امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4

(03-03-2021، 15:03)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:00)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک ک تو گورم نبود مرسی
نیست ک گور من از طلاس ب خاطر همین گفتم:/
نارسیسم در گور!
طلا ها رو ببر بده ب عمت =)

عمم سرتاپاش طلاس ب طلا نیاز نداره
میخوای خودت بیا ی کمی بردار خودتو از این بدبختی نجات بده:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Mohlek
آگهی
(03-03-2021، 15:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:00)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اِی ...
کی منُ می نویسی ؟ ._.*  :ngh:
چون روایت خطی نیست و سیلان داره ، اگه به گذشته و حال برم باید اپیزود بعد برگردم به حال تا خواننده گم و گور نشه،
برای همین این اپیزود برگشت به ماجراهای قبلی.
انشاءالله اپیزود بعدی یا بعدیش.
: دی

هومم باوش ._.* :ngh:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 8
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث
(03-03-2021، 14:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 14:50)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامم...

چه پارادوکسی
کاغذ و قاف .

سلام بِرار.
همیشه طرف رپ باش  نه رپر

سلام دادا
(03-03-2021، 15:03)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 14:57)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نم
دقیقا
ولی خب دیگه زحمت خوشون نبوده:/

خلاصه باباهه هم زحمت کشیده دیگه !

گاهی پسر زحمت میکشه کل خانواده راحتن
گاهی پدر...

و‌خیلی حالات دیگه

بلی درسته
نکنه خودت هم جزو حالت اولی؟:/
Nashenas(:
(03-03-2021، 15:02)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:01)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هنوز انشامو ننوشتم|:
من بچتم مادر

انشـا چیزیه اخه لامصب!

خیلی غلط می خوری :+
تا ساعت 5 وقت دارم باید بفرستم خالم بنویسه برام._.
عررر عمم رفت ترکیههه بعد بهم کارت هدیه 200 تومنی داد و اون لباسی ک تو عکس از خود پوشیدم همون کرمییی
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(03-03-2021، 15:04)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:02)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون روایت خطی نیست و سیلان داره ، اگه به گذشته و حال برم باید اپیزود بعد برگردم به حال تا خواننده گم و گور نشه،
برای همین این اپیزود برگشت به ماجراهای قبلی.
انشاءالله اپیزود بعدی یا بعدیش.

هومم باوش ._.* :ngh:

برای امیرحسین هم برنامه ریختم.

(03-03-2021، 15:04)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 14:52)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه پارادوکسی
کاغذ و قاف .

سلام بِرار.
همیشه طرف رپ باش  نه رپر

سلام دادا

درود بر این تئوری.

احوالِ شریف؟
 سپاس شده توسط Thyme ، Medusa
(03-03-2021، 15:00)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 14:59)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوضش من اونیم که همه بهش اعتماد دارن و فلان. یوهاهاهاها. 
هه
در عوضی بعضیا هم دلشون میخواد کنار من بشینن که هیچ
تازه بم اعتماد دارن و اگه گندی زدن میان بم میگن
دلت بسوزه =)

هیچم دلم نسوخت. اینا برای ما خاطره‌ست. هاه. *اموجی عینک آفتابی*

ولی تو اونجور مسائل قابل اعتمادترین شقایقه جدی. خیلییی دهنش قرصه این زن. :") @lady_tailor
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، Mohlek ، شـــقآیــق
(03-03-2021، 15:05)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:04)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هومم باوش ._.*  :ngh:
برای امیرحسین هم برنامه ریختم.
بریز بریز .. بهش نگو ولی یهو بیاد بخونه بگُرخه pe5
Unknown
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱4 8
(03-03-2021، 15:03)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:02)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای ترررشی:/
تنکیو ی سرم ب اونجا بزنم ی تیکه از خورشیدم میارم با خودم ک کلا محوت کنم از رو زمین :/
ای خورشت کرفس
@Волшебник
دد اینو بفرستش فضااااااااا

ای کله پاااچه:/
عرررر آقای مدیر ددیته؟:/
فک کنم ی دره مهربون تر از ت باشه
ی نمه ب ددیت میرفتی بد نبودااا:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط Emmɑ
(03-03-2021، 15:05)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 15:03)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خلاصه باباهه هم زحمت کشیده دیگه !

گاهی پسر زحمت میکشه کل خانواده راحتن
گاهی پدر...

و‌خیلی حالات دیگه

بلی درسته
نکنه خودت هم جزو حالت اولی؟:/

خلاصه یه حالتی هستم مهم نیست

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 66 مهمان