امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

صد رحمت به اهنگا و فحشای تتلو!
یکی بیاد ساسی رو جمع کن .__.
 سپاس شده توسط DarkLight
آگهی
(05-03-2021، 0:03)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه بیشتر ب چان میخورم/:
نخیرم کچل خان مال منه
واو من مامانم اینطور بگه خودکشی میکنم
خوش ب حالت با مامانت Telegh_01

کی گفته ؟:/
اصلا هر دوتامون میریم پیشش ببینیم کدوممون رو انتخاب میکنه-_-
چرا خودکشی باید این چیزا رو دوس داشته باشی که از مامانت بشنوی
اره میگه تا تو رو زن چانیول نکنم ول کن نیستم  Telegh_01

من/:
اگه هردومونو انتخاب کنه هَوو بشیم چی؟//:
مامانم آخه کلا ازین حرفا نمیزنه خواهرم با اینکهه بزرگه ولی تاحالا یبارم بحث ازدواجشو وسط نکشیده
Telegh_01

(04-03-2021، 23:26)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_59  Telegh_01
من دردونم/:
غ5ذض47ا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://i.pinimg.com/236x/e0/0c/cb/e00ccb9db4c5e1572017c69495ae3f92.jpg
هرچی بشه مثل هم|:
من یکی یدونم
وایی خودایا من میرم با این ازدواج کنم

باور کن ی نسبتی داریم باهم/:
من گلم سنبلم/:
تو غلط کردی/:

(04-03-2021، 23:22)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 23:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه جات/:
جون اوه فاطی؟/:

اوه فاطی خیلی بهت میاد لامصب :/

رِح میدونم/:
عرر اوه فاطیی عررررررر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط DarkLight ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، Emmɑ
@"نــــــــــⓐنسی"
خب یبار بخاطرت کنار کشیدم بازم این کارو واسه دوستم میکنم :)

چجوری تونستی به این الهه زیبایی خیانت کنی:/

سنت بره بالاتر کم کم با لگد پرتت میکنن Telegh_01
 سپاس شده توسط _sehun_
(05-03-2021، 10:57)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نــــــــــⓐنسی"

سنت بره بالاتر کم کم با لگد پرتت میکنن Telegh_01

مرسی (:
جوونن مو قشنگ/:
موافقم Telegh_01
فذندثقئخ0000000عف5ص3زد698ب7
https://i.pinimg.com/236x/cd/29/ff/cd29ff463a29f88defe38a8804b35fed.jpg
 سپاس شده توسط DarkLight
(05-03-2021، 9:54)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 9:53)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی مگه نگفتم نکن :////
عکس بده ببینم ژو ژو ی شتری :|
مهم نیستتتت
باشه هنوز موهام خیسه|:

خیلی شتـری !

(05-03-2021، 10:46)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 23:22)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه فاطی خیلی بهت میاد لامصب :/

رِح میدونم/:
عرر اوه فاطیی عررررررر

44
 سپاس شده توسط _sehun_
Star 
نزارید کسی که قلب تون رو شکسته(به هردلیلی)
بهونه ای بشه واسه اینکه غذا نخورید،درست نتونین بخوابین،درست نتونین کارتون و انجام بدین
اونا لیاقت اینکه شماروفلج نگه دارن رو اصلا ندارن/؛
بلند شین زندگی خودتونو بکنید
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 73
 سپاس شده توسط _sehun_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(05-03-2021، 11:22)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهونه ای بشه واسه اینکه غذا نخورید،درست نتونین بخوابین،درست نتونین کارتون و انجام بدین

وذتس عفئعز فکلداغ
اصلا با کسی نباشید بهتره زیرا دردسر نداره
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، DarkLight
Rainbow 
(05-03-2021، 11:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 11:22)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وذتس عفئعز فکلداغ

همزمانکهخوابیدکسیبفکرتهست/؛
 اهمم ولی خب همه دوست دارن اما یه نفر که تو دوسش نداری برعکس عمل میگنه و دوست داره این یه قانون عشق واقعی 
همه  به یه بهونه دوست دارن خب طبیعیه ولی اون بدون بهونه دوست داره(:
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 73
 سپاس شده توسط _sehun_
(05-03-2021، 11:27)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 11:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وذتس عفئعز فکلداغ

همزمانکهخوابیدکسیبفکرتهست/؛
 اهمم ولی خب همه دوست دارن اما یه نفر که تو دوسش نداری برعکس عمل میگنه و دوست داره این یه قانون عشق واقعی 
همه  به یه بهونه دوست دارن خب طبیعیه ولی اون بدون بهونه دوست داره(:

/:
نفهمیدم چی گفتی/:
من فقط سهونو دوس دارم/:♥
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، DarkLight ، مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(05-03-2021، 10:58)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-03-2021، 10:57)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نــــــــــⓐنسی"

سنت بره بالاتر کم کم با لگد پرتت میکنن  Telegh_01

مرسی (:
جوونن مو قشنگ/:
موافقم Telegh_01
فذندثقئخ0000000عف5ص3زد698ب7
https://i.pinimg.com/236x/cd/29/ff/cd29ff463a29f88defe38a8804b35fed.jpg

: )
خیلی قشنگه ^^
لینکه نیومد :/
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان