امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(04-03-2021، 22:34)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:08)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تازه عارف ه  ام چانیول دوس داره
فقط توی ک نمیدوسی اونم ب خاطر حسودیته/:

لعنتی من کجام حسوده lol
اوه فاطی :/

همه جات/:
جون اوه فاطی؟/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
آگهی
(04-03-2021، 22:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا بار ها سعی کردم مثل اونا بد شم
اما نمی تونم بد شم
دقت کردین بدا طرفدارای زیادی دارن؟!(:

بهار خیلی لطیفه. احتمالا میگفت که این قلب مهربون و پاک تو، چیزی نیست که ساده پیدا شه. قدرشو بدون و اهمیت نده اگه میبینی دیگران لیاقتشو ندارن. باید از این خوب بودنت محافظت کنی. مراقبش باش. نذار از دست بره.

من اما خشنم یکم. :_ میگم ف*ک ایت دختر! خوب یا بد بودن هم صفر و صدی نیست، روی یه طیف داریم حرکت میکنیم و اینکه کجای این طیف وایمیستیم بسته به شرایطیه که توشیم. :_ وقتی طرف مقابل یه قدم برمیداره به سمت تیره ی طیف، توهم باید یه قدم به همون سمت برداری. وگرنه خودتم میشی شبیه همونایی که "طرفدار آدم بدای داستانن!"

من میام کم حرف بزنما -___-
چرا انقدر زیاد میشه لعنتی -__-
اه. -_-
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus
(04-03-2021، 23:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعا بار ها سعی کردم مثل اونا بد شم
اما نمی تونم بد شم
دقت کردین بدا طرفدارای زیادی دارن؟!(:

بهار خیلی لطیفه. احتمالا میگفت که این قلب مهربون و پاک تو، چیزی نیست که ساده پیدا شه. قدرشو بدون و اهمیت نده اگه میبینی دیگران لیاقتشو ندارن. باید از این خوب بودنت محافظت کنی. مراقبش باش. نذار از دست بره.

من اما خشنم یکم. :_ میگم ف*ک ایت دختر! خوب یا بد بودن هم صفر و صدی نیست، روی یه طیف داریم حرکت میکنیم و اینکه کجای این طیف وایمیستیم بسته به شرایطیه که توشیم. :_ وقتی طرف مقابل یه قدم برمیداره به سمت تیره ی طیف، توهم باید یه قدم به همون سمت برداری. وگرنه خودتم میشی شبیه همونایی که "طرفدار آدم بدای داستانن!"

اه. -_-

عاشقتم یعنیTelegh_01
 سپاس شده توسط Prometheus ، Medusa
(04-03-2021، 23:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 23:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای تو رو خدا این شعرو دور کن از من. از همون ضحاکیات بیار.

من از درد ای زندگیم گفتم به تو

بیا رو اینده خوشمون قفل کنیم!
+
اون ضحاکیا ایشالله وقتی ضبط شد کاملشو گوش میدی v:

من اصلا با محتوا کاری ندارم! فرم. فرم. فقط فرم. اینه که مهمه. :v

آینده ی خوشی که تو داری دنیارو فتح میکنی دیگه. چرا یه جوری میگی که جور دیگه برداشت شه؟ :_

خوبه!
 سپاس شده توسط Prometheus
تو دی جی کالا بزنید اکسو/:
چقد دی جی کالا بیشعوره چیزایی میاره ک من نمیتونم بخرم -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa
(04-03-2021، 23:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 23:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه. -_-

عاشقتم یعنیTelegh_01

عاشقشی یعنی یا یعنی عاشقشی؟ :/

(04-03-2021، 23:13)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 23:05)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از درد ای زندگیم گفتم به تو

بیا رو اینده خوشمون قفل کنیم!
+
اون ضحاکیا ایشالله وقتی ضبط شد کاملشو گوش میدی v:

آینده ی خوشی که تو داری دنیارو فتح میکنی دیگه. چرا یه جوری میگی که جور دیگه برداشت شه؟ :_

خوبه!

محتوا محتوا محتوا محتوا محتوا!
بعد....حالت خوندن حالت خوندن حالت خوندن

زمین از خوبی فتح میشه...شاید منم جزوی از این خوبیا باشم که نقش مهمی داشته باشه!

خیلی خوبه!
 سپاس شده توسط Medusa
(04-03-2021، 23:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:34)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لعنتی من کجام حسوده lol
اوه فاطی :/

همه جات/:
جون اوه فاطی؟/:

اوه فاطی خیلی بهت میاد لامصب :/
 سپاس شده توسط _sehun_
(04-03-2021، 19:35)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازدواج کردم

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Screenshot-۲۰۲۱۰۳۰۴-۲۰۱۱۰۵.png

بترکه چشم حسود

@"ƤᴏᴏƁᴏи"

ای جان این دختر بدبخت کیه؟
تبریک میگم
یادت نره منم دعوت کنی|:
+
اسم بچتونو چی میزارین
(04-03-2021، 23:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 23:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقتم یعنیTelegh_01

عاشقشی یعنی یا یعنی عاشقشی؟ :/

(04-03-2021، 23:13)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه!

محتوا محتوا محتوا محتوا محتوا!
بعد....حالت خوندن حالت خوندن حالت خوندن

زمین از خوبی فتح میشه...شاید منم جزوی از این خوبیا باشم که نقش مهمی داشته باشه!

خیلی خوبه!

وقتی محتوای خوب رو توی یه فرم بد قرار بدی، انگار که محتواتو هدر دادی! ریختیش تو جوب!

..! 
 سپاس شده توسط Prometheus
(04-03-2021، 11:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 11:21)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره بابا|:اول تورو میکشم بعد خودمو نمیکشم|:
نخیرم من یکی یدونه م/:

Telegh_59  Telegh_01
من دردونم/:
غ5ذض47ا
https://i.pinimg.com/236x/e0/0c/cb/e00ccb9db4c5e1572017c69495ae3f92.jpg
هرچی بشه مثل هم|:
من یکی یدونم
وایی خودایا من میرم با این ازدواج کنم
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 96 مهمان