امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(26-02-2021، 13:56)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 19:59)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بگو ریا چیه :>
پس پیشنهاد میکنم ی مصاحبت داشته باشی با @" •ДmịrHoSsiŋ•"
اصن فکرشو نکن:>
نمیشناسم حیح

نگو اصن نمیخوام بدونم :>
بگو از طرف من رفتی ده درصد تخفیف بده xD
آگهی
جدیدا ک اومدین گروه زدیم لینک خواستید بگید|:
(26-02-2021، 23:01)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:55)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Berserkحاجییییییی

فیلمای استقامت ناسارو دیدییی؟ *-*

حاجی چندتاشو 

پیام مخفی تو چترو دیدی؟ 

من نتونستم بیدار بمونم آنلاین نگاه کنم چون مطمئن بودم تو اون ۷ دیقه سکته میکنم... بخاطر همین خوابیدم 

من خیلی ازون دستگاهه که قراره اکسیژن بسازه خوشم میاد... ی چیز کوچیکه ولی داره ی انقلاب بزرگو شروع میکنه(: 

*-*

نه :/ چه پیامی؟؟

خخخ جرررررررر

اره لعنتی *-*
اگه داوطلب برا سفر بخواد میری؟ *-*
(26-02-2021، 23:03)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی زده؟ D:
(26-02-2021، 23:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:59)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشوووو

اتفاقا امروز ی دونشونو چیدم، با اینکه میخواستم دیگه نکنم ازشون 
ولی دلم خواست 
ناموسا دیگه نمیچینمشون 

خواستی بیا نصفشو پست کنم برات  pill

خاک.......منم میخواممممممممممممممممممممممممممممممممممم

حالا صبر کن -_-
فردا عکساشو برت میفرستم هاهاهاها

پست کن بیاد :/

نه پشیمون شدم نمیدم دستت بوش خیلی مست کنندس نگرانت میشم  Big Grin Shy
 سپاس شده توسط Prometheus
14k
(26-02-2021، 23:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:01)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک.......منم میخواممممممممممممممممممممممممممممممممممم

حالا صبر کن -_-
فردا عکساشو برت میفرستم هاهاهاها

پست کن بیاد :/

خخخخ
چند روز دیگه تولدمه -_- برا روز تولدم ببفرستش -_-
(26-02-2021، 23:06)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:04)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخ
چند روز دیگه تولدمه -_- برا روز تولدم ببفرستش -_-

چندممم؟
 سپاس شده توسط Prometheus
(26-02-2021، 23:04)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:01)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاجی چندتاشو 

پیام مخفی تو چترو دیدی؟ 

من نتونستم بیدار بمونم آنلاین نگاه کنم چون مطمئن بودم تو اون ۷ دیقه سکته میکنم... بخاطر همین خوابیدم 

من خیلی ازون دستگاهه که قراره اکسیژن بسازه خوشم میاد... ی چیز کوچیکه ولی داره ی انقلاب بزرگو شروع میکنه(: 

*-*

نه :/ چه پیامی؟؟

خخخ جرررررررر

اره لعنتی *-*
اگه داوطلب برا سفر بخواد میری؟ *-*

اون قسمتای قرمز چتر ی پیام مخفی داشت 

Dare mighty things 

جرئت کارای بزرگ رو بکن 

ام 
نه راسش نمیرم 
._. 

اگه بخوان به سیاره های شبه زمین کپلر برن ولی حتما میرم(: 

(26-02-2021، 23:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 23:03)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی زده؟ D:

با اجازتون بنده .-. 
 سپاس شده توسط Prometheus
(26-02-2021، 22:59)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 22:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن پ/:
من به این فشنگی
تو دادی خودت دادیییییییییییی

اره تو فشنگی تیر و ترقه ایی
اصلا همه چی
نه من یادم نی پست کن برام (:

38
اری
/:عه تو پارک بودیم زانو زدی از من خاستگاری کردی32
 سپاس شده توسط ραтяιcια

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان