14-02-2021، 17:10
همه چی در رفت از دستم نفهمیدم چی شدش اصلا انگار یهویی برق رفت
هرکی اومد از همون اول هعی ور رفت بتا دلمونو بعد رفت شد سردرد
|
داری به چه آهنگی گوش میدی... چند بیتشو بنویس!!!!!! |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-02-2021، 17:10
همه چی در رفت از دستم نفهمیدم چی شدش اصلا انگار یهویی برق رفت
14-02-2021، 17:19
سر صب جلوی اینه
سر گیجه فشار خون پایینه تنها چیزی ک ازت یادگاری دارم فقط همین چندتا عکس ک داریمه
15-02-2021، 7:08
داغون تر نبود ؟ رفتی آهای هستو نیستیو نبود
داغون تر نبود ؟ یکی بود ولی یکی من نبود داغون تر نبود ؟ آهای جای چاقوت رو من جا موند بزن بزن, بزن بزن ضربش به من خورد ما که دنیامون را باختیم اینم میگیم سگ خورد ...
15-02-2021، 10:22
من ازت خیلی توقع داشتمو خیلی عقب موندی
ازت خیلی عصبانیو تیره و تارم اصن کی دیده بودی انقده تاریکه اتاقم عجب احساس گندو بدو چرکی به تو دارم
15-02-2021، 11:00
Lullady Of A Deadman
- Life is still spinning Your end, my beginning And everything I hoped for has been strangely set aside Breathing for living My mind is forgiving And destiny is proving to be absent from my life I know it, I feel it I know when you're sleeping I know the things you're dreaming And I know you will never give up and die Conscious fulfilling, the darkness revealing All faults and insecurities are shining like the sun Eyes are decieving Your mind will stop breathing and All that you are made of will now rightly become mine You know it, you feel it I know when you're sleeping I know the things you're dreaming I love it when you're weeping Even death can't stop this feeling And I know you will never give up and die Father, why have you forsaken me? My life is gone…
15-02-2021، 17:08
ﺩﻭﺗﺎ ﺧﻂ ﻣﻮﺍﺯﯼ ﺑﯽ ﺳﺮ ﻭ ﺗﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺪﯾﮕﻪ ﻭﺻﻞ ﻧﻤﯿﺸﻦ
ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﻪ ب ﺷﺪﺕ ﻋﻼﻗﻪ ﺑﻬﻢ ﺩﺍﺭﻥ ﻫﻢ ﮔﺎﻫﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﯿﺸﻦ ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﺎ ﯾﻪ ﻗﻬﺮ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﻭﺍﺳﻪ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﻻﺯﻣﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻭﻟﯽ عین ﺟﻬﻤﻨﻪ ﺩﻧﯿﺎﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﭼﺸﺎﺕ ﺭﻭﻡ ﺑﺴﺘﻪ ﻣﯿﺸﻦ
15-02-2021، 17:18
درو باز کردم رفتم تو دیدم پنجره بازه تا ته
بیرون رو نگاه کردم دیدم نمیاد این منظره هارو یادم یهو رعد و برق زد..روشن شد صورت غریبه ها از غریبگی پیش ما نباید حرف زد
17-02-2021، 0:58
لعنت به اون ک الان ماهته
لعنت به تو زیبا ی بی عاطفه لعنت به ونی ک تو به خاطش منو یادت نمیاد
06-04-2021، 13:23
Where is my angel
하루의 끝을 드리운 Someone come and save me, please 지친 하루의 한숨뿐 사람들은 다 행복한가 봐 Can you look at me? 'Cause I am blue and grey دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://up.radiojavan.org/download/3241523/BTS%20-%20Blue%20&%20Grey.mp3
18-04-2021، 15:15
من خودم ذغال فروشم
تو منو نکن سیا
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|