امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(04-03-2021، 20:03)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 20:02)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهونای عزیزم
این ی نامه ی خداحافظیه (:
هرچی خوبی بدی دیدی حلال کن :/

هههه من تا بنفش نشم از جام جم نمیخورم :/
عررررر نتذابهعمیلذتنستنسفبلذسنفلهت

جیمینا بری جرت میدم ب مولا/:
** خوردی/:
حالا بهم اخطار بده///:

:/
کمکککککک :/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
آگهی
(04-03-2021، 20:05)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 20:03)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیمینا بری جرت میدم ب مولا/:
** خوردی/:
حالا بهم اخطار بده///:

مش رجب/ک اصن چ ربطی داشت/:
ظرت درباره متن آهنگم چیه؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، لــــــــــⓘلی
(04-03-2021، 20:03)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه دوستان و ابجی داداشای عزیز

بنده دیگه داخل این انجمن نمیمونم به دلیل یه سری مشکللات

هرخوبی بدی دیدین حلال کنید .

امیدوارم همیشه تو زندگیتون تصمیمای درست بگیرین و موفق باشین . در پناه حق .یاعلی

خدا نگهدارتون .
یا حق
(04-03-2021، 20:03)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 19:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دفه بعد موموی واقعیو میارم Telegh_01
اصلا دلم نمیخواد از جمله استفاده کنم ولی مجبورم کردی
با هم سن خودت شوخی کن بچه..

Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59

جمله خندع داریه برا کسی که در تلاشه عمو صابرم ایسگا کنه
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
@"نــــــــــⓐنسی"

لباسای کلاسیک رو دوست دارم اما این پارچه کهنه هایی که مادربزرگامون واسمون میخرن رو نه Telegh_01
البته اون یکی مادربزرگم لباسای قشنگ واسم میخرید^^

قبرستون ایران
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _sehun_
(04-03-2021، 20:03)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حَد خودتونو بدونین

نامحدودم
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
خنده دار یا بی مزه
حرفمو زدم
حد خودتو بدون
(((:

•ناشناس•
(04-03-2021، 20:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 20:05)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عااااالییییییییییییییییییی >.<
Karlina
 سپاس شده توسط _sehun_ ، شـــقآیــق
(04-03-2021، 20:07)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نــــــــــⓐنسی"

لباسای کلاسیک رو دوست دارم اما این پارچه کهنه هایی که مادربزرگامون واسمون میخرن رو نه Telegh_01
البته اون یکی مادربزرگم لباسای قشنگ واسم میخرید^^

قبرستون ایران
ن من اسپرت دوس دارم
اهم

آذربایجان شرقی؟

(04-03-2021، 20:10)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 20:06)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عااااالییییییییییییییییییی >.<

واو واقعا؟میخونم بعدا ویسشو میفرستم
ظهر داشتم میگفتم با سهون ازدواج کنم سهون سرده احساساتشو بروز نمیده نمیشه بعد گفتم پس با کیونگ ازدواج کنم بعد گفتم نه هم قد خودمه آخر ب این نتیجه رسیدم چانیول کیس خوبیه/:
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، DarkLight ، لــــــــــⓘلی
(04-03-2021، 19:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-03-2021، 19:26)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کجام حسودع :/
اوه چه فامیلی باحالی لعنتی:>
فاطی اوه lol

همه جات هم ب سهون حسودیت میشه هم به چانیول هم ب اکسو/:
آره
اوه فاطمه :دی

(04-03-2021، 19:27)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یگدنزنیاهبفت):

دیشب جوابمو ندادی من قهرم/:

نه خیرم :/
اوه فاطی lol
 سپاس شده توسط _sehun_
@"نــــــــــⓐنسی"
اسپرتم دوست
لباسای پسرونه هم خیلی دوست
نه غربی
+
ای دوست بی معرفت
ببین درد دلمو به کی گفتم :/
شوهرم میره سربازی چیکارش داری
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 59 مهمان