امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(04-03-2021، 22:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:52)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی فضای مجازی؟
آه. میدونم سخته. میفهمم. ولی چاره ای جز سخت جون بودن نداریم. داریم؟ آدمای سمی همه جا پیدا میشن. آدمای خوبم همینطور. سخت نگیر. کسی که فحش میده، هدفش اینه که حالتو بد کنه. از کنارش بگذر و نذار به هدفش برسه. *پرتاب مشتها در هوا* اصلا همه باید از همین پرهام یاد بگیریم که رباته. چیه این عواطف انسانی؟ :__ باید انداختشون جلو سگ. 

بگم از چی میسوزم("؟!
طرف کسی بود که از بچگی باهاش بزرگ شدم
ادما رنگ عوض میکنن

(04-03-2021، 22:53)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هورااااا

تو فقط بگو هورااا("

لعنتی ادما به رنگ عوض کردن خیلی علاقه مند شدن...توجه کردی؟ :|
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*
آگهی
(04-03-2021، 22:53)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:52)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توی فضای مجازی؟
آه. میدونم سخته. میفهمم. ولی چاره ای جز سخت جون بودن نداریم. داریم؟ آدمای سمی همه جا پیدا میشن. آدمای خوبم همینطور. سخت نگیر. کسی که فحش میده، هدفش اینه که حالتو بد کنه. از کنارش بگذر و نذار به هدفش برسه. *پرتاب مشتها در هوا* اصلا همه باید از همین پرهام یاد بگیریم که رباته. چیه این عواطف انسانی؟ :__ باید انداختشون جلو سگ. 

بگم از چی میسوزم("؟!
ادما رنگ عوض میکنن

پس توهم رنگ عوض کن. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Prometheus
(04-03-2021، 22:49)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:46)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حقیقتا خیر!محتواشونم مثل اسماشون پر باره؟نخوندمشون الله وکیلی..‌.
والله من از بین اون چهار تا ، ناگهان هدا حبیب الله مات ... رو نخوندم
سه تای آخری نمایشنامه از عباس نعلبندیان هستند و بله فوق العاده اند. البتّه پژوهشی ژرف و سترگ در سنگواره های ... یک تلاشِ نه چندان موفق برای نمایشنامه ابزورده. ابزورد چیه ؟ ابزورد یعنی خودباخته. مثل در انتظار گودو ساموئل بکت. یا کرگدن اوژن یونسکو.

ولی صندلی کنار پنجره بگذاریم که روی خود جلد کتاب به جای صندلی نوشته سندلی -و فلسفه ش هم اینه که ازحروف خاص فارسی استفاده کنه نه حروف عربی - واقعاً فوق العاده است و اگر خواستی بخونی با ملکوت بهرام صادقی بخون که هر دو روایتی متفاوت از مرگ هستند.
بنده خودم رو با ذهن درگیرم تنها میزارم!
خب اولیش میتونه همون که مطالعه نشده باشه!اوه...ساز مخالف در هر صورت حتی خالی از مشاجره
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
واقعا بار ها سعی کردم مثل اونا بد شم
اما نمی تونم بد شم
دقت کردین بدا طرفدارای زیادی دارن؟!(:
 سپاس شده توسط Medusa
(04-03-2021، 22:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگم از چی میسوزم("؟!
ادما رنگ عوض میکنن

پس توهم رنگ عوض کن. 

اجتماع اکثرا همرنگ همن v:
این شهر ادم بی رنگ میخوادv:
 سپاس شده توسط Medusa

توی فضای مجازی؟

بگم از چی میسوزم("؟!
ادما رنگ عوض میکنن
اول صاف و ساده!
رنگ عوض کرد خاکستری شو...
سردیش تن و میسوزونه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Medusa
(04-03-2021، 22:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:56)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس توهم رنگ عوض کن. 

وای تو رو خدا این شعرو دور کن از من. از همون ضحاکیات بیار.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Prometheus
‌کاش بهار بود الان...اون همیشه تو اینجور شرایط دلمو اروم میکرد!
 سپاس شده توسط Medusa
(04-03-2021، 22:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:27)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن تو بخشنده ای الانم ب خواهریت 50 تومن میدی
کتاب چی؟._.
من تو جیبم پشم نی:|
اسمشون طولانی بود یادم نمیاد._.

ولی من پشه هست/:
چ خوب که کراشات اهل مطالعه هستن
سهونم الان داره کتاب حسنی و مرغ حنایی رو میخونه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(04-03-2021، 23:01)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 22:59)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای تو رو خدا این شعرو دور کن از من. از همون ضحاکیات بیار.

من از درد ای زندگیم گفتم به تو

بیا رو اینده خوشمون قفل کنیم!
+
اون ضحاکیا ایشالله وقتی ضبط شد کاملشو گوش میدی v:
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 116 مهمان