امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(26-02-2021، 13:10)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنون اخطارام داشت تموم میشد (:
خب اما چیز بدی نبود که اخطار بگیرم...حیف ):

چند درصد اخطار داشتی؟
50%
تا دیروز....الان 30 عه تا چند دقیقه دیگه 0 ):
من بدون اخطار نمیتونممممم cry2
ولی نمیخوام دهنمو کثیف کنم حرف بد بزنم اخطار بگیرم ):
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(26-02-2021، 13:11)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:06)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اویلللل *-* نگا خو وقتی تو خوابت میاد ایشالا زودترم واقنی میاد ۰-۰ Big Grin
اون که اشکال نداره خو هر کی یه ژانری دوس داره خوابش اینطوری میشه ۰-۰
مثلا من خودم دیشب خواب دیدم تایتان مونث داره از بالای دیوار بهم نگا میکنه ۰-۰ زل زده بهم ۰-۰ مثل قسمت اول با این تفاوت که تایتان عظیم الجثه بود ولی هیشکی اونجا نبود فقط من بودم ۰-۰ بعدش یهو دیدم یونتان سگ تهیونگ اومد جلوم رو به تایتانه داشت پارس میکرد @-@
قاطی کردم به کل تایتانا رو ریختم تو بنگتنا ۰-۰ =.//

انقدر انیمه نبین مخت مثل من فسوز میپرونه ها.
خودم نمیخوام واقعی ببینمش میگم تا بعد کنکور کلا نبینمش

چیکار کنم اونی چان ۰-۰ تقصیر درساس خو ۰-۰
هام ۰-۰ نمد والا ۰-۰ در هر صورت ایشالا هر جور میخوای زودی ببینیش ۰-۰
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(26-02-2021، 13:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:09)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی:-|
چرا. دیگه سهون نمیزاری؟

سهون بزارم؟ینی چه؟

منظورم پروفته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16404195783388
ناشناس بنویس برام(:
 سپاس شده توسط _sehun_ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(26-02-2021، 13:13)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:11)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهون بزارم؟ینی چه؟

منظورم پروفته

آها
نکنه رو شوهرم کراش زدید؟ایی وایی ای داااد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط THEDARKNESS
(26-02-2021، 13:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:06)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی عاشق پروفت شدم چقدر نچرال لعنتی Telegh_01
اره با سهون حس نزدیک تری میکردم حاجی:&
مشغول درس و دانشگاه و خونه و زندگی(؛

خیلی جذابببهه*-*
خب میخوای عکس سهون کچلو بزارم پروفم؟
عخییییییییییییی

ژوووون آرع بزار ^^
(26-02-2021، 13:15)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:13)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم پروفته

آها

نه بابا مادزد شوهر نیستم
ناشناس بنویس برام(:
(26-02-2021، 13:19)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:07)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی جذابببهه*-*
خب میخوای عکس سهون کچلو بزارم پروفم؟
عخییییییییییییی

ژوووون آرع بزار ^^

ن ممنم اجازه صادر نمیکته/:
فیلم راهبه رو دیدی؟

(26-02-2021، 13:19)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:15)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها

نه بابا مادزد شوهر نیستم

اگه باشید چی؟
راستی اسماتونوعوض کردید نمیشناسمتون شما خانم؟
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(26-02-2021، 13:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:19)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ژوووون آرع بزار ^^

فیلم راهبه رو دیدی؟

(26-02-2021، 13:19)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا مادزد شوهر نیستم

اگه باشید چی؟

اخیش الان قشنگ شد خوب شد عوض کردی
ن نیستیم
من mobina15هستم
ناشناس بنویس برام(:
(26-02-2021، 13:25)♔Khalse♔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2021، 13:20)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم راهبه رو دیدی؟

اگه باشید چی؟

اخیش الان قشنگ شد خوب شد عوض کردی
ن نیستیم
من mobina15هستم

قبلی بهتر بود/:
هستی
آها
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
سلام
Everything is Temporary(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان