05-03-2021، 0:27
دلم واسه اینکه یه بار دیگه صداش کنمو....
اونم بگه#جانم پرمیزنه..
اونم بگه#جانم پرمیزنه..
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
05-03-2021، 0:27
دلم واسه اینکه یه بار دیگه صداش کنمو....
اونم بگه#جانم پرمیزنه..
05-03-2021، 9:24
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-03-2021، 9:43، توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב.
دلیل ویرایش: بخاطر اون ک دلش بود ولی خودش نموند/؛ازکجا معلوم-_-
)
زندگی اونجا خلاصه میشع که اگه از پیشش برمیگردی دستات بویِ دستاشو میده...!
هنوزم دوسش دارم(:
05-03-2021، 11:22
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-03-2021، 11:23، توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ.)
خیلیا هستن طالبتن، ولی فقط بعضیا هستن که
لایقتن!
حواست باشه (:
05-03-2021، 11:54
با کسی باش که "تو" را بخواهد
نه کسی که "تو را هم" بخواهد
05-03-2021، 12:09
کف کرده و بی اراده عاشق نشوید:-[
بر دلبر پر افاده عاشق نشوید:-!
05-03-2021، 12:54
من دلتنگ روزهاییام که کودکان چند سالهای بودیم و برای هم، وقت داشتیم. روزهایی که از کم و کاست زندگی غافل بودیم و با دو وعده شیطنت و چندتکه آبنبات رنگی، حالمان تعدیل میشد و غمهامان از لبخندهامان تفکیک.
دلتنگ روزهاییام که از حال هم خبر داشتیم و جویای احوال هم شدن اینهمه مقدمه لازم نداشت. حالا برای سراغ هم را گرفتن هم وقت نداریم، که وقت داریم و میترسیم، از واکنشها و برداشتها و برخوردها میترسیم. میترسیم آدمِ روبرومان به اندازهی هزارسال نوری عوض شدهباشد، که رفیق دیروزمان، بیگانهی امروز باشد و عزیزِ دیروزمان، غریبهی فردا... که حالا هرکداممان گوشهای از این جهان، تنهاییمان را بغل گرفته و تظاهر میکنیم خوبیم. من دلتنگ روزهاییام که هیچ آدمی برای پرسیدن حال هیچ آدمی دنبال کلمات مناسب نمیگشت، که همین "سلام حال شما" کفایت میکرد، برای روزهایی که هیچکس هیچ برداشت بدی از رفتار و حرفهای هیچکس نداشت... من دلتنگ روزهاییام که بدون تکلف، از هر فاصلهای کنار هم بودیم و از هم خبر داشتیم... روزهایی که هنوز معاشرت با آدمها اینهمه سخت نشدهبود.
05-03-2021، 14:10
عجب روزگاری شده! با اولین سرفه یا عطسه بغلدستی به سرعت خودت را به خانه میرسانی ولی قصه عطسه را تعریف نکن چون زن و فرزندانت فورا قرنطینهات میکنند!! راستی عجب روزگاری شده!!
05-03-2021، 14:12
یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد
بلکه دست از سر آزردن ما بردارد
05-03-2021، 14:32
صندوق صدقات نیست دل من که گاهی سکه ای محبت در آن بیاندازی و پیش خدای دلت فخر بفروشی که مستحقی را شاد کرده ای . . .
05-03-2021، 15:07
قهوه خوشمزه است، خوشمزگیاش به همان تلخ بودنش است وقتی میخوریم تلخیاش را تحویل نمیگیریم اما میگوییم چسبید... زندگی هم روزهای تلخش بد نیست، مثل قهوه میماند؛ تلخ است اما لذتبخش، تلخیهایش را تحویل نگیر و بخند... #رومن_پولانسکی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|