02-03-2021، 12:15
کی دوست داره امروز بن بشه ؟ ^-^
|
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* |
|||||||||||||||||||||||||||||
02-03-2021، 12:15
کی دوست داره امروز بن بشه ؟ ^-^
02-03-2021، 12:16
(02-03-2021، 12:09)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باشه: ال جی بی تی با چند نوع رنگ روی پرچمش،آزادی رو به چشم میکشه و طرفدار میگیره میفمیم که بیشترین همجنسگرایی ال جی بی تی توی دو گروه بانوان و مردان یکی میشه اما گروه خنثی با هر کدوم از دو گروه دوست میشه.حالا سوپرایز اصلی رو میشه گروه مردان به خاطر همجنسبازی با بانوان خودشون رو به شکل زنان در میارن و عمل جراحی میکنن در حالی گروه اصلی همجنسگرای مرد بدون جراحی و تغییر جنسیت کارش رو انجام میده کم کم این حزب توی کشور های دنیا جریان پیدا میکنه،اولین قربانی گروه نوجوانان مرد است مردان از اینکه زنان با خودشون بیشتر حال میکنن ضربه میخورن و یک گروه تجاوزجنسی درست میکنن هیچکس با این گروه مخالف نبود تا جایی که تجاوزجنسی در کشور آمریکا و قاره اروپا شدت پیدا کرد حالا دو زیر شاخه برای ال جی بی تی ساخته شده،تجاوزگرا و تغییر جنیسیت قانع کننده بود یا بازم بگم؟
(02-03-2021، 12:12)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ملی....من فصد توهین به کسیو ندارم! اما...اونا دارن اینجور ادم هارو نابود میکنن! به بهانه اینکه بشون ازادی بدن!
(02-03-2021، 12:13)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خب ببین، من قرار نبود دعوایی راه بندازم. دیدی که خودت. شروع نکردم از همون اول ده صفحه براش تایپ کنم که نه تو باید به زدگی دیگران احترام بذاری و فلان! میخواستم فقط ببینم که حرفش چیه. و سعیی هم نداشتم که عوضش کنم. بحث نمیکردم، سوال میپرسیدم فقط. ولی خب باشه، اگه همینقدرم باعث میشه که اعصابتون به هم بریزه. اذیت بشین یا هرچی. حله. تموم. *تکون دادن پرچم سفید* هرچند که از اولم جنگی نبود!
02-03-2021، 12:17
(02-03-2021، 12:16)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. باهاش بحث نکن دیگه اه ._. من برم قهر کنم بمیرم>._.
(02-03-2021، 12:16)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وای باور کن انقدر خسته ام حوصله بحث ندارم و گرنه خودت میدونی من سرم درد میکنه فقط برای این بحثا (02-03-2021، 12:15)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. @"من"
02-03-2021، 12:18
(آخرین ویرایش در این ارسال: 02-03-2021، 12:22، توسط فرنودِ بن گیومرث.)
(02-03-2021، 12:14)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این که به جنس سوّم باید رسید حتّی می تونه یه هدف باشه و تقلیل دادن انسان به جنسیّتش کار پستیه. انسان غارنشین بود که حیوان وار می خواست تولید مثل کنه. طبق آخرین نظرسنجیی که توی بریتانیا انجام شد خودِ مقاربت هم کاهش پیدا کرده-چه برسه به این که مقاربت های انجام شده هم با جلوگیری هایی انجام می شه که منجر به تولّد و شکل گیری نطفه نشه- حالا چرا مقاربت کم شده ؟ چون آدم ها دیگه فکر نمی کنند حتماً باید انجامش بدند و فرزندی به دنیا بیارند و همه چیز انتخابی شده. پس فکر نمی کنم چیزی که ما بهش نیاز داشته باشیم تولید مثل باشه. اگه نگرانش هستی برو چند تا اسپرم اهدا کن به بانک. : دی
02-03-2021، 12:19
خب اگه اجازه میدین من برم بخش نظامی،به خاطر کل کل عذرخواهی میکنم.
فعلا خداحافظ.
02-03-2021، 12:19
برای اخرین بار میگم
این دفعه چندمه این بحثا راه میوفته و همیشه نتیجش یک چیزه به همدیگه و عقاید هم احترام بذاریم نظر هر کسی برای خودش محترمه تو این انجمن هر کسی ، با هر اعتقادو هر گرایشی ، عزیزه به هیشکیم ربطی نداره اون فرد زندگیشو چجوری دوست داره ادامه بده
من که میخوام تسلیم شم
*یه دستمال کاغذی رو میزارم رو خلال دندون و تکونش میدم (02-03-2021، 12:18)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فرنود(: حس نمیکنی این مطالب برای همه مناسب نیست؟!(:
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|