امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(27-02-2021، 11:25)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:23)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته، البته بعد اینکه آبروشون بره...

احتمالا علم پیشرفت میکنه وقتی جنینه عمل میکنن

هر کاری کنن بازم آبروشون میره...
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Love
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط امیررضا*
آگهی
(27-02-2021، 11:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نــــــــــⓐنسی"
سلام خوبین؟
اصل میدی؟

سلام ممنون شما خوبید؟خیر
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Emmɑ
(27-02-2021، 11:23)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:21)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزرائیل آخه؟

خوبه منم یه گوشه داستان جا بدین پس Big Grin

اگه خوشت اومد از داستان بگو چه کرکتری دوست داری .
 سپاس شده توسط امیررضا*
(27-02-2021، 11:26)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:25)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"نــــــــــⓐنسی"
سلام خوبین؟
اصل میدی؟

سلام ممنون شما خوبید؟خیر
ممنون گلم به خوبیت
/:
(27-02-2021، 11:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:23)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری بابا اصن بدون چراغ خاموش حال نمیده ماعم همینکارو میکنیم ۰-۰ Big Grin
بوچ ۰-۰

تنها ببینی ترس و هیجانش بیشتره حال میده
عا راستی حلقه رو دیدی؟خیلی خوب بود

ها عاری ما یسره چرت و پرت میگیم میخندیم تا بگرخیم ۰-۰
نه هنوز ندیدم ۰-۰اتفاقا همون دوستم گیر داده تا نیومدی پیش من نمیبینی ۰-۰ حالا قراره چن روز دیگه تشریفو بیارن ۰-۰ ولی من طاغت ۰-۰ یا طاقت ۰-۰ نمد حالا هر چی نمیارم میشینم میبینم ۰-۰ Big Grin
 سپاس شده توسط _sehun_
(27-02-2021، 11:26)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:25)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالا علم پیشرفت میکنه وقتی جنینه عمل میکنن

باید مث من و سهون دماغشون اورجینال باشه
شهونو دیدی؟._.
کلی دماغش گندس چون مام دماغمون بزرگه
 سپاس شده توسط Волшебник
(27-02-2021، 11:26)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:23)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه منم یه گوشه داستان جا بدین پس Big Grin

اگه خوشت اومد از داستان بگو چه کرکتری دوست داری .

والا من داستانو ندیدم
کو؟
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، *Aɴѕel*
(27-02-2021، 11:27)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:26)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید مث من و سهون دماغشون اورجینال باشه
شهونو دیدی؟._.
کلی دماغش گندس چون مام دماغمون بزرگه

حالا دماغ زیاد مهم نیست <:
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_ ، امیررضا*
(27-02-2021، 11:26)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2021، 11:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها ببینی ترس و هیجانش بیشتره حال میده
عا راستی حلقه رو دیدی؟خیلی خوب بود

ها عاری ما یسره چرت و پرت میگیم میخندیم تا بگرخیم ۰-۰
نه هنوز ندیدم ۰-۰اتفاقا همون دوستم گیر داده تا نیومدی پیش من نمیبینی ۰-۰ حالا قراره چن روز دیگه تشریفو بیارن ۰-۰ ولی من طاغت ۰-۰ یا طاقت ۰-۰ نمد حالا هر چی نمیارم میشینم میبینم ۰-۰ Big Grin

من نه من نه._.
اینه
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 167
خیلی باحاله ببینیدش حتما ولی من اینو دیدم شب نترسیدم
سر فیلم ایت شبکابوس دیدم
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷
گاهی اوقات بدون تفکر یک چیزی رو یاد میگیری ولی به درونش پی نمیبری
اما بعضی چیز ها است که روشون تمرکز میکنی ولی چیزی یاد نمیگیری.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط امیررضا*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان