امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(03-03-2021، 15:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:11)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـت عمتو بـا من آشنـا کـن :<
نمیکنممم
اون یکی عمم 150 داد با یه انگشتر و تیشرت

از جلو چشـامـ گمشـو !
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(03-03-2021، 15:12)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:11)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیکنممم
اون یکی عمم 150 داد با یه انگشتر و تیشرت

از جلو چشـامـ گمشـو !
cry girl
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(03-03-2021، 15:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa

به عنوان خواننده برترِ داستان ، فهمیدی قضیّه مچ دست چی بود یا این که نتونستم منظور رو برسونم؟

خواننده‌ی برتر صعلبعصبصعضحص.

ببین عالی بود. یعنی همه‌ش فکر می‌کردم که چقدررر خوب درآوردی. من می‌ترسیدم چون گفتم گیج شدم و هینت می‌خوام و اینا، یهو بیای کل قضیه رو لو بدی که مزه‌ش بپره. :" ولی اینجوری نبود. در عین حالی که یه ذره ذهنمون آروم شد، هنوزم هیجان‌زده‌ایم که ببینیم خب این سرخپوسته کیه دقیقاً. چیه؟ از کجا بهارو می‌شناخته؟ هنوز کشش وجود داره.

و منظور؟ آره فکر کنم. رسید. واضح بود دیگه. :" الان ترسیدم نکنه معنای پنهانی‌ای چیزی پشتش بوده. :دی
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(03-03-2021، 15:10)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:07)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کله پاااچه:/
عرررر آقای مدیر ددیته؟:/
فک کنم ی دره مهربون تر از ت باشه
ی نمه ب ددیت میرفتی بد نبودااا:/
ای خورشت بادمجون|:
اره14k
خداروشکر ب ددیم نرفتم البته چرا رفتم خوبشم رفتم از بی خیارشور
|:دنیا دیگ مث ددیم ندارهه
+
@"ctrl+w"
بح آقا ناظم قبلا یه سپاس بهمون میدادی

ای دیزی:/
برم محو شم:/ بیچاااره ددیت:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(03-03-2021، 15:10)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرا منو خیلی دوس ندارن 36

مث تو که خیابونا جلوت جفت میکنن :/
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(03-03-2021، 15:10)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:08)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا وردار ببر واس شوهر عمت =)
حسام خودش وجودش از طلاس =)

کم نوشابع باز کن برا خودت:/
شما هم کمتر بزن (درس منظورمه )
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، Prometheus
(03-03-2021، 15:08)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 14:57)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از پایه چهارم دبستان تا اواخر هفتم گوش می دادم.
بعد دیگه نه.

ولی هنوز بعضی ترک ها توی پلی لیستمه.
از بعضی ها نمی شه گذشت. حداقّل نوستالژی جوونیام رو داره.

اهوم

بعله قطعا!
گذار بهرام رو گوش دادی؟
بله بله.
(03-03-2021، 15:13)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa

به عنوان خواننده برترِ داستان ، فهمیدی قضیّه مچ دست چی بود یا این که نتونستم منظور رو برسونم؟

خواننده‌ی برتر صعلبعصبصعضحص.

ببین عالی بود. یعنی همه‌ش فکر می‌کردم که چقدررر خوب درآوردی. من می‌ترسیدم چون گفتم گیج شدم و هینت می‌خوام و اینا، یهو بیای کل قضیه رو لو بدی که مزه‌ش بپره. :" ولی اینجوری نبود. در عین حالی که یه ذره ذهنمون آروم شد، هنوزم هیجان‌زده‌ایم که ببینیم خب این سرخپوسته کیه دقیقاً. چیه؟ از کجا بهارو می‌شناخته؟ هنوز کشش وجود داره.

و منظور؟ آره فکر کنم. رسید. واضح بود دیگه. :" الان ترسیدم نکنه معنای پنهانی‌ای چیزی پشتش بوده. :دی

یتبنمهتیمبنسینمبتی عالیه.
نه نه همین که می خواستم ببینم مشخصه طرف سرخپوست بود یا نه.
فوبیای درست نرسوندن منظور رو گرفتم.
 سپاس شده توسط Prometheus ، Medusa ، *VENUS*
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@"Musalick"
خداحافظ دراکولاهااا
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek ، Emmɑ
(03-03-2021، 15:15)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@"Musalick"
خداحافظ دراکولاهااا
برو و در صورت امکان دیگه بر نگرد =)

ناشناس
 سپاس شده توسط моои ، Prometheus
نه میمیرم نه برمیگردم
 سپاس شده توسط Mohlek

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان