امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(26-02-2021، 18:53)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 18:50)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما سینا طاهری ۷۵ هستی که الان بهم رِک دادی؟ :|
من همچین ادمی‌‌نمیشناسم که :|
طاهری :|
۷۵ :|||
آره اسم مستعارم سیناست :|
فالو کن پشیمون نمیشی D: Telegh_20

تو پیجت پی وی نبود (((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(26-02-2021، 19:43)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:36)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم حوصلم سر رفته

bathtime

زمان ما اسپم دادن اخطار داشت Telegh_20

(26-02-2021، 19:46)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:42)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا آرامشتو حفظ کن پسرم ._.* یا شایدم دخترم  Telegh_26
والاع زمان ما که ازین قانونا نبود :/
تحریف کردین قانونُ شما جدیدا -_-*

اینو من باید بگم دختر خانم v:
اوخی...
ای جانم <:

من دارم این گوشه نون و ماستمو میخورم با تو چیکا دارم ._.*
یکی به من بگه این دختره یا پسر ؟ سلولای مغزم داره وول وول میخوره >_<*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 107
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:49)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزای بهتر یاد می دادی ):
رل هم یاد دادم._.
سینگل هم خودش میدونست._.

تل و روبیک چی ؟ lol
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق
(26-02-2021، 18:52)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 3:37)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تبیسمنبتیسمنینسب
سخت نگیر. خوش گذشت.

حالا اگه خواستی بمونی میارمت توی داستان ارج و قرب می نهمت . : دی
البتّه می دونم با شنیدن این حرف جیغ می زنی و مرورگرت رو می بندی.

دیدید مرورگر رو بست؟
نوستراداموس زمانه خود را بشناسید*

خودمونیم حالا آدمای خز و مسخره هم کم نداره اینجا.. پی پی میکنن تو حس خوبش 

چی هس؟D: 

رفتم خوابیدم جناب نوستراداموس  Shy

(26-02-2021، 8:49)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعلههه
چخبر؟
کم پیدایی!؟

خبر که.... هیچ راسش روتین معمولی  
آهان آهان 
اون داستانه بود 
همون اونو میخوام ی مدت نداشته باشم 
امیدوارم گرفته باشی چ زری زدم |= 

والا من ک اینجا کم میام گروه تله بزنید اونجا بهتون میپیوندم  Telegh_01

تو چی؟

اوههههههه پیشزفت کردی پس!
منم پولام ته کشیده....با دوستام خودمون میسازیم...اگه شد عکساشو برات میفرستم Big Grin

گروه تلو خودت بزن منم اد کن

هیچی والا Heart Smile
(26-02-2021، 19:47)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:33)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحرف توهم *-*

من خجالتي ام
كسي رو هم نميشناسم
شما برام اشناييد فك كنم قبلا ح زديم باهم...

خسته نباشی تازه فک کنی ؟ :| D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~ 107
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:52)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:43)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

bathtime

زمان ما اسپم دادن اخطار داشت  Telegh_20

اینو دوستان اعتراض داشتن برداشتیم .. چت بدون ایموجی خالی مزه نداشت
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:52)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:50)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رل هم یاد دادم._.
سینگل هم خودش میدونست._.

تل و روبیک چی ؟ lol
خودش میدونه//:
ولی نمیدونه من دارم/:
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:52)Thyme نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زمان ما اسپم دادن اخطار داشت  Telegh_20

الان نداره؟ v:
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط شـــقآیــق
(26-02-2021، 19:50)Волшебник نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:49)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه اون‌ دوران‌ مرد کسی از‌ مدیرا بترسه (((:
هولولولو :V

ای جون v:

(((((: میگی جون این میز بلند میشه آ
میز (((((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Thyme
(26-02-2021، 19:53)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 19:52)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تل و روبیک چی ؟ lol
خودش میدونه//:
ولی نمیدونه من دارم/:

همون دیگه باید میدونست نکته های ظریفی درش نهفتست !
 سپاس شده توسط Emmɑ ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان