15-02-2021، 17:53
با حضور : @"Mahdi 1381"
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
15-02-2021، 17:53
با حضور : @"Mahdi 1381"
15-02-2021، 17:57
به به اقا مهدی ^-^
یه رفیق خوب..داشمه به مولا عشق والیبال و انیمه.. عصبی :| تو بحث کردن با بقیه کم نمیاره =| خیلی باجنبه بی جنبست :/ نویسنده! کتابشم که قراره چاپ بشه ^-^ قراره یه نسخشم پست کنه برامن + امسالم کنکور داره :/ موفق باشی داش :/
15-02-2021، 17:58
بهه داش مهدی
اولش خیلی دعوا میکردیم ولی الان خوبیم/: برادرمه دایی شهون/: نقل قولارو جواب نمیده بَد بوی/: مهربونه والیبال خیلی دوس داره انیمه میبینه فیلم کره ای زیاد میبینه مموفق باشی
15-02-2021، 20:01
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-02-2021، 20:02، توسط Âɴɢ℮ℓ Evιℓ.)
مهدی...
عشق والیبال!! دختر بچه .-. قاطی!! تبعیض گر!! آوا رو خریده :/ لوسسسسس اونم بدجوررررر :/ مغرور!! خسیس!! (بعد صدرا تو سپاس ندادن اوستاس!!) عصبی... حسود!! من خار تو چشمشم!! با جنبه!! اهل دعوا!! خشن!! موفق باشی پسر اصیل!!
15-02-2021، 22:46
واییی
مهدی *_* خیلی شر دشمن جان بهترین دوست مهربون کراش زن حرفه ای/= + خلاصه ک عالی بود^_^♡
16-02-2021، 0:21
عررررر :/ مهدی:|
ی پسر از اونایی ک معلوم نی فازش چیع:| همیشع هم ک آواتارش عکس توپ و زمین بازی و اینجور چیزاس:/ ( بچه ها میگن ک والیبال دوستع) ب هر حال ب خاطر اینکع دلش نشکنع میشع گفت پسر خوبیع:/ راستی فرق دختر از پسر رو تشخیص نمیده بچم:///( پسمل خااااانم:/) یدونع کروموزوم ناقص هم دارع :/
16-02-2021، 2:39
سلام علیکم
خب مهدی چیزی نمیدونم. ولی دشمنه بارانه. اونی چانه آواعه عشق والیبالع. دیگه هیچی نمیدونم خب. حاجی امیدوارم هرجا هستی همیشه خوش باشی ب همه ی ارزوهات برسی مخصوصا اون اصلی
ایشان والیبال دوست است=////
انیمه دوست است=//////// اون اولا که اومده بود یه ذره عصبی بود ولی اکنون خوب گشته سپاس نمیداد ولی این آخریا جو گرفته بودش و سپاس میداد=/// برخلاف عصبی بودنش کمی مهربان=////// فکر کم وقتی بخواد به هدفش برسه از همه چی میگذره=/// دعوا دوست داره موفق باشی یاعلی
16-02-2021، 7:40
به به حاج مهدی
اینطور که دیدمش حتی عنوانش زده عشق والیبال:/یعنی عاشق والیباله ها طبق تحقیقات این جانب (خودم) خیلی انیمه میبینه:| آوا انگار زنشه انقدر باهاش مهربونه:| باران که بتای منه:|اگه بزارم راحت باشه میخورش:| برا من گه جا داداشمه اگه خوب باشی باهاش همه کار مکنه برات(همه کار که نه بیعاره:|) اگه بد باشی دنیا رو روسرت خراب میکنه:| پشت کنکور لامصب:| باید زن بگیره:| مهدی قبل کنکور زن میگیگیره:| همین دیه شعارمونم گفتم جیش بوس لالا
16-02-2021، 8:17
خعب خعب اونی چان خودم *-*
به نظر من خعلی مهربونه عامممم... به نظر من طرز چتیدن و حرفیدنش مشکلی نداره خو چون هر پسری سن اونی چان طرز چت کردنش همینجوریه ^^ عاشق والیبال و انیمه س *-* تیکه انداختنش خوب کار میکنه به نظر من توجه آدمای اطرافش براش اهمیت داره و تو یه اکیپ یا جمعی بودنو دوست داره خعلی باحاله ۰-۰ و ب نظر من از نظر شخصیتی واقعا اونی چان خوبیه پرس و جوی احوالته و به حال خودت ولت نمیکنه *-* از اون آدماییه که همیشه هواتو داره ^^ اونی چان امیدوارم همیشه خوشحال باشی و یه روزی رویاهاتو تو واقعیت زندگیت ببینی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|