داری؟ دوست داری؟

اره نمک .. دوست دارم v:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
یکی بیاد منو آروم کنه..
به این دلم مفهوم کنه!!
تکلیف بیقراریامو واسه من معلوم کنه...
(06-03-2021، 18:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد منو آروم کنه..
به این دلم مفهوم کنه!!

چرت نگو ارمین جان -_-
(06-03-2021، 17:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 17:03)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشه به این بیوتیفولی ٠-٠ Telegh_01
بلی حافظت درست یاری میکنه پدر جان ٠-٠
خیلی عالیه لعنتی Telegh_01
خب من پونصد و خورده ای گپ کردم...
میتونی یابنده رو بیابی؟! -.-
بدجور لازمش دارم :v

(06-03-2021، 17:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوسکول بودن/:
ب خدا اومده بوده با مغزت کار کنه
ن بابا...
داشتیم قرار میزاشتیم برا پارتی :v
ولی اولش خیلی شوکه شدم!!

بعدش فهمیدم خیلی لا... و...
کلی خاطره بد باهاش دارم!!
منو یه آدم بد کرد!!

میدونم میدونم خنده هامم به خودم رفته یاعععع٠-٠Telegh_20Telegh_01
هام ٠-٠ گپ..؟! *وی هنگ میکند*
نچ کاراگاه مارپل وقتشو برا این چیزای پیش و پا افتاده هدر نمیده-.- (مدیونی فک کنی که نمدونم گپ چی چیه!._.)
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(06-03-2021، 18:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 18:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بیاد منو آروم کنه..
به این دلم مفهوم کنه!!

چرت نگو ارمین جان -_-
:|
حرف دلم حالا شد چرت :v

(06-03-2021، 19:08)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 17:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عالیه لعنتی Telegh_01
خب من پونصد و خورده ای گپ کردم...
میتونی یابنده رو بیابی؟! -.-
بدجور لازمش دارم :v

ن بابا...
داشتیم قرار میزاشتیم برا پارتی :v
ولی اولش خیلی شوکه شدم!!

بعدش فهمیدم خیلی لا... و...
کلی خاطره بد باهاش دارم!!
منو یه آدم بد کرد!!

میدونم میدونم خنده هامم به خودم رفته یاعععع٠-٠Telegh_20Telegh_01
هام ٠-٠ گپ..؟! *وی هنگ میکند*
نچ کاراگاه مارپل وقتشو برا این چیزای پیش و پا افتاده هدر نمیده-.- (مدیونی فک کنی که نمدونم گپ چی چیه!._.)
یاعععع یاععععع (::::
روش کراشیدم (:::::

منظورم "گم"ه Telegh_02
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، Prometheus
(06-03-2021، 17:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نــــــــــⓐنسی"
اسم هست خبر نیست -.-

چی؟ ۰_۰
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ
(06-03-2021، 19:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2021، 17:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"نـــــــــⓐنسی"
اسم هست خبر نیست -.-

چی؟ ۰_۰
هوچی!
اسمت بود ولی هیچی نمیگفتی -.-
خب ازت بعیده ساکت باشی :دی
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان